25.06.2018

Itsehoito kaaoksen keskellä

Maailman energia on hyvin kaoottista tällä hetkellä. Se muistuttaa minusta osakepörssiä, jossa kaikki huutavat samaan aikaan eivätkä kuule toisiaan. Melkein kaikkien ihmisten jokainen omistamaton aspekti leimahtaa ja tulee esiin huomioimista ja ilmaisemista varten – ja paljon siitä projisoidaan toisiin, eikä käsitellä terveellä tavalla.

Jos olet herkkä energialle – ja useimmat teistä tätä lukevista osuvat tuohon kategoriaan – sinusta saattaa tuntua hyvin lattealta. Kehomme reaktio energiapakahtumiseen on vetäytyä, sulkeutua ja turtua. Toisessa ääripäässä joistain teistä saattaa tuntua valtavan energiseltä, koska näette, että niin kaoottisia kuin energiat ovatkin, on valtava määrä transformaatiotoimintaa.

Tarkista tilanne itseltäsi ja varmista, ettet ylikuormita lisämunuaisia, koska voi olla hyvin addiktoivaa (kuitenkin myös uuvuttavaa) jatkaa seuraavan suuren "jutun" odottamista tai jahtaamista. Yksi yksinkertaisimmista ja tehokkaimmista asioista, jonka voit tehdä, on ottaa edes pari minuuttia sulkea silmät ja hengitellä syvään.

Toivottavasti voitte kaikki hyvin.

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

16.6.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net