22.08.2018

Elämän korttipakan uudelleensekoittaminen

Olemme astuneet syvällisen ja merkittävän transformaation aikaan, kun suuri muutos tapahtuu. Tämä suuri muutos on monumentaalinen ja vaikuttaa kaikkeen. Monet elementit siirtyvät pois vanhoilta paikoiltaan. Yksi suuren muutoksen vaikutus on, että jos jatkamme asioiden etsimistä vanhoista paikoista, emme löydä niitä. Jos jatkamme asioiden tekemistä vanhoilla tavoilla, emme saa haluttuja tuloksia. Meidän täytyy tehdä asioita uusilla tavoilla. Myös mestaruutemme on siirtymässä uusille alueille, joilta emme odottaneet sen löytyvän.

Nähdäksemme, mitä oikeasti tapahtuu, meidän täytyy katsoa uusiin paikkoihin. Näillä uusilla paikoilla ei ole ainoastaan uusi sijainti, vaan ne löytyvät hyvin laajentuneelta tasolta, joskus täysin odottamattomilta alueilta. Voimme löytää ne poistamalla kaksinaisuussuodattimemme ja katsomalla aidon olemuksemme laajentuneella näkökyvyllä.

Se on kuin korttipakan sekoittamista katsellen, kun useat vanhat korttimme putoavat pois pakasta ja häviävät nopeasti. Kun tämä tapahtuu, se vanha korttipakka jota olemme käyttäneet koko elämämme, ei ole enää täysi. Kenties 52 kortin sijasta meillä on nyt 33. Kenties aluksi suremme kortteja, jotka ovat poissa. Voi tuntua siltä, että meiltä puuttuu jotain tärkeää. Mutta itse asiassa se on hyödyllistä, koska tästä eteenpäin emme tarvitse vanhaa korttipakkaamme enää.

Samalla kun tätä tapahtuu, uusia kortteja paljastuu. Kenties emme voineet nähdä niitä aiemmin, koska ne olivat piilossa vanhojen korttien alla tai ne ovat vasta äskettäin ilmestyneet. Monet näistä uusista korteista ovat villikortteja, joita emme ehdottomasti odottaneet saavamme. Niitä tulee kuin meloneja taivaalta, ja ne tuovat mukanaan raikasta ja uutta energiaa, nerokkaita oivalluksia ja jännittäviä uusia mahdollisuuksia.

Nämä elämämme uudelleen järjestetyt korttipakat ovat äärettömästi aidompia. Ne ovat harmoniassa sen kanssa, kuka oikeasti olemme. Ne tulevat täysin uudelta tasolta ja tuovat meille uusia ihmisiä, uusia kokemuksia, uusia luovia ilmaisumuotoja ja ihmeellisiä, uusia tilaisuuksia. Etsi näiden uusien korttien tulemista elämääsi. Kun löydät villikortin, laita se huomattavaan paikkaan uudessa pakassasi – älä vain tunge sitä jäljellä olevien vanhojen korttien alle ja unohda sitä sinne. Käytä sitä. Elä se. Se on sinun!

Kun ilmestymme esiin pimennyskäytävästä 11.8., voimme selvästi nähdä, mitä kurssikorjauksia täytyy tehdä itsemme harmonisoimiseksi aidoimpien koordinaattiemme kanssa. Vaihdamme uudelle, korkeammalle vaihteelle, jota käytämme loppuvuoden. Kaikki nopeutuu, kun siirrymme pikaraiteelle.

Koko vuoden ajan siltoja menneisyyteemme on purettu. Olemme seuloneet menneisyyttämme ja tehneet paljon Ho'o Pono Ponoa, jotta voimme tehdä rauhan sen kanssa. Olemme sanoneet hyvästi perheelle ja ystäville, jotka lähtevät planeetalta. Olemme nähneet ne alueet, jotka ovat täynnä vankitarinoita vanhoilta aikajanoilta. Nyt kaikki nuo vanhentuneet energiat huutavat apuamme tullakseen muutetuksi, uudelleenmallinnetuksi ja vapautetuksi.

Kun irrotamme vanhoja tarinoitamme kaksinaisuusperustaisista tulkinnoista, ne alkavat saada täysin uuden merkityksen. Tämä mahdollistaa sen, että näemme selvemmin, mitä oikeasti tapahtui menneisyydessä, ja se antaa meille laajentuneen perspektiivin koko matkastamme. Kun nämä vanhat tarinat ja aikajanat on selvitetty, ilmenee aidompi versio siitä, mitä oikeasti tapahtui, ja uusia aikajanoja syntyy.

Monia meitä järkyttävät ja surettavat ne suuret epäoikeudenmukaisuudet ja kamalat vääryydet, joita tapahtuu planeetallamme. Huolestumme. Tunnemme voimattomuutta tai masennusta. Joskus itkemme ämpäritolkulla kyyneleitä. Kirjoitamme kiihkeitä kirjeitä hallituksillemme tai allekirjoitamme kansalaisadresseja, joita kukaan ei lue. Turhaudumme ja suutumme. Toisinaan tunnemme toivottomuutta ja haluamme lähteä planeetalta. Haluamme ihmisten osoittavan enemmän rakkautta ja myötätuntoa. Haluamme uusia hallituksia, jotka palvelevat kansaa. Haluamme auttaa toisiamme, mutta emme ole varmoja, miten se tehdään. Haluamme suojella ympäristöä. Haluamme katkaista tämän kamalan itsekkyyden, hallitsemattoman ahneuden ja tuhon kierteen. Haluamme muutosta! Mutta emme tiedä, miten …

Koko ajan suuri kuilu levenee ja syvenee. Tässä kohtaa tuntuu siltä, että on niitä, jotka ovat todellisia, ja niitä jotka ovat epätodellisia. Niitä jotka välittävät, ja niitä jotka eivät välitä. Niitä jotka ovat aitoja, ja niitä jotka ovat epäaitoja. Niitä joilla on myötätuntoa toisia kohtaan, ja niitä jotka ajattelevat vain itseään.

Kaikki tämä on klassinen esimerkki siitä, mitä tapahtuu kaksinaisuuden viimeisinä päivinä. Tämä on suuren jakautumisen aikaa siinä, mikä on totta ja mikä valhetta. Herännyttä ja ei-herännyttä. Todellisia verta-ja-lihaa ihmisiä sydämen kera ja robottimaisia ja tiedostamattomia ihmisiä ilman sydäntä. Tapahtuu todellista jakautumista nyt, ja se vain voimistuu ajan kuluessa. Kuitenkin tämä erillisyystunne meidän ja heidän välillä auttaa pitämään maailman kiinni kaksinaisuudessa, jottemme voi vaihtaa todellisuusjärjestelmää.

Meidän täytyy aloittaa itsestämme korvaamalla pelon, voimattomuuden, turhautumisen, toivottomuuden ja vihan tunteet, jotka aiheuttavat erillisyyttä ja jakautumista, voimakkaammilla rakkauden, myötätunnon ja ykseyden tunteilla. Olemme laajentuneessa aidossa olemuksessamme ja täytämme kaiken, mikä perustuu kaksinaisuuteen, uuden AN-todellisuuden puhtaalla, aidolla rakkaudella. Räjäytämme sen aitoudella ja mittaamattomalla rakkaudella.

Voimme tehdä tämän. Olemme aikuisia. Olemme aitoja mestariolentoja, joilla on hämmästyttävät supervoimat! Noustaan aitoudessamme ja yhdistytään yhdeksi aidoksi olennoksi, jotta voimme päästää irti rakkautemme voiman. Täytetään koko planeetta sillä. Tehdään tämä joka päivä kaikin tavoin, joilla voimme. Ilmennetään uusi todellisuus fyysisyyteen ja katsotaan, mitä tapahtuu.

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)

Lyhyt ote elokuun 2018 tyrskyraportista

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net