Räyhähenki takinliepeissä https://pixabay.com/fi/ep%C3%A4ilytt%C3%A4v%C3%A4lt%C3%A4-aaveet-2807555/
10.11.2017

Räyhähenki takinliepeissä

Räyhähenki on yleensä pahansuopainen henkiolento, joka kiukkuaa, pystyy liikuttamaan tavaroita ja aiheuttamaan kummittelua. Vaikka olenkin aina uskonut näiden räyhisten olemassa oloon, en olisi uskonut itse tapaamani näin pian "omaa räyhistä". Vähän jopa pelästyin!

Kun ihminen kuolee, siirtyy sielu yleensä valoon. Mutta poikkeuksia on, esimerkiksi jos ihminen on kuollut väkivaltaisesti, äkkinäisesti tai  "liian aikaisin". Tällöin henki voi jäädä kummittelemaan eksyneenä ja toisinaan - riippuen hengen negatiivisuudesta - se saattaa aiheuttaa harmillisia ja jopa poltergeistin tapaisia ilmiöitä.

Tämä räyhiksen tapaaminen sattui, kun harjoittelin yhteydenottoa henkimaailmaan. Olin pyytänyt Arkkienkeli Mikaelia paikalle suojaamaan ja mukana olivat kaikki henkioppaani sekä henkivartijani Joona, joten suojaukseni olivat kunnossa. Istuskelin hiljaisuudessa virittäytyneenä henkimaailman kanavalle, kun koin läheisyydessäni noin 20-vuotiaan tytön, josta värähteli hieman ahdistuneisuutta ja negatiivisuutta. Tyttö lähestyi varoen ja hieman salamyhkäisesti sivuilleen vilkuillen. Oma anturit nousivat tässä vaiheessa pystyyn, koska tunsin, että nyt ei ole kaikki ihan kohdallaan, mutta annoin tilanteen kulkea omaa polkuaan. Tyttö tuli yhä lähemmäs ja lähemmäs. Silloin kuulin oppaani äänen selkeästi: "Ole varovainen". Ihmettelin hieman, että mitä piti varoa, kunnes hokasin, että tytössä ei ollut kaikki "kunnossa". Ja kun tyttö paljastui, hänen todellinen olemuksena tuli esiin, piirteet "vääristyivät" ilkeiksi ja hän näytti aikamoiselta demonilta, joka liikkui katossa neljän raajan avulla. Tässä vaiheessa tunsin, kuinka oppaani heitti lisäsuojan päälleni. Ja räyhis perääntyi "räyhäten ja kiroillen". Suuntasin tässä vaiheessa valopallon räyhikseen, joka hävisikin näköpiiristä valon sisällä pois.

Kokemus oli outo. En juurikaan pelännyt, koska koen, että energiatasoni on sen verran voimakas, ettei tämä olento olisi pystynyt siihen tunkeutumaan. Ja olihan oppani onneksi ajan tasalla.

Mutta muutama kysymys jäi mietityttämään..

Entä jos oppaani ei olisi varoittanut ja räyhis olisi päässyt kenttääni? Olisiko se piinannut minut niin, että olisin menettänyt järkeni? Olisiko se voinut imeä energiani? Vai olisiko se jäänyt takinliepeeseen roikkumaan ja tuonut mukanaan negatiiviset värähtelyt.

Jäin myös miettimään sitä, että olisiko minun pitänyt yrittää ohjata tämä rayhis valoon ja rakkauteen? Heittämäni valopallo tuskin oli sille mieleen, mutta sillä hetkellä ei muuta tullut mieleen. Kokeneempana olisin varmasti kyennyt auttamaan räyhistä  valoon.

Kokemuksia henkimaailmasta minulla on vasta muutamia yksittäisiä kertoja, mutta mielenkiintoista on ollut. Suojausten tarpeellisuudesta ollaan montaa mieltä - enkä itsekään ole ollut kovin innokas - mutta tämän jälkeen muistan ne varmasti aina.

 

Jaa tämä:
Sari Autere

Kuudesaisti.net sivuston perustaja ja päätoimittaja, joka myös kirjoittaa sivustolle aina ehtiessään. Lähellä sydäntä Äiti maa ja Uusi kultainen aika.

3 kommenttia

 • Kommentoi linkkiä ville88 21.04.2019 lähettänyt ville88

  Hei kiitoksia paljon vastauksesta =) Miten minä siis kehitän omaa intuitiotani? Huomasin tuossa jokin aika sitten kun keskityn johonkin ja visualisoin jonkun tilanteen,se tilanne menee silmissä/aivoissa kuin elokuva nauha,koen sen niin vahvasti että katoan tästä todellisuudesta ja havahdun yhtä-äkkiä siihen kun tuijotan esim vaikka seinää. Ikää kun on tullut ja tutkiskellut asioita on asiat mennyt oudompaan suuntaan,esim pari kertaa olen ns nähnyt valveunta mutta kummiskin niin että olen pystynyt liikkumaan,siinä oli todellakin demoneita ja ääniä kuulin mutta minkä tilan se selittää koska valveuni käsitetään niin että et pysty liikkumaan,kiitos jo etukäteen. terv ville

 • Kommentoi linkkiä toimitus 21.04.2019 lähettänyt toimitus

  Moi Ville, tuohon viina/tupakka-asiaan sanoisin että siihen ei tarvita räyhähenkeä houkuttelemaan - toki voi siitäkin olla kyse. Itse näkisin, että kyseessä on nk. henkiset lait----> sitä vedät puoleesi, mitä ajattelet/opettelet/yrität välttää. Eli se mille annat energiasi kasvaa, tavalla tai toisella. Toki myös niin kauan kuin on "keskeneräistä", maailmankaikkeus heittää eteesi asioita, joita sun pitää käsitellä. Korttiasiasta, kyse on juurikin sun omasta intuitiosta :) Meillä jokaisella on todella paljon henkisiä lahjoja, kunhan vain uskomme itseemme. Lähde vain rohkeasti vahvistamaan omaa intuitioosi.

 • Kommentoi linkkiä ville88 21.04.2019 lähettänyt ville88

  Hei Liittyen tähän asiaan,kun olen tutkiskellut näitä asioita,niin voiko räyhenki yrittää toisella tavalla pilata ihmisen yrittämistä asioissa?,Sillä olen pistänyt nyt sen kirjalle,että aina kun yritän olla ilman alkoholia tai tupakka niin jotenkin juuri silloin joku minun kaveripiiristäni ehdottaa juomaan, kun yritän olla ilman ja voisin vannoa joka kerta tapahtuvan näin. Sitten toinen liittyy intuitioon ja itsensä uskomiseen,on käyny niin että kun olen sanonut jotain esim,kortti pakkaa sekoitellut ja sanonut että tämä kortti on herttaässä ja se on ollut se niin mistä tämä johtuu,tätä on sattunut paljon ja juuri siten,kun olen päättänyt et se tapahtuu? olisi mahtavaa jos saisin näihin vastauksia. terv ville
  Muokkaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net