28.12.2018

Intiaanioppaan ajatuksia - vuosi vaihtuu

Kuluva vuosi on ollut hyvin monella tavalla puhdistava. Monet ovat kokeneet ja kohdanneet asioita, jotka ovat johdattaneet heitä ottamaan askeleita uuteen suuntaan elämässään. Puhdistamista on tapahtunut niin fyysisesti kuin henkisestikin. Vuosi vaihtuu pian, on aika kääntää uusi lehti elämässä.

Rakas ihmisystävä, elämäsi on voinut muuttua hyvinkin radikaalisti kuluneen vuoden aikana. Kaikki askeleet vievät sinua eteenpäin, vaikka tuntisitkin välillä polkevasi paikoillasi. Elämän ei ole tarvinnut muuttua rajusti, jos olet jo sinut elämäsi ja itsesi kanssa - tiedät mitä haluat, ja olet sen jo saanut. Kaikki kohtaamiset vievät sinua jollain tapaa eteenpäin. Olet ehkä tottunut analysoimaan - pohtimaan tapahtunutta tarkkaan, mutta enää ei tarvitse niin tehdä. Voit päästää irti menneestä, ottaa mukaan mukavat muistot, tiedot ja taidot, ja jatkaa kulkua valitsemallasi tiellä. Päästä vain irti kaikesta sellaisesta, mitä et enää tarvitse - on se sitten tavaraa, ajatuksia, ikäviä muistoja, negatiivisia ihmisiä - päästä irti kaikesta sellaisesta, mikä syö sinun omaa energiaasi. Tiedosta ne, ja päästä irti. Enää ei tarvitse pohtia päätään puhki vaan esimerkiksi negatiivisen tuntemuksen kohdalla, voi sen tiedostaa ja päästää saman tien irti.

Tuleva vuosi on kevyempi energioiltaan, mikäli niin haluat. Tuleva vuosi alkaa niin kuin edellinen päättyy - miten sinä itse sen koet, positiivisesti vai negatiivisesti. Sinä olet tehnyt jo pitkän matkan tähän hetkeen, olet kokenut monenlaisia elämiä. Olet tässäkin elämässä rikastunut monella kokemuksella ja oppinut eri oppiläksyjä. Nyt on tullut aika toimia omana aitona itsenään. On tullut aika jättää analysoiminen vähemmälle, ja elää hetkessä, elämän virrassa, elää rakkauden ja ilon täyteistä elämää sellaisena kuin on. On aika tehdä päätökset sydäntään kuunnellen. Arvosta itseäsi enemmän, rakas ystävä. Jos näkisit itsesi sellaisena kuin me täältä toisesta ulottuvuudesta näemme sinut, voisit onnitella itseäsi. Olet tärkeä meille kaikille - olet rakastettu. On kuitenkin aika mennä omassa elämässään eteenpäin, eikä jäädä odottamaan seurataanko sinua vai ei. Elämäsi tulee muuttumaan edelleen. Sinä olet oman elämäsi luoja.

Tee itsellesi uuden vuoden lupaus, pidä itsestäsi vieläkin parempaa huolta, hymyile ja naura enemmän, nauti elämästä. Tee asioita, jotka tuovat sinulle iloa ilman että ne aiheuttavat kenellekään muulle mitään ikävää. Anna elämällesi suunta kohti entistä kauniimpaa valoa, sillä sinä olet mitä sinä olet - rakkautta, iloa ja valoa! Toivotan sinulle, rakas ihmisystävä, rakkauden ja ilon täyteistä uutta vuotta, joka vieköön sinut uusiin ulottuvuuksiin henkisellä tielläsi - olet siunattu.

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net