Intiaanioppaan ajatuksia - vapaus https://pixabay.com/fi/vehn%C3%A4-ruis-kaura-ohra-kamomilla-879217/
03.08.2018

Intiaanioppaan ajatuksia - vapaus

Rakas ystävä, tunnetko itsesi välillä kuin vangiksi omassa kehossasi, omassa mielessäsi? Tunnetko itsesi kuin vangiksi maan päällä, kun vain haluaisit lentää vapaana kuin taivaan lintu - ilman minkäänlaisia sitoumuksia ja rajoitteita? Olet itse ne rajoitteet elämääsi luonut. Olet lapsena oppinut tahtomattasi tapoja ja ajatusmalleja vanhemmiltasi - näkymättömät ystävät ovat vain mielikuvituksen tuotetta, luonnonhenkiä ei ole olemassa, et voi tehdä niin tai näin...

Kuinka väärässä vanhempasi olivatkaan! Näkymättömät ystävät ovat vieraita hyvästä henkimaailmasta, toisinaan he saattavat olla lapsia, jotka ovat menehtyneet äkillisesti ja jääneet väliaikaisesti välitilaan. Luonnonhenget ovat näkyviä vain äärimmäisen harvoille aikuisille! Vanhempasi olivat valitettavan väärässä. He olivat menettäneet kyvyn nähdä ja uskoa luonnonhenkiin. He  olivat menettäneet lapsen uskonsa. He olivat rajoittaneet mielensä, he olivat unohtaneet omat henkiset lahjansa, he olivat unohtaneet oman alkuperänsä.

Rakas ystävä, sinä olet vapaa! Sinä et ole vain tämä ihmiskeho, sinä olet vapaa sielu ilman rajoitteita. Sinä olet osa kaikkein korkeinta. Sielullesi mikä vain on mahdollista, sielusi on rajaton, sielusi on vapaa ihmiskehon rajoitteista. Mutta mielesi on kaikkien uskomustesi ja tapojesi orja. Se luulee auttavansa sinua parhaimpansa mukaan, kun se tuo esiin omat epäluulonsa. Se luulee turvaavan sinua toimimalla niin. Se haluaa parastasi, mutta samalla se rajoittaa sinua toimimasta sydämestäsi käsin. Luo hyvä suhde mieleesi, järkeesi, jotta se alkaisi ymmärtää, että kun toimit sydämestäsi käsin niin silloin kaikki on hyvin - mielesi ei tarvitse pelätä mitään, sinun ei tarvitse pelätä mitään. Anna mielesi ymmärtää, että sinä itse olet ohjaksissa, sinä itse päätät sydämesi mukaan, sydäntäsi kuunnellen.

Kehosi rajoitteet ovat suurelta osin myös itsesi aiheuttamia. Kun pidät mielessäsi, että olet ensin sielu kaikkein korkeimmasta ja sitten vasta ihmiskeho, voit itse parantaa kehosi sitä vaivaavista taudeista. Suurin osa sairauksista johtuu stressistä. Et ole kuunnellut kehoasi, sen tarpeita. Olet saattanut itsesi epätasapainoon ja keho sairastuu. Kaikki mitä teet, kaikki mitä ajattelet, kaikki mitä  puhut, ne näkyvät myös kehossasi. Sinulla on mahdollisuus elää terveenä ilman rajoitteita, kun vain alat elää sydämestäsi käsin ja kun elät tätä hetkeä. Et mieti ikäviä asioita, et ruoki mieltäsi ja kehoasi negatiivisilla ajatuksilla ja teoilla. Et jää vellomaan negatiivisissa tuntemuksissa, et jää paikoilleen vaan mahdollisista sen hetkisistä rajoitteista huolimatta jatkat rohkeasti eteenpäin. Luotat siihen, että elämä kannattelee sinua, elämä vie sinua juuri oikeaan suuntaan. Uskot itseesi, uskot omiin kykyihinsi, arvostat itseäsi ja ennen kaikkea opit rakastamaan itseäsi sellaisena kuin olet.

Joskus kehosi rajoitteet ovat sellaisia, että olet itse halunnut ne kokea elämässäsi, joko koko elämäsi ajan tai osan elämää. Sairaudet ja oman ihmiskehon kuoleman kokemus saavat ihmisen arvostamaan terveyttään, mutta ne myös opettavat häntä arvostamaan elämää ja elämään hetkessä, nyt eikä sitten kun... Ne opettavat ihmistä rakastamaan itseään!

Sinä pystyt uskosi avulla saavuttamaan ihmismielessä ihmeitä. Riittää, kun vain uskot ja luotat itseesi ja elät sydänenergiassa, ilossa, valossa ja rakkaudessa. Tällöin elät sovussa itsesi kanssa, niin ihmiskehosi kuin mielesi kanssa. Olet vapaa, vaikka elätkin ihmiselämää. Riko rajasi, riko tapasi, riko ajatuksesi - sinä olet kaunis sielu ihmiskehossa, joka on ainutlaatuinen kulkuvälineesi tällä matkalla. Nauti elämästäsi, rakas ystävä, elä sydämestäsi käsin ja olet aina sydämessäsi vapaa!

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net