Henkisyys
Miten pitkälle ikinä oletkin "edennyt" henkisellä matkallasi, tulee aika, jolloin tunnet että kaikki on seis tai tulee jopa takapakkia reilusti. Positiivisuus on lentänyt ikkunasta pihalle, enteelliset näyt ja selväjärkiset unet ovat vaihtuneet normaaleihin alemman tietoisuuden ihanteisiin ja tietoisuus on korvattu yliaktiivisella ajattelulla. Et yksinkertaisesti saa sitä yhteyttä, jota ennen tunsit, ja näyttää mahdottomalta palata etsimällesi valon, rakkauden ja korkeamman tietoisuuden tasolle.
Syntymän hetkellä vielä muistamme olevamme rakastettavia, täydellisiä olentoja. Mutta ymmäryksen kasvaessa, yhteiskunta, vanhempamme ja läheiset - toki hyvää tarkoittaen - ehdollistavat meihin tukun uskomuksia, jotka eivät enää palvele tässä ajassa. Lähdetäänpä murtamaan näitä myyttejä. Osa 1. itsensä rakastaminen on itsekästä.
Kundaliinienergia tai kundaliini (kundalini) on tietoinen, elävä ja omalla tavallaan äidillinen voima kaikissa ihmisissä, kuin palanen jumaluutta. Sitä on myös kaikkialla muuallakin, sillä se on voima, joka saa kaiken maailmankaikkeudessa kasvamaan. Ihminen, ihmisen solut, kasvit ja eläimet sisältävät kaikki kundaliinia jo itsessään. Kundaliini tunnetaan myös nimillä ki-energia (esim. reikissä) sekä qi-energia (itämainen nimitys).
Henkiseen heräämiseen liittyy yllättäviä, rajujakin oireita: tunnet muuttuvasi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Kun tunnistat henkisen heräämisen oireet ja tiedostat niiden merkityksen, ymmärrät paremmin mitä sinulle on tapahtumassa. Henkinen herääminen johdattaa meidät sielun ja hengen valtakuntaan, josta olemme olleet kauan poissa. Harva meistä tuntee henkistä elämäntapaa, sillä olemme syntyneet yhteiskuntaan, joka arvostaa aineellista kasvua enemmän kuin mitään muuta.
Selviytymisen tila on stressin käynnistämä ja ylläpitämä, sympaattisen hermoston aktivaatiotila. Luomisen tila on sen vastakohta – vapaata flow’ta, jossa ajan, paikan ja tilan taju katoaa. Luomisen tilassa irtaudumme materiasta, ja värähtelemme rakkauden tiheillä aalloilla. Unohdamme itsemme, irtaudumme materiasta ja olemassaolomme muuttuu enemmän henkiseksi.
Luomme todellisuutemme ajatuksillamme – halusimme tai emme – joko tietoisesti tai tiedostamattomasti. Ajatuksia on noin 65 000 päivässä ja suuri osa niistä on alitajuisia. Jos haluat luoda sinulle mieluisia asioita, eikä se tunnu onnistuvan, on ensiarvoisen tärkeää tulla tietoiseksi mielensä sisällöstä ja muokata sitä siihen suuntaan, että se alkaa toimia hyväksesi – ei sinua vastaan.
Henkilökohtaisessa kasvussa ja henkisessä heräämisessä tutustumme enemmin tai myöhemmin egoon tietoisesti – siihen osaamme joka on ollut ohjelmoitu tiettyihin uskomusjärjestelmiin, käyttäytymismalleihin ja tiettyyn moraaliin, siis ajattelutapaamme. Ollessamme unessa uskomme tämän olevan totta emmekä voi nähdä mitään muuta tapaa. Kun alamme hitaasti herätä, oivallamme, että se minkä uskomme todeksi, ei ole lainkaan totta.
Olemme kaikki kuulleet sanonnan: "Emme ole ihmisolento, jolla on henkinen kokemus. Olemme henkinen olento, jolla on ihmiskokemus." Olemme kaikki sieluja ja osa meistä on virittyneempiä muistoihinsa siitä ikuisesta elämästä, jonka monet inkarnaatiot muodostavat. Sielu on todellinen sinä, ikuinen itse, korkeampi itse.
Mitä jos sinun ei tarvitsekaan tietää kaikkea oman elämäsi tarkoituksesta elääksesi sitä? Usein kuulee puhuttavan siitä että elämän tarkoitus on jotakin, mikä on pähkäiltävä ja selvitettävä. Jos suunnitelma ei ole kristallin kirkas, et voi elää täysillä. Jos keskitymme liikaa elämän yksityiskohtien selvittämiseen, saatamme tukahduttaa taitomme ja lahjakkuutemme. Jos haluat löytää elämän tarkoituksen, älä odottele vaan aloita.
Huhtikuussa 2019 on kolme pääteemaa: odottomattomat tapahtumat, luovat energiat on korkealla ja menneisyys kohtaa tulevaisuuden. Puhutaan ensin kuitenkin teemasta, jota on ollut monilla meistä maaliskuussa – energeettinen pakahtuminen – tunne, että on ylärajoilla siinä, miten paljon pystyy tuntemaan, kokemaan ja prosessoimaan.
Rakkauden teot ovat tapa toimia, ne eivät ole muusta toiminnasta irrallisia tai erillisiä tekoja. Kaiken, minkä teemme, voimme tehdä rakkaudella. Se tuo elämäämme merkityksellisyyttä, ja lisää yhteenkuuluvuutta sekä kiitollisuutta. Rakkauden tekoja on lukematon määrä. Olemme kaikki tehneet niitä, ja tulleet niistä osallisiksi. 
Voimme luoda todellisuuden uudelleen. Se tapahtuu ajatustemme avulla. Kvanttifysiikan näkökulmasta mielikuvat ovat totta – aivan kaikki mielikuvat, hyvät ja pahat. Meidän kannattaa valita tietoisesti, millaisia mielikuvia, ajatuksia ja uskomuksia kannamme mukanamme. Niistä muovautuu kohtalomme.
Valkoinen liikkui iloisesti ja vapaasti Valon maassa. Tietyllä hetkellä kun päiviä ei laskettu, hän näki varjon: "Äh", Valkoinen ajatteli, "mitä ihmettä tämä on?" Hän oli utelias. Mutta mitä lähemmäs hän pääsi varjoa, sitä pienemmäksi se tuli, kunnes hävisi kokonaan, ja Valkoinen kääntyi ympäri pettyneenä. Hän ei ymmärtänyt, miksi se oli tapahtunut. Se askarrutti häntä niin paljon, että hän päätti kysyä Valolta, mikä tuo varjo oli.
Teille joiden on vaikeampaa luottaa, että unelmanne oikeasti ilmentyvät: te ette ole yksin. Tänään haluaisimme keskittää huomionne siihen, että luotatte haluamienne tavoitteiden ilmentymisprosessiin.
Muistatko kokeneesi, että todella ymmärrät toista ihmistä? Kun joku sanoo jotain, mikä saa sinut heräämään sisäisesti ja kokemaan uuden oivalluksen? Se tuntuu siltä, että palapelin palaset osuvat kohdilleen, että olette yhdessä löytäneet jotain uutta mitä kumpikaan ei olisi yksin löytänyt. Koet jopa, että olette astuneet uuden, taianomaisen maailman kynnykselle. Nämä kokemukset on avain suureen muutokseen.
Jos et pyydä, et voi koskaan saada mitään. Jos haluat saavuttaa suuria, sinun täytyy uskaltaa pyytää suuria. Joskus kuitenkin, pyynnöistä huolimatta et kuitenkaan saa mitään takaisin. Tiesitkö että sillä on suuri merkitys mitä pyytää ja ennen kaikkea miten pyytää?
Vetovoiman lakia käytetään tavalla, joka aiheuttaa lopulta kärsimystä ja pitää todellisen onnen ja runsauden loitolla. Siitä on tullut tapa tehdä muutoin banaaleista haluista hengellisiä ja hyväksyttäviä. Lopulta ajaudumme jatkuvan haluamisen ja menettämisen pelon kierteeseen.
Kristallipuolue sai alkunsa puhelinkeskustelusta henkistä polkua kulkevien naisten välillä. Nyt se on kasvava poliittinen toimija, joka työskentelee sydämellä ja ajaa yhteistä hyvää sekä ja politiikasta puuttuvia arvoja, kuten avoimuutta ja hyväntahtoisuutta.
Ihmisyyteen kuuluu sisäisen orvon kokemus. Sisäisen orvon taustalla on elämän perimmäinen turvattomuus, hylkäämisen ja torjutuksi tulemisen kokemukset sekä rakkauden ulkopuolelle jäämisen kokemus. Ne aktivoituvat vastoinkäymisissä, mutta voivat vaikuttaa tiedostamattamme elämään ja käytökseemme myös muulloin.
Olemme valinneet yhden esimerkin eräästä toistuvasta kysymyksestä. Miksi ei tule vastausta? "Sanotte aina, että voimme kutsua teitä. Kannustatte meitä aina puhumaan teille. Rakastettuani vuosia teitä sanoinkuvaamattomasti ja tunnettuani innostusta ja kiitollisuutta joka kerta, kun näen viestejänne Facebookissa, en ymmärrä, miksi vastausta ei tule. Teidän kutsumisenne toimii vain niillä, joita rakastatte, enkä minä ole yksi heistä????"
Sivu 1 / 13

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net