Höyhenen keveydellä https://pixabay.com/fi/luonto-l%C3%A4hikuva-h%C3%B6yhen-3070023/
01.06.2018

Höyhenen keveydellä

Tervehdin sinua Uuden maan asukki, sillä aika on alkanut. Tunnet sen höyhenen kevyestä energiasta, joka valtaa sinut aika ajoin. Se saa olosi valoisaksi, toiveikkaaksi ja rakkaudelliseksi. Se saa sinut uskomaan ihmeisiin, ihmisiin ja antaa elämääsi toivoa.

Tilasi ei vielä pysy koko ajan, sillä sinä palaat aina välillä raskaisiin energioihin ja sinut valtaa huoli, väsymys ja epätoivo. Olenko tarpeeksi? Olenko rakkaus? Olenko hyväksytty sellaisena kuin olen? Vanhassa ajassa huoli näistä murskasi ja lamaannutti sinut. Nyt raskas energia ei tavoita sinua koko painollaan, vaan antaa tilaa uskomukselle, että kaiken pelon takana todella on se rakkaus, joka sinulle kuuluu.

Kun pelko saapuu, energiasi romahtavat ja näet päivässäsi vain tummia sävyjä. Näet vain huolta, epätoivoa ja pelkoa. Säteilet ympäristöösi tätä energiaa, eikö. Mikään ei sinä päivänä tunnu hyvältä, luonto on väritön, taivas pilvessä ja ystävät epäluotettavia. Olet valinnut pelon.

Höyhenenkeveys saapuu, kun näet ympärilläsi rakkautta, kauneutta ja toivoa. Silloin aurinko paistaa, taivas on kirkas ja mikä tahansa on mahdollista. Askeesi ovat kevyitä ja elämä hymyilee. Olet valossa ja rakkaudessa, eikä mikään ole mahdotonta.

Valinta on aina ollut sinun, vaikka sitä on vaikea uskoa. Voit valita kuljetko tämän päivän pelossa vai rakkaudessa. Tämä on kaksinaisuuden maailma, ja kumpi tahansa on mahdollista.

Voit uskoa itseesi ja valoon. Tuntea kuinka olla vapaa, rakkaudellinen ja täynnä iloa. Tai voit valita sen pimeämmän puolen. Ne molemmat kuuluvat elämään, kyse on siitä, kumman haluat täyttävän elämäsi, pelon vai rakkauden?

Uudessa ajassa sinun on helpompi nähdä valinta ja sen tulos. Kykenet vaistoamaan energiaa helpommin, tunnistat oman olotilasi ja voit tehdä tietoisia päätöksiä – et ole kuin tuuliviiri, joka menee sinne suuntaan, mihin tuuli käy.

Uudessa ajassa voi olla tietoisesti kiinni keveydessä. Mieli, ego on se osa, joka pitää sinua pelossa. Se kasvattaa pienistä peloistasi isoja, saa sinut tuntemaan itsesi pieneksi ja vähäpätöiseksi. Se saa sinut pysymään kärsimyksessä.

Usko ja luottamus maailmankaikkeuden voimaan, kaiken rakkauteen taas keventää ja nostattaa sinut korkealle, elät tilassa, jossa vallitsee ilo, valo ja rakkaus.

Millainen on sinun päiväsi tänään?

Teksti on kanavoitu

Jaa tämä:
Sari Autere

Kuudesaisti.net sivuston perustaja ja päätoimittaja, joka myös kirjoittaa sivustolle aina ehtiessään. Lähellä sydäntä Äiti maa ja Uusi kultainen aika.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net