24.06.2018

Marsin perääntyminen - viha ja muu energia joka täytyy ilmaista

Hyvää päivänseisausta kaikille! On vuoden lyhin päivä meillä eteläisellä pallonpuoliskolla ja pisin pohjoisella puoliskolla. Myös Mars, "energia joka tarvitsee ilmaista" -planeetta, on valmistautumassa perääntymään ensi viikolla. Perääntymisjaksot korostavat ja voimistavat planeetan vaikutusta, mikä tekee meistä tietoisemman sitä, miten käytämme tiettyä energiaa elämässämme. Marsin tapauksessa voi tulla esiin vihaa, raivoa, kiivaita purkauksia tai aggressiivisuutta.

On aika tarkastella, miksi näitä tunteita tulee:

Mikä todellisuudessa laukaistaan?

Mikä taustalla oleva asia haluaa huomiosi?

Mikä on tavanomainen reaktiosi vihaan?

Sulkeudutko, tukahdutat vai projisoit sen?

Täytyykö sinun muuttaa tätä reaktiota?

Täytyykö sinun oppia ilmaisemaan itseäsi ja tarpeitasi vakuuttavammin?

Marsin perääntyminen voi lisätä myös haluasi olla fyysisesti aktiivinen tai toisinpäin, pakottaa tai kannustaa lepäämään. Se on myös upeaa aikaa kehitellä luovia ideoita, jotka voit toteuttaa muutaman kuukauden päästä.

Jos olet yksi niistä monista, jonka viha tai raivo kuplii esiin, tai imet sitä empaattisesti kollektiivista, voimakkaat fyysiset harjoitukset ovat erinomainen ja terve tapa liikuttaa tuo energia lävitsesi. Liikunta on mahtava tapa puhdistaa kaikki "liikaenergia", joka ei kuulu sinulle. Se selvittää mielesi, jotta voit tarttua terveesti aitoon, sinulle kuuluvaan vihaan. Viha ja raivo ovat voimakkaita tunteita ja viestintuojia. Emme vain halua purkaa niitä, erityisesti jos ne tulevat esiin voimakkaasti tai toistuvat usein. On parempi tarkastella, miksi tuo tunne on. Kysy siltä: "Mitä haluat kertoa minulle?"

Tällä hetkellä tapahtuu PALJON projisointia – henkilökohtaisesti, yhteiskunnallisesti ja poliittisesti. Olemme vihaisia tuosta asiasta "tuolla", ja samaan aikaan sama asia tapahtuu "täällä" (psyykessämme/elämässämme/kotonamme/maassamme/puolellamme). Projisointia tapahtuu, koska on aivan liian tuskalista tai ylivoimaista nähdä ja hyväksyä, mitä "täällä" tapahtuu.

Vihaisuudessa ei ole mitään väärää. Siitä ei kuitenkaan ole hyötyä, että on vihainen, kun se tapahtuu "tuolla", mutta sivuuttaa sen, kun se tapahtuu "täällä". Konstikas juttu on, että meillä saattaa usein olla sokea piste siinä, kun se tapahtuu "täällä", minkä vuoksi toistensa kuunteleminen on HYVIN tärkeää tällä hetkellä. Toiset ihmiset voivat nähdä meidän sokeat pisteemme ja me voimme nähdä heidän. Uuden ihmisen mantramme täytyy olla: "Kuuntele hyökkäämisen sijasta".

Miten te kaikki voitte?

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

21.6.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Ylösnousemusvuoristorata Itsehoito kaaoksen keskellä »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net