15.02.2018

kuva-puuttuu-Jumalallisuuden valitseminen

Te muistatte jo paljon. Monetkaan teistä valo-olennoista ei tule vielä pitkään aikaan muistamaan noin paljon. Vauhtinne on kiihtynyt, nyt kun niin paljon vanhoja sieluja on inkarnoitunut maan päälle. Nämä vanhat sielut, uusissa, uljaissa kehoissa muuttavat maailmaa. Mutta ei yksin, sillä jokaisen teidän on liityttävä mukaan, mikäli mielitte muuttaa elämänne ja planettanne kohtalon. Mikään ei ole kiveen hakattu. Te päätätte minkä suunnan valitsette. Te päätätte minkä suunnan maapallo valitsee. 

Jokaisen panos on tärkeä, sillä me luomme tätä yhdessä. Niin kuin ei ole menneessä ajassa kukaan muuttanut maailmaa yksin, ei tulevaisuudessakaan yksi tietty ihmisryhmä sitä tee. Näille vanhoille sieluille, jotka elävät nyt nuorissa kehoissa, ei voida kaikkea sälyttää ja jättää ottamasta itse vastuuta, vedoten kyvyttömyyteensä luoda.

Teillä kaikilla on sama voima, kyse on tahdosta ja siitä oletteko viimein valmiit ottamaan vastuun ja oman tehtävänne maan päällä. Tämä kaikki on osa suurta suunnitelmaa, joka tehtiin jo Atlantiksen ajassa ja ennen.

Oman tehtävänne te olette itse valinneet, nyt on jokaisen aika muistaa ydinolemuksensa ja tulla, luoda, itsensä sellaiseksi kuin oikeasti on. Muistaa itsensä viimein kokonaisena jumalallisena luomuksena ja lähteä yhdessä muiden kanssa luomaan maanpäällistä paratiisia. Teissä on yhdessä voimaa ja kollektiivisen tajunnan avulla saatte ihmeitä aikaan. Ryhmät näyttelevät suurta osaa tulevina vuosina - yksilöllisyyden aika on siinä mielessä ohitse - sillä te keräännytte ja alatte luoda joukkoina, jolloin kasvatatte voimanne potentiaalisesti. Yhdessä pystytte korjaamaan maapalaneetanne, eheyttämään Äiti maan, estämään ilmastonmuutoksen ja luomaan paratiisin. On aika.

On jälleen aika muistaa täydellinen jumalainen olemuksensa ja tulla siksi täysivaltaiseksi luomisen lähteeksi joka jokaisen sisällä on.

Olemme aina olleet yhdessä, emmekä me koskaan eroa. Me olemme yksi. Olkaa siunatut.

Teksti on kanavoitu harjoituksen yhteydessä.

Jaa tämä:
Sari Autere

Kuudesaisti.net sivuston perustaja ja päätoimittaja, joka myös kirjoittaa sivustolle aina ehtiessään. Lähellä sydäntä Äiti maa ja Uusi kultainen aika.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net