Pirjo Laine

Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muutoksia tapahtuu koko ajan. Tämä muutos tuntuu vähän suuremmalta kuin useimmat. Mieleeni hyppää jatkuvasti 17.6. Tiedän, että kesäkuun 2019 on todella iso juttu, pelkästään siksi että olemme lopultakin pääsemässä takaisin esteettömille aikajanoillemme, mutta 17. päivä … Joka tapauksessa, valmistautuminen on samanlaista riippumatta siitä, miten suuri tuo muutos on.
Edessä on tärkeä muutosviikko, kun huomenaamuna (17.6.) on voimakas täysikuu Jousimiehessä, jota seuraa päivänseisaus perjantaina (21.6.). Nämä kumpikin johdattavat meitä täydelliseen auringonpimennykseen 2.7., joka ilmenee loppuunsaattamisaikana ja kovasti kaivattuna jumalaisen maskuliinisuuden parantumisena meidän kaikkien sisällä.
Kesäkuun 21. päivä 2019 nähdään monia astrologisia tapahtumia nopeasti peräkkäin, mikä varoittaa meitä merkittävästä energiamuutoksesta. Neptunus pysähtyy klo 8.27 omassa merkissään, Kaloissa, ja aloittaa vuosittaisen viiden kuukauden perääntymismatkansa. Kuusta tulee "kurssiton" Vesimiehessä klo 14.03, kunnes se siirtyy Kaloihin täsmälleen 24 tuntia myöhemmin. Tämä on erityisen pitkä urakka kurssittomalle kuulle.
Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Kryon Magneettipalvelusta. Se mitä seuraa, on informaatiota jostain hyvin monimutkaisesta. Tämä nähdään kiistanalaisena, kuten aina [Kryon hymyilee], ja polemiikki tulee niiltä, jotka ovat oppineet kaiken tietyistä henkisistä piirteistä ja jotka ovat pitäneet vuosia ja vuosia tuota informaatiota "tapana, jolla homma toimii".
Toivomme kaikki, että tulimme käyttöohjeen kera. Toivomme, että elämälle oli jonkinlainen ohjeistus, vaikkemme seuraa sitä. Meille kaikille on työnnetty, täysin ilman rakkautta, yhteiskuntamme tai perheemme opit antamaan polun, jota seurata. Ongelmana on, ettei se tavallisesti ole meidän polkumme, ja sitten meillä on pettymystä ja syyllisyyttä kyvyttömyydestä seurata sitä. Mutta mitä jos meille annettiin kartta? Mitä jos se lakaistiin maton alle ymmärryksen puutteesta? Mitä jos sitä pidettiin jopa pahana?
Haluaisimme puhua tänään siitä voimistuneesta energiakentästä, johon planeettanne on siirtynyt. Koette tämän "tulevina energioina". Monet jotka ovat empaattisia tai muuten hyvin herkkiä, kamppailevat tämän kanssa. Kenties paras asia jonka voimme tehdä hyväksenne tänään, on antaa teille vielä yksi erilainen kuva, jonka kanssa työskennellä.
Perjantai 14.6. aloittaa päivänseisaus-pimennys-porttien avautumisen, ja mikä tärkeämpää, 2020-aikajanan energiat. Muutamana viime kuukautena meillä on ollut merkittäviä kollektiivisia muutoskohtia. Nyt siirrymme korkeammille kollektiivisille aikajanoille, millä on merkittävä vaikutus palveluumme, elämänvirtaamme ja ylösnousemusprosessiimme. Korkeammat maailmat korostavat sitä, miten voimakas transformaatiokohta tämä on – monet oivaltavat vasta myöhemmin tänä vuonna, mitä on juuri tapahtunut.
Kenties olette huolissanne tulevaisuutenne suunnasta – tai ette. Sillä ei ole merkitystä, koska kun kehitytte, suuntanne muuttuu päivittäin.
Mestarit, mikä on korkeampi itse? Missä ulottuvuudessa se on? Onko 3D-ihmisen mahdollista ruumiillistaa se? Mikä on korkeamman itsen ja ylisielun ero ja suhde? Miten korkeamman itsen ja henkioppaiden kommunikointi ja neuvot eroavat? –Irina, USA
Tällä hetkellä meille tapahtuu monia energeettisiä asioita, ja saadaan kehopäivityksiä. Niitä tulee meille eri muodoissa, kuten gamma-aallot, auringonpurkaukset, fotonivaloaallot ja myös Schumannin resonanssin ollessa epätavallinen. Se on planeetan sydämenlyönti, jonka NASA pystyy näkemään ja mittaamaan avaruudesta.  
Sivu 1 / 162

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net