Astrologiaa ja ajankohtaisia energiapäivityksiä
Edessä on tärkeä muutosviikko, kun huomenaamuna (17.6.) on voimakas täysikuu Jousimiehessä, jota seuraa päivänseisaus perjantaina (21.6.). Nämä kumpikin johdattavat meitä täydelliseen auringonpimennykseen 2.7., joka ilmenee loppuunsaattamisaikana ja kovasti kaivattuna jumalaisen maskuliinisuuden parantumisena meidän kaikkien sisällä.
Kesäkuun 21. päivä 2019 nähdään monia astrologisia tapahtumia nopeasti peräkkäin, mikä varoittaa meitä merkittävästä energiamuutoksesta. Neptunus pysähtyy klo 8.27 omassa merkissään, Kaloissa, ja aloittaa vuosittaisen viiden kuukauden perääntymismatkansa. Kuusta tulee "kurssiton" Vesimiehessä klo 14.03, kunnes se siirtyy Kaloihin täsmälleen 24 tuntia myöhemmin. Tämä on erityisen pitkä urakka kurssittomalle kuulle.
Olemme tällä hetkellä keskellä jatkuvien ylösnousemusoireiden virtaa. Tästä olen puhunut yhdessä artikkelissani hiljattain – että oirevirta jatkuisi pian eikä hellittäisi, tai jos hellittäisi, on muutama autuas päivä ja sitten palaamme taas takaisin oireisiin.
Energiat kutsuvat – kuten ovat jo kutsuneet – meitä jatkuvasti menemään seuraavalle tasollemme. Tuntemaan, missä pelko edelleen elää. Tuntemaan, missä vastarinta edelleen elää. Tuntemaan, missä itse-epäily ja arvottomuus edelleen elävät.
No, selviydyimme toukokuusta, ja se oli vaikea kuukausi. Löysitkö mitään, mikä pidättelee sinua elämässäsi? Opitko mitään rajoituksistasi, peloistasi ja siitä, keitä oikeat ystäväsi ovat? Saitko yllättäen negatiivisen reaktion joltain, kun teit jotain, mistä luulit hänen olevan kiitollinen tai pitävän? Jos toukokuu oli kaoottinen, se johtuu siitä, että 3D-todellisuutemme hajoaminen aiheuttaa kaaosta, jota vaaditaan, jotta voimme nähdä todellisuutemme eri aspektit ja sen, miten niistä puuttuu yhdenmukaisuutta, virtausta ja harmoniaa.
Kesäkuu on voimallinen kuukausi, jossa on mahdollisuuksia ilmaista sielutarkoitustasi ja saada syvempi ymmärrys polustasi. Avaintekijä joka ilmestyy monilla tavoilla, liittyy piirisi laajentamiseen. Jatka lukemista ja tiedät, mitä tämä merkitsee sinulle.
Olemme vielä kovien aurinkotuulien virrassa – tuulennopeus on pysynyt kovana, reilut 500 km/s, viimeiset kaksi päivää. Monilla ihmisillä on väsymystä, hämmennystä ja pää-niska-hartia-kipua kovien aurinkotuulien aikana. Lisäksi on mahdollisuus verhojen nousemiseen, aktiiviseen unitilaan, aikajanojen läpivuotoon, kolmannen silmän avautumiseen ja kundaliininh heräämiseen.
Kesäkuun pääteemoja ovat täydellinen myrsky parantumiseen ja kohoamiseen, valo- ja luomisenergia, viha vapautuksena ja muutospolttoaineena sekä "ympyrä sulkeutuu" -hetkiä, unelmia ja synkronismia. Miten menee tällä hetkellä?
Shokkiaalto osui Gaiaan eilen noin klo 23 UT, mikä oli odottamaton tapahtuma. Koronan massapurkausmainen häiriö sai aurinkotuulitiheyden Maan ympärillä nelinkertaistumaan äkisti, samalla kun planeettojenvälisen magneettikentän voimakkuus kaksinkertaistui. Spaceweather.comin mukaan pienemmät geomagneettimyrskyt ovat mahdollisia 27.5., kun planeettamme kulkee shokkiaallon vanaveden läpi.
Käsillä on porttimme 15.–25.5. Geomagneettimyrskyt voimistuvat, ja odotetaan lisää sisääntulevia aaltoja tämän jakson aikana. Nämä DNA:ta aktivoivat taajuudet tukevat ensiruumiillistajia. Ne korostavat Maan sisäosan/lemurialaisten verkkojärjestelmien aktivoitumista ja niiden elävän kirjaston koodien avaamista, joita parhaillaan vapautetaan uuden Maan ja kristalliverkkojärjestelmien kautta.
Ehkä tiedät jo, että meillä on tulossa suuri hetki 12. - 13.1.2020, jolloin Saturnuksen ja Pluton yhtymä Kauriissa on merkkinä uuden kehityssyklin alkamisesta, joka kestää 30 vuotta. Vaikka yhtymän varsinainen ajankohta ja sen lähipäivät saattavat hyvinkin esitellä mielenkiintoisia haasteita (lisää siitä lähempänä tuota ajankohtaa!), varsinainen merkitys on sen olennaisuus ihmiskunnan evoluutiokehitykselle tulevina vuosina.
Muutamana kuluneena viikkona energian ollessa niin intensiivistä, kuin on ollut, olen huomannut asiakaspiirilläni psyykkisten kykyjen lisääntymistä. Monet kirjoittavat minulle nyt enneunista, selvänäköisistä kokemuksista ja toisten ulottuvuuksien orbien ja kipinöiden näkemisestä. Minulle on ilo kuulla kaikista, koska vuosia olen tuntenut itseni yksinäiseksi kaikissa päivittäisissä psyykkisissä kokemuksissani. Huomaan omat kokemukseni ainutlaatuisiksi siinä, että ne ovat erilaisia kuin monilla muilla. Omat kokemukseni ovat aina muiden todellisuuksien partaalla, eivät lähelläkään tätä todellisuutta.
Tervetuloa toukokuuhun, hulluuden, sekasorron ja ihmeiden kuukauteen, ja jokainen kokee niitä sen mukaan, mitä hänen energiakentässään ja polullaan tapahtuu. Meillä tapahtuu joitain suuria asioita tässä kuussa kollektiivitasolla – sen työn huipentuma jota olemme tehneet koko vuoden. Siis jos asioita alkaa tapahtua elämässäsi ja koet sekasortoa ihmeiden sijasta, katso tarkkaan, mitä olet oikeasti pyytänyt, koska energia liikkuu nyt nopeasti ja ilmentyminen toimii syvimpien ja usein kätkettyjen aikomustemme mukaan. Kiinnitä turvavyö, pidä kädet ja jalat vaunussa ja nauti kyydistä – vuoristorata on alkanut.
Toukokuun pääteemoja ovat sydänenergian maadoittaminen, heränneiden uusi aalto, menetyksen lahja ja rauha. Toukokuun energiaraportti on todella mielenkiintoinen, koska kaksi ristiriitaiselta näyttävää informaatiota tuli läpi: jakso huhtikuusta elokuuhun 2019 on erittäin nopeutunut ja kaikki tapahtuu paljon tavallista nopeammin sekä sen mukana tulee valtava määrä rauha- ja sydänenergiaa.
Rakastan sitä, kun saan ennenäkyjä, jotka toteutuvat muutamassa tunnissa, ja olentoja ilmestyy muista ulottuvuuksista. Tämä pelastaa aina päiväni. Tällä viikolla minulla on ollut monia psyykkisiä kokemuksia, jotka päätin jakaa yleisöni kanssa, jotta toiset voivat nähdä, mitä ihmisten on mahdollista kokea.
Huhtikuu on vapaaksi murtautumisen ja eteenpäin siirtymisen ratkaiseva kuukausi. On aika siirtyä eteenpäin haalistuvasta menneisyydestä, aika siirtyä eteenpäin vanhasta maisemasta, aika siirtyä ruumiillistamaan aito itsemme täysin ja aika siirtyä asumaan uudessa todellisuudessa.
Uranus siirtyy Härkään 6.3.2019 (UT). Radikaalien häiriöiden, ennustamattomien tapahtumien ja vapauttavan epäyhtenäisyyden planeetta eläinradan merkissä, joka tunnetaan jääräpäisestä muutosvastarinnastaan, lupaa pitää meidät kaikki varpaillamme! Toukokuusta 2010 saakka jolloin Uranus astui ensimmäistä kertaa Oinaan horoskooppiin, impulsiivisimmille keskuudessamme on ollut tietty määrä pelivaraa. Oinas on nopea toimimaan, vikkelä muuttumaan ja aina valmis aloittamaan jotain uutta – jos ensimmäinen yritys ei toiminut, kokeillaan tätä ja sitten tuota.
Aurinkotuuli on yltynyt, muttei ole vielä geomagneettimyrskyjä. Kovan aurinkotuulen myötä voimme kuitenkin kokea ylösnousemuspoikkeamia.
Kun maaliskuu on lähellä loppuaan ja tänään on viimeinen 333-koodipäivämme, sinulla on luultavasti paljon sulateltavaa ja integroitavaa siitä valtavasta energiakuukaudesta, jonka olemme kaikki kokeneet. Tämä maaliskuu on antanut kolme 333-päivää, voimakkaita geomagneettimyrskyjä, päiväntasauskäytävän superkuun aikana, koronan massapurkauksia ja jopa auringonpurkauksia, hätkähdyttäviä revontulia ja valtavan Schumannin/Gaian resonanssipiikkiaallon aina 150 hertsiin saakka.
Olemme nyt vuoden 2019 kolmannessa kuukaudessa, ja siinä on 3-3-värähtely, joten olemme koko kuukauden mestaruuspotentiaalissa. Nousemmeko tilanteen tasalle ja sallimme tämän mestaruuden peilautua omaan energiakenttäämme?
Sivu 1 / 15

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net