19.10.2018

Intiaanioppaan ajatuksia - veden voima

Rakas ihmislapsi, kehosi tarvitsee paljon vettä ihan jokainen päivä voidakseen hyvin. Kehosihan on suurelta osin vettä. Se on hyvin tärkeä ainesosa kehosi hyvinvointia ja terveyttä ajatellen. Vesi on elävää, se on energiaa - aivan kuten sinäkin. Vesi voi olla erilaisessa koostumuksessa. Vesi voi aistia. Vesi puhdistaa niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Vesi myös ravitsee. Ilman vettä ei maapallolla olisi juurikaan elämää. Tuolloin elämä olisi hyvin toisenlaista verrattuna nykyiseen.

Vedet voivat huonosti. Ihminen on padonnut joet, saastuttanut meret. Vesi ei saa virrata vapaasti. Kalat ja muut vesien asukkaat voivat huonosti. Kun vesi voi huonosti, niin Äiti Maakin voi huonosti. Ja kun Äiti Maa voi huonosti, miten luulet maapallon asukkaiden voivan?

Suomessa on vielä toistaiseksi hyvin, sillä järvet ja joet ovat kohtuullisessa kunnossa. Mutta valitettavasti tilanne on muuttumassa huonompaan suuntaan, jos ihmiset eivät havahdu kaikkialla maapallolla suojelemaan vesistöjä. Meret, joet, järvet, purot ja niiden asukkaat tarvitsevat apuasi. Ystävä hyvä, kiinnitä huomiota omaan käytökseen, mitä voisit siinä muuttaa, jotta auttaisit maapalloa voimaan paremmin?

Vesi vanhin voitehista

Voisitko ajatella kuluttavasi vähemmän vettä - käyttävän sitä järkevämmin? Älä kuitenkaan säästä veden juomisessa. Kierrätätkö roskasi? Voisitko ehkä ajatella matkustavasi vähän harvemmin? Mieti, miten sinä voisit kantaa kortesi kekoon yhteisen hyvän vuoksi? Aloita pienistä asioista! Tee hyvä teko, ja siivoa pois roskat sieltä, missä liikut, vaikka ne eivät olisikaan sinun jäljiltäsi. Opeta lapsille, miten kierrätetään. Opeta heitä tulemaan toimeen vähemmällä. Elämästä voi silti nauttia, ja pärjätä paljon vähemmällä. Tavarapaljous ei tee onnelliseksi.

Kun juot vettä, juo sitä tietoisesti - vesi ilman poreita on elävää. Se virkistää sinua vieläkin paremmin, kun kiität sitä. Juo riittävästi vettä, se auttaa parantamaan yhteyttä henkimaailmaan. Veden puute näkyy ihmisen ihossa, se aiheuttaa myös päänsärkyä. Kun sinun tekee mieli makeaa, on se kehon merkki siitä, että se kaipaa oikeasti vettä, eikä mitään muuta!

Vesi rauhoittaa

Vedellä on valtava voima, sitä ei pidä koskaan aliarvioida. Mutta vesi on myös ystävä. Vesi auttaa hiljentymään, veden ääni rauhoittaa kehoa ja mieltä. Aaltojen loisketta ja veden solinaa on mukava katsella ja kuunnella. Se on hyvin meditatiivista ja maadoittavaa. Jos sinulla on mahdollisuus, niin vietä aikaa veden äärellä. Jos ei, niin tee oma vesielementti kotiin - laita vaikka vettä kulhoon. Voit myös siunata juomasi veden.

Yhdisty mielessäsi veteen ja sen energioihin. Kun peseydyt, kuvittele mielessäsi peseväsi itsestäsi pois kaiken negatiivisen energian, kaiken sellaisen energian, mikä ei kuulu sinuun. Anna veden puhdistaa negatiiviset energiat pois. Kiitä vettä. Suojaa sen jälkeen itsesi valolla, jotta negatiiviset energiat pysyisivät loitolla. Voit omin sanoin pyytää valoa kaikkein korkeimmasta lähteestä suojelemaan itseäsi.

Maapallo ei tule toimeen ilman vettä. Tule tietoisemmaksi omista kulutustavoistasi. Tule tietoisemmaksi siitä, että myös pienillä teoilla on merkitystä. Se, miten sinä kulutat ja käyttäydyt, sillä on suurempi vaikutus, mitä sinä itse ehkä tiedostat. Arvosta luontoa ja luonnonvaroja. Olet siunattu!

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net