08 helmi 2017

Kosmiset ystävämme tarjoavat hiljaista apua

Kirjoittanut 

Kosmiset ystävämme, avaruusolennot, humanoidit…mielikuvia syntyy ilkeistä aivoja varastavista olennoista lempeään ja sympaattiseen E.T:hen, unohtamatta X-filesin etsiviä. Mutta vaikka ”totuus on tuolla jossain”, saattaa totuus löytyä lähempää kuin uskommekaan, kysytäänpä asiaa Tähteläiset –lehden päätoimittajalta Asko Nummelalta.

Asko Nummela on kosminen kontaktihenkilö, joka on tavannut näitä avaruuden muukalaisia lapsesta asti. Nummelan mukaan kosmiset ystävämme auttavat meitä monin tavoin, vaikka emme sitä huomaa: ”He auttavat pääasiassa niissä asioissa, joissa emme pysty itse itseämme auttamaan. Kosmisilla ystävillämme on korkeaa teknologiaa ja tietämystä, josta maassa voidaan vasta haaveilla. Kosmiset ystävämme puhdistavat mm. myrkyllisten kemikaalilentojen jäljiltä ilmakehää ja maasta alumiinihiukkasia. Ydinvoimaloiden yllä on puolestaan usein nähty avaruusaluksia heti onnettomuuden tapahduttua. Ilmestyskirjassa puhutaan Koiruohosta, joka vie osan ihmiskuntaa mennessään. Tshernobylin yksi vieraskielinen nimi on Koiruoho. Näin siis avaruusystävät toimillaan pienensivät ydinsaasteen syntymistä ja leviämistä ilmakehään.”

Nummela on myös sitä mieltä, että kosmiset ystävämme ovat estäneet ydinsotia. Nummela on itse nähnyt videon, jossa avaruusalus kaappaa ydinohjuksen kesken lennon matkalla kohti Venäjää. Ydinsaaste kun ei ole pelkästään maan asia, vaan leviää myös lähiplaneetoille, joissa on Nummelan mukaan asutusta.

Tähteläisiä on myös meissä

Apu ei rajoitu pelkästään isoihin tuhoihin, vaan veljemme auttavat meitä myös henkilökohtaisella tasolla. He haluavat herättää ihmisiä tutkimaan asioita ja huomaamaan että emme ole yksin. Tähteläisiksi eli tähti-ihmisiksi kutsutaan maan päällä asuvia, mutta alkuperältään muualla syntyneitä ”ihmisiä”. Varsinkin näitä Tähteläisiä kosmiset ystävämme auttavat, sillä heidän sielullinen alkuperänsä on sama. Ystävämme toimivat oppaina ja apuna henkisen kehityksen tiellä. Tähteläisillä esiintyy yleensä kaukokaipuuta, kiinnostusta tähtiin, erityisherkkyyttä ja selvänäköä.

Kolme päätä vai näyttävätkö heinäsirkoilta?

Monet meistä ovat varmasti miettineet, että miltä nämä kosmiset ystävämme sitten näyttävät. Muistattavatko ne ulkonäöltään E.T:tä vai ovatko vihreitä ja isosilmäisiä. Syövätkö ne ihmisten aivoja ja kaappaavatko alukseensa. Ja mistä kummasta ne tulevat? Asko Nummelan mukaan kosmisissa ystävissä on kaikennäköisiä olentoja ja osa niistä on aivan meidän näköisiä, sitten on myös samannäköisiä, mutta esimerkiksi erivärisiä. Nummela on itse kohdannut kahta eri sinistä rotua sekä heinäsirkan näköisiä, hyvin älykkäitä olentoja, jotka olivat mukana auttamassa Tapani Koivulan luennolla. ” Usein meitä kontakteissa lähestyy hyvin samankaltainen rotu, sillä ystävämme ei halua levittää pelkoa ihmiskuntaan. Näkymättöminä auttajina taas voi olla millaisia olentoja tahansa.” Nummela lisää.

Kosmiset ystävämme saapuvat maahan ympäri kosmosta. Portit – joista tunnetuimpia ovat Sirius, Seulaset, Orion ja Plejadit – toimivat eräänlaisina rajapaikkoina. ” Siellä opetetaan ja koulutetaan olennot ennen maahan syntymistä tai muutenkin turistina olemista.” Asko Nummela kertoo.

Avaruusolentojen yhteydessä ei voi välttyä siltä seikalta, että viestit ovat negatiivisia ja että heidän epäillään kaapanneen ihmisiä alukselleen ja esimerkiksi silponeen karjaa. Mitä mieltä Nummela on tästä asiasta: ” Karjansilpomisia tekee muun muassa ryhmä, joka tutkii karjaa ja ihmiskuntaa. Avaruudessa on rotuja, joilla ei esimerkiksi ole tunteita ollenkaan ja siksi heitä kiinnostaa ihmiskunta eläimineen. Sanotaan, että jotkut tahot olisivat myös hieman negatiivisia ja yhteistyössä joidenkin hallitusten kanssa. Vaihtokauppa sisältää luvan karjan silpomiselle ja hallitukset saavat avaruustekniikkaa vastapalveluksena näiltä harmailta. Tosin tämä ei ole eettisesti mitenkään oikein ja ilmeisesti tällä hetkellä jo kiellettyjen listalla.” 

Asko Nummela

Asko Nummela on Tähteläiset -lehden päätoimittaja ja kosminen kontaktihenkilö, joka kiertää luennoimassa kosmisista asioista. Asko perusti Tähteläiset -lehden vertaistueksi muualta tulleille sieluille 12.12.2012. Tule ja kerro oma kokemuksesi muille ja auta muita ymmärtämään ja selviämään haasteistaan.

 

Askoon voi ottaa yhteyttä puhelimitse 040 526 0713 tai toimitus(ät)tahtelaiset.com 

Tähteläiset -lehden sivut www.lehti.tahtelaiset.com 

Infoa löydät myös toiselta sivultamme www.tahtelaiset.com

Viimeksi muutettu 08 helmi 2017

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU