Viestintuojat
Tervetuloa täysin uudelle kummallisuustasolle. Olen aikonut kirjoittaa tämän postauksen jo pari päivää, mutta joudun jatkuvasti sivuraiteille. Tämä on uusi normaali, ainakin tällä erää. On kiirettä, ja asioita putkahtelee esiin tyhjästä, kun meitä siirretään oikeille aikajanoillemme.
Tässä on viesti Apollolta 3.6.: "Kun maailma muuttuu, teiltä ei puutu mitään. Teillä on kaikki, mitä tarvitsette. Vakuutamme teille nyt, että jumalainen suunnitelma on toiminnassa. Seulotte sellaisen planeetan raunioita, jolla ovat riehuneet pimeät noidat. Tietoisuutenne noista raunioista saa aikaan ylösnousemuksenne ja upeita ylösnousemustilaisuuksia Maan rinnalla. Keskittykää täydelliseen rooliinne ylösnousemuksessanne ja…
Seksuaalisuus, myös aistillisuus, on nähty naissukupuolella vaarallisena, sellaisena mistä hänen ei ole sallittu nauttia. Häneen suunnattiin häpeää ja stigma, ja hänen seksuaalisuutensa normalisoitiin. Sitä käytettiin häntä vastaan, ja myös hän käytti sitä aseena suojellakseen itseään ja kerätäkseen hiukan kunnioitusta ja arvoa.
Päästettyämme monta päivää irti tiheydestä, tunteista ja haavoista kaikilla olemassaolon tasoilla, olemme nyt siirtyneet sydämen megalaajentumisvaiheeseen. Kaikki tuntuu taas kevyemmältä tuollaisen valtavan vapautuksen jälkeen. Viime viikolla mikään ei tuntunut mahdolliselta, kaikki tuntui raskaalta ja yksinäiseltä ja syvää surua kesti koko viikon.
Me jotka käymme läpi ruumiillistunutta valaistumista, olemme tyytyväisiä … huolimatta väsymyksestä ja fyysisestä epätasapainosta jota meillä ehkä on, huolimatta tylsyydestä, intohimottomuudesta ja joillakin siitä, että on edelleen tunnepuhdistusta ja muita turhautumia, jotka ovat luonnollinen tulos 5D-ihmisenä olemisesta 3D-ympäristössä.
Kun juhlimme tämän päivän uutta kuutta, uuden luomisen aikaa, meitä johdatetaan katsomaan kulunutta viikkoa ja myös kulunutta puolta vuotta. Tämä kulunut viikko on ollut varsinainen jysäys pohdittavaksi, kun hyvin paljon on tullut esiin. Pelko-ohjelmia, syvän yksinäisyyden tunnetta ja kenties myös haluttomuutta olla täällä enää. Pintaan tulee taas myös merkittäviä rahaan…
Olemme suoraan matkalla kohti kesäpäivänseisausta (talvi etelässä), jota seuraa heti vuoden toinen pimennysjakso ja Merkuriuksen toinen perääntymisjakso. Heinäkuu on tutkassamme seuraavana suurena ylösnousemustyöntönä, ja näin kesäkuu on oleellinen valmistautumiskuukausi vääjäämättömiin tuleviin muutoksiin.
Jos naisia on yli puolet planeetan väestöstä, miksi heitä kohdellaan vielä enimmäkseen kuin toisen luokan kansalaisia? Jos ihmisenemmistö uskoo vapauteen ja kaikkien tasavertaisuuteen, miksi autoritaarisuuteen kallellaan olevat hallitukset kontrolloivat heitä? Siis, miksi useimmat hallitukset eivät heijasta kansalaisiaan?
Jos taattu onnistuminen olisi ainoa kriteerimme asioiden kokeilemiseen elämässä, emme koskaan tekisi mitään. Koko tuo voitto-häviö ja onnistuminen-epäonnistuminen -juttu luo paljon tarpeetonta painetta ihmisille.
Hyvin monet meistä hämmentyvät, kun astumme palvelurooleihimme valonpitäjänä. Sydämemme on suuri ja täynnä rakkautta, ja haluamme auttaa kaikkia. Tässä kohtaa eksymme, kun uskomme, että palveleminen on kaikkien muiden laittamista etusijalle. Voimme helposti jäädä kiinni tähän, kun jaamme energiaamme ja rakkauttamme hyvin vapaasti, kuitenkin itsemme vahingoksi.
Asiakassessiossa muutama päivä sitten Sananda (jolla oli inkarnaatio Jeesuksena) tuli puhumaan asiakkaalle siitä, mitä energioissa tapahtuu. Hän sanoi, että tulevissa energioissa on tärkeä ero.
Kuthumin kulunut, vanha vitsi "matkalla ylösnousemukseen menetin kaiken" on luultavasti hauska kaikkialla … taas jonain päivänä. Mutta sitä odotellessa siteeraisin mieluummin rakasta Mark Twainia: "Kaikista asioista jotka olen menettänyt, kaipaan eniten mieltäni."
Meillä tapahtuu valtava muutos, ja näen monien valotyöntekijöiden joutuvan polvilleen, kyseenalaistavan polkunsa, kyseenalaistavan lahjansa ja tuntevan valtavaa vääntöä ja hankausta henkilökohtaisessa elämässään. 3D-maa on suljettu ja valmis, ja ne jotka ovat päättäneet mennä korkeammalle, ovat siirtyneet alempiin 4D-harmonioihin.
Olen tuntenut muutaman vuoden kaverin nimeltään Lance. Hän on puolisoni ystävän ystävä. Kun näin hänet ensimmäistä kertaa, olin utelias hänen tarinastaan, kun näin, että hänen hermonsa olivat riekaleina ja kolme alinta chakraa oli sammunut. Sain pian selville, että hän oli vammautunut veteraani, jolla oli vakava traumaperäinen stressihäiriö, joten siinä mitä…
Minulla on kaksi vanhempaa ja viisaampaa sisarusta nimeltään Mestari ja Minä-Olen. Kun valmistaudun elintärkeään matkaani, he auttavat minua pakkaamisessa. Tai paremminkin katselevat sivusta, kun pakkaan kassiani, eivätkä nosta eväänsäkään. Ainakin olen valmis lähtemään.
Pahoitteluni Shaumbra-lehden lukijoille: aivoni eivät toimi tässä kuussa. En pysty kirjoittamaan yhtenäistä artikkelia, jossa on alku, keskiosa ja loppu. Toukokuun 2019 shoudista saakka aivoni ovat olleet palasina. Joissain osissa on tolkkua, kun taas toiset ovat täydellistä hölynpölyä, mutta en tunnu saavan mitään kasaan loogisesti. Niinpä tässä artikkelissa kerron vain palasia.…
Kryonin suosikkiaihe on, että ihmiset mallintavat Jumalan ihmistietoisuuden mukaan. Tässä on kanavointi, joka vie tämän koko aiheen uudelle tasolle. Miten kommunikoit luovan Lähteen kanssa? Mikä on menetelmä?
Luultavasti lopetatte päivänne samalla tavalla kuin aloitatte. Viisaita sanoja – ehkä tai ehkä ei. Nimittäin tuollaiset sanat indikoivat, ettei ole paljon pelastettavissa, kun suututte, pelästytte tai teillä on mikä tahansa muu tunne, kuin ilo.
Me jotka olemme syvällä ruumiillistuneen valaistumisemme kourissa ja jotka olemme antaneet luvan integroida ihmisitsemme ja jumalitsemme, emme ole siirtyneet vain uuteen lukuun elämässämme. Olemme aloittaneet kokonaan uuden kirjan.
Tänään haluamme tarjota ajatuksen, joka saattaa auttaa teitä luottamaan vähän enemmän itseenne sekä ymmärtämään niitä suuria muutoksia, joista puhumme ja joiden näkemisessä teillä on vähän vaikeuksia.
Kerro minulle, mitä oikeasti haluat. Kyllä, katselin äskettäin Luciferin Netflixisitä, sitten minulla oli tilaisuus keskustella yhden ihmisen kanssa halun hindu-versiosta ja sitten kuulin Alan Wattsin kauniita sanoja samasta aiheesta. Se tulee jatkuvasti esiin. Niinpä istuin selvittämään, mitä haluan. Siitä on niin kauan, kun olen todella halunnut jotain, että vei pari…
On ihmisiä, jotka kantavat tiettyjä arkkityyppisiä energioita. En tarkoita niitä, joihin olemme tottuneet, kuten äiti, soturi tai narri. Puhun universaaleista arkkityypeistä. Heitä kutsutaan tavallisesti "lainvartijoiksi" tai "lainpitäjiksi", ja he sisältävät suurempia arkkityyppejä. En tiedä, miten monia – ihmisiä tai arkkityyppejä – mutta näin on. Kirjoitan tästä, koska nämä arkkityyppiset energiat…
Huhtikuun painotus oli murtautumisessa vapaaksi, ja monet meistä tekivät juuri sen. Kuitenkaan jotkut meistä eivät kyenneet siihen huhtikuussa. Nämä ovat niitä, jotka katsovat edelleen tavallisista vanhoista paikoista mielellään, eivät sydämellään. Jos yritämme löytää uusia ratkaisuja käyttäen vanhaa lineaarista ja loogista ajattelutapaamme, se ei yksinkertaisesti toimi. Tämä johtuu siitä, ettei se…
Vastaanota. Avaudu. Luota. Salli. Tunne. Aisti. Vaistoa. Miltä nämä sanat tuntuvat sinusta? Anna itsesi olla hetki kussakin näistä sanoista. Yritä. Ponnistele. Puske. Fokusoidu. Saa valmiiksi. Murehdi. Suunnittele. Suojele. Ajattele. Tunne toinen hetki näitä sanoja. Miltä ne saavat olosi tuntumaan?
Metatron: Tuntemanne aika on kalibroitu uudelleen. Aika on muuttunut lineaarisesta enemmän ympyräksi. Aika on tekijä luomisprosessissa, mutta ei sillä tavalla, kuin olette tottuneet käyttämään sitä. Rationaalisen mielenne voi olla vaikea tajuta sen ympyräliikettä.
Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Ajanpitäjä, ja olen tullut viemään teidät pienelle matkalle. Kerron teille, mitä planeetallanne tapahtuu, koska se on hyvin jännittävää. Kuitenkin tiedämme, että teillä on ollut huonoja uutisia ja näette planeetallanne tapahtuvan asioita, joiden ohi ihmisten on erittäin vaikea mennä. Ns. tragedioita tapahtuu säännöllisesti.
Vaikka olette voimakas luoja, Maa näyttää taantuvan ja henkilökohtainen maailmanne on samanlainen, kuin on aina ollut. Koska ette pysty näkemään tai tuntemaan edistymistänne, teistä tuntuu, että olette epäonnistuja, ikään kuin ette tekisi koskaan riittävästi saamaan loppuun siirtymänne.
Kohoavat värähtelyt herättävät miljoonat ajattelemaan tavallista syvemmin, "laatikon ulkopuolella" voitaisiin sanoa, ja tämä uusi kokemus on hämmentävä. He kuulevat myös korkeista Schumannin resonanssiarvoista, valoaalloista, auringonpurkauksista, taajuuksista, jäävuorien sulamisesta, minijääkaudesta, napamuutoksesta. Mitä ne enteilevät elämälle maan päällä?
Rakkaat ystävät, olemme täällä auttamassa teitä heräämään syvemmin jumalaisen ydinolemuksenne luontaiselle kauneudelle ja armolle, niistä vaikeista kokemuksista huolimatta, joita joillakin teistä on tällä hetkellä. Tietäkää, että tässä evoluutiokohdassanne vaikeat kokemukset eivät ole enää sattumanvaraisia, vaan edustavat välttämättömiä oppitunteja, jotka valitsitte herätäksenne enemmän.
Olen postannut vuosia egon häviämisestä. Ego ei ole muuta kuin tarinoidemme vartija – hyvien ja huonojen. Kaikilla on sellainen. Sillä on merkitystä, samaistuuko egoonsa vai sieluunsa. Suosittelen suuresti aloittamaan (tai syventämään) samaistumisenne sieluun, koska käy ilmi, että ego sijaitsee nopeasti kehittyvissä soluissa.
Sivu 1 / 51

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net