Uuden maan sarastus Uuden maan sarastus Pixapay
22.03.2018

Uusi aika on alkanut

Tervehdin sinua uuden maan asukki, sillä aika on alkanut. Aika, joka nostaa teidät korkeuksiin, aika jolloin kärsimyksenne on päättyvä. Elämänne ei enää tule olemaan jatkuvaa kamppailua, tuskaa ja ahdistusta, jota ryydittävät pienet onnen hippuset, jotka ovat keveitä kuin höyhenet ja lentävät tuulenvireen mukana tiehensä. Ei. Te tulette ankkuroimaan itsenne kiinni rauhaan, rakkauteen ja valoon.

Te luotte uuden maan, joka on täynnä valoa, joka nostaa teidän korkeuksiin. Muutoksia on tuleva ja ne ovat suuria.

Teknologiaa hyödynnetään, ja uudet innovaatiot odottavat teitä, näiden avulla olette kykeneviä puhdistamaan äiti maan ja ratkaisemaan monet ongelmanne. Teknologia ei enää näyttele pääosaa kehityksenne kulussa, vaan ovat sivujuoni. Teknologianne palvelee teitä, mutta ei vie mennessään. Henkiset voimavaranne herätetään ja opitte luomaan ajassa. Muistatte viimein kuka olette.

Koulutusjärjestelmänne ja oppimisprosessinne muuttuvat. Lapsenne eivät tulevaisuuden kouluissa istu pulpetin takana pänttäämässä historian vuosilukuja, vaan oppiminen on pääosin kokemuspohjaista ja yksilöllistä. Kouluissa opetetaan tunnistamaan tunteitaan ja muistamaan oma olemuksensa, se aito.

Vanhukset ovat osa yhteisöä, eikä heitä laiteta omiin koppeihinsa kuolemaan yksin. Terveydenhuolto mullistuu, kun ihmiset käyttävät enemmän vaihtoehtoisia hoitoja ja ovat kykeneviä parantamaan itsensä. Vanhukset ja alle kouluikäiset lapset viettävät aikaa yhdessä, jolloin vanhempi sukupolvi voi välittää elämänkokemustaan lapsille. Vanhukset saavat kohtaamisista elämäniloa ja virikkeitä.

Uudessa maassa yritykset ovat läpinäkyviä, eikä ole enää mahdollista kiertää veroja, piilotella tulojaan tai polkea ihmisoikeuksia. Hyvä veli -verkostot eivät toimi. Ruohonjuuritason liikkeet ja aatteet leviävät ja suuret epänäkökohdat nousevat tapetille. Kaikki puhdistetaan. Hallituksien ja isojen yritysten valta murenee ja tilalle nousee aito demokratia, jota ei sanele raha.

Ihmiset ottavat oman elämänsä ohjat käsiinsä ja tekevät elämästänsä oman näköisensä. Ei enää ylipitkiä työpäiviä, ei enää tappavaa kiirettä, joka imee ihmisestä mehut kokonaan.

Uudessa maailmassa ei arvioida ihmistä näkönsä, olosuhteiden tai tapansa mukaan, vaan ymmärretään, että näkyvä on kuori, joka kätkee sisälleen todellisen aarteen, helmen, täydellisen jumalaisen sielun.

Menkää siis ja tervehtikää tulevaa innolla. Te olette suunnankääntäjiä, te olette tiennäyttäjiä. Te olette tulevaisuuden valo ja rakkaus. Älkää antako minkään pysäyttää teitä, sillä suunta on muuttunut ja valta vaihtumassa. Alkaa sydänten valtakausi, pitkän ja pimeän talven jälkeen.

On sydänten aika. Aika, jolloin vähemmistä ja pienemmistä pidetään huoli, aika jolloin inhimillinen kärsimys saapuu tiensä päähän.

Uudessa ajassa ruokitte nälkäisenne, vaatetatte alastomanne ja annatte kodin kodittomille. Tiedätte että kaikkea on tarpeeksi. Siirrytte pois puutteen ja orjuuden ajasta yltäkylläisyyden ja valon aikaan. Tämä on alkua. Suuria muutoksia on tulossa ja suurin niistä olette Te.

Olkaa tervehdittyjä. Olette siunattuja. Olette valoja. Rakastan Teitä. Seuraan, katselen ja tunnen kohtalonne ja elämänne. Minä olen te.

Meitä ei ole kuin yksi.

Teksti on kanavoitu.

Jaa tämä:
Sari Autere

Kuudesaisti.net sivuston perustaja ja päätoimittaja, joka myös kirjoittaa sivustolle aina ehtiessään. Lähellä sydäntä Äiti maa ja Uusi kultainen aika.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net