Näin tapasin oman enkelini https://pixabay.com/fi/white-enkeli-siivet-sulka-taivas-1184178/
27.10.2017

Näin tapasin oman enkelini

Oman suojelusenkelini tuli elämääni noin parikymmentä vuotta sitten. Toki enkelini oli kulkenut vierelläni jo syntymästäni asti, mutta vasta silloin itse koin vahvasti enkelin läsnäolon. Enkelit haluavat auttaa meitä elämämme jokaisena hetkenä, jos vain annamme siihen mahdollisuuden. Oletko sinä antanut enkeleille luvan auttaa?

Muistan vieläkin sen upean ja rakkaudellisen fiiliksen, jota tunsin tuon ensimmäisen kohtaamiskerran jälkeen. Kävin tuolloin säännöllisesti henkisessä ryhmässä, jossa meditoimme, keskustelimme ja teimme mielikuvamatkoja. Kyseisenä iltana ohjaaja vei meidät mielikuvamatkalle. Tarkemmin en muista millaisesta mielikuvamatkasta tuolloin oli kyse, mutta jossain vaiheessa muistan "irtautuneeni" ohjauksesta ja lähteneeni omalle matkalle. Liitelin avaruudessa ja minulla oli tosi hyvä olla. Muistan ohjaajan tässä vaiheessa puhuneen: " kohta tapaatte jonkun oppaan, jolta saatte lahjan".

Tällöin jokin "tuli näkyväksi" kehoni vierellä. Tunsin kosketuksen vasemmalla olallani ja kuulin päässäni sanat: "Olen sinun suojelusenkelini ja olen aina sinun vierelläsi. En koskaan hylkää sinua." Tunne oli niin pakahduttava ja kosketus tuntui todella selvästi, samoin kuin enkelini energia.Tämän jälkeen myös sieluni silmin näin enkelini avaruudessa, jossa sillä hetkellä mielikuvissani olin.

Takaisin tuleminen tähän todellisuuteen oli todella hankalaa. Energiani olivat nousseet tosi korkeiksi. Kyynelsilmin jätin enkelini ja palasin. Loppuilta oli ihan high! Vähän liiankin, muistan kuinka ajelin fillarilla ilman käsiä (ja siis kovaa), koska tiesin että enkelini on aina vierelläni minua auttamassa, eikä minulle voisi tapahtua mitään. No olo toki tasoittui, mutta vieläkin pystyn tuomaan tuon tunteen ja energian nyt-hetkeen.

Tieto enkelin olemassaolosta ja avusta ei suinkaan tehnyt minusta holtitonta. Ymmärrän, että enkeleillä on lupa tiettyyn pisteeseen asti suojella ja auttaa. Sielunsuunnitelmaan heillä ei ole lupa sotkeutua, joten jos jotakin "pitää" tapahtuma, se tapahtuu. Työtä suojelusenkelillä on varmasti ollut, kaikenmoisiin metkuihin olen itseni saattanut elämäni aikana, mutta selvinnyt niistä fyysisesti pienin "naarmuin". Kiitos sinulle rakas suojelusenkelini.

Lisää enkeleistä:
https://www.kuudesaisti.net/artikkelit/henkinen-polku/enkelit-ja-arkkienkelit-lempeat-ja-voimalliset-auttajamme
https://www.kuudesaisti.net/artikkelit/henkinen-polku/miten-saada-yhteys-enkeleihin

Jaa tämä:
Sari Autere

Kuudesaisti.net sivuston perustaja ja päätoimittaja, joka myös kirjoittaa sivustolle aina ehtiessään. Lähellä sydäntä Äiti maa ja Uusi kultainen aika.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net