Nouskaa korkeuksiin Nouskaa korkeuksiin Pixapay
31.03.2018

Uuden maailman rakentaminen

Tervehdin sinua uuden maan asukki, sillä aika on alkanut. Minä olen. Minä olen kaikki mitä on. Uusi aika tuo tullessaan nimensä mukasesti uusia asioita. Te luotte uutta aikaa jatkuvasti. Ei ole minun tehtäväni kertoa millainen uusi aika on. Se on sinun tehtäväsi. Sinun ja kaikkien muiden, jotka olette inkarnoituneet tähän hetkeen ja todellisuuteen. Te luotte uuden maan ja siitä tulee teidän näköisenne.

Miten voimme välttää entisen maailman virheet?

Te olette jo välttäneet, sillä olemuksenne, ajatuksenne ja kehonne ovat jo erilaisia. Ette voi luoda enää vanhaa, sillä energianne ovat niin kohonneet, ettei se ole mahdollista. Tärkein syy on kuitenkin se, että te muistatte keitä oikeasti olette. Te muistatte alkulähteenne ja todellisen olemuksen.

Teitä ei voi enää johtaa harhaan, sillä olette tiiviissä yhteydessä kaiken lähteeseen. Olette yhteydessä itseenne ja Korkeimpaan. Te ette enää nöyrry nykyisille laeille ja asetuksille, sillä olette nähneet niiden valheellisuuden. Ette kumarra enää valtaa ja rahaa, sillä näette sen haurauden ja ulkokultaisuuden. Te tulette luomaan uuden maan, joka on täynnä valoa, rakkautta ja iloa. Sillä uudesta maasta tulee näköisenne. Nykyinen 3D-maailma on mennyt, hajonnut ja uusi on alkamassa. Tämä on maan ylösnousemus ja se on tapahtunut. Kriittinen massa on saavutettu eikä paluuta vanhaa ole. Te olette uuden maan pioneerit, jotka rakentavat maata. Te olette visionäärejä, jotka valitsevat uudet toimintatavat, polut ja valtaväylät. Se on teidän elämäntehtävänne, tavalla tai toisella. Jos niin tahdotte.

Uusia toimintamalleja ja -tapoja on paljon. Tehtävää on paljon. Kuuntele, mikä kutsuu sydäntäsi. Henkisten asioiden ei ole enää tarkoitus näkyä vain yhdellä kapealla elämän osa-alueella, vaan teidän pitää laajeta joka paikkaan: kouluihin, terveydenhoitoon, yhteiskuntaan, ihmissuhteisiin, teknologiaan, politiikkaan, yrityksiin....kaikkialla tulee uuden ajan energia ja valinnat näkymään. Jokainen teistä lähtee rakentamaan uuden ajan toimintatapaa, jossa näkyy ilo, valo, rakkaus ja voima.

Tämä on kutsu liittyä mukaan. On aika aloittaa uuden maan rakentaminen. Teitä on jo monta, mutta lisää mahtuu. Tietäkää, että te ette ole koskaan yksin. Olette siunattuja. Olette valoja. Seuraan, katselen ja tunnen kohtalonne ja elämänne. Sillä minä olen teissä ja te minussa. Meitä ei ole kuin yksi. Rakastan teitä.

Jaa tämä:
Sari Autere

Kuudesaisti.net sivuston perustaja ja päätoimittaja, joka myös kirjoittaa sivustolle aina ehtiessään. Lähellä sydäntä Äiti maa ja Uusi kultainen aika.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net