08.03.2019

Intiaanioppaan ajatuksia - valontien edelläkävijät

Rakas ihmislapsi, olet valontiellä, vaikka et olisi sitä liiemmin tiedostanut tai juurikaan tullut ajatelleeksi aiemmin. Mutta koska olet juuri siinä, herkkä ihminen herkistyen koko ajan lisää, olet kiinnostunut henkisistä asioista, niin olet yksi valontien edelläkävijöistä. Et välttämättä ole ihan kärkijoukoissa, mutta tarkoitus ei olekaan verrata itseään kehenkään. Riittää kun itse tiedostat sen missä olet ja mihin kuljet.

Olet jälleen kerran ihmiselämässä opiskelemassa itsesi rakastamista ja monta monituista muuta aihetta. Olet valontiellä, sieluna ihmiselämässä. Olet valon lapsi, vaikka välillä epäröit, kuljetko oikeaan suuntaan. Toisinaan epäusko voi vallata sydämen, mutta kulje silti rohkeasti tietäsi eteenpäin. Tiellä on monenmoista mutkaa ja mäkeä, eikä tielläsi ole ihmissilmälle näkyviä opasteita - liikennemerkkejä - mihin suuntaan mennä. Saatat ehkä kaivata päästä tästä ihmiselämästä pois, mutta elämä ei anna sinulle liian paljon kannettavaksi, juuri sen verran, että jaksat taivaltaa eteenpäin. Jos vain tyhjentäisit repustasi turhat huolet pois, olisi sinun paljon kepeämpää kulkea.

Toteuta omaa matkasuunnitelmaasi

Rakas valonlapsi, tunsitpa mitä hyvänsä, et ole koskaan eksyksissä, et ole koskaan yksin. Saatat välillä valita pidemmän reitin, luotat ehkä järkeen enemmän kuin sydämeen. Järki ohjaa sinua mielestään turvallista reittiä. Se on kuin navigaattori, joka ohjaa sinua joka välissä kääntymään takaisin, jos mahdollista. Kun olet sydämen matkassa, ei sinun tarvitse palata takaisin vaan jatkaa rohkeasti eteenpäin kohti tuntematonta. Saavutat välietapit - haaveet - nopeammin, kun kuljet sydäntäsi kuunnellen. Ei sinulle moottoritietä onneen luvata, mutta ehkä vähän tasaisempaa ja taatusti iloisempaa matkaa. Älä ole kuitenkaan huolissasi. Löydät kyllä perille ennen pitkää, valitsitpa minkä tien tahansa. Kun kuuntelet intuitiotasi ja sydäntäsi, ohjaavat ne sinua nopeammille reiteille - korkeammille taajuuksille - missä kulkuvälineesi - kehosi - saa valosta energiaa. Intuitio ja sydän ovat sinun liikennemerkkejä matkasi varrella. Olet valon lapsi niin kuin me kaikki. Toisinaan tiellä on pimeää ja synkkää, mutta kun pyydät henkiopastasi ja suojelusenkeliäsi ja henkimaailman auttajia apuun, pääset takaisin valoon paljon nopeammin. Pyydä apua, rakas ihmislapsi, pyydä apua!

Elämäntien ei tarvitse olla huolien ja murheiden täyttämä. Se voi olla iloinen matka kohti valaistumista ihmiselämän aikana. Se on mahdollista saavuttaa jo tämän elämän aikana. Mutta älä ota siitä paineita. Ainahan voit tilata uuden matkan, paremman matkasuunnitelman, jos tässä elämässä se ei vielä onnistu. Älä jää kuitenkaan odottamaan muita, jatka matkaa rohkeasti haluamaasi suuntaan eteenpäin. Kohtaat uusia matkakumppaneita, jos vanhat eivät halua matkata kanssasi samaa reittiä tai samaa vauhtia. Jokaisella on oma valontiensä, oma matkasuunnitelma, joka voi valintojen mukaan muuttaa suuntaa monta kertaa. Sinä et ole vastuussa toisten ihmisten matkareiteistä - olet ehkä jonkun matkaa luonut lunta heidän tieltään - mutta et voi, vaikka kuinka haluaisit, raahata heitä väkipakolla mukanasi. Etkä sinä itse voi hyvin, jos et toteuta omaa matkasuunnitelmaasi vaan kuljet jonkun toisen saappaissa.

Ota askel kohti iloa

Valitse ilon suunta - navigoi rakkaus sydämessä, niin löydät valaistumiseen nopeammin, ja saat elää ilossa ja rakkaudessa, ihmiselämässä. Valitse huolet ja murheet - navigoi pelko ja viha sydämessä, niin elät pelossa ja huolien sekä murheiden täyttämää elämää. Ota askel kohti iloa päivä kerrallaan. Älä anna periksi, käännä ajatuksesi positiivisiksi. niin saavutat jotain suurenmoista jo tämän elämäsi aikana. Valontietä ei pääse nopeammin eteenpäin, jos on kiinni maallisessa mammonassa tai vallanhimossa. Ne hidastavat vauhtia - et voi ostaa itsellesi vapautta. Runsautta riittää kyllä kaikille, mutta voit toki jakaa omastasi vähempiosaisille, tasoittaa heidän tietään, ja esimerkillä osoittaa, että kaikki on mahdollista. Voi löytää ilon, rakkauden - valon - vähemmälläkin, ja silti elää onnellista ja täyttä itsesi näköistä elämää. Älä epäile, rakas ystävä, itseäsi ja mahdollisuuksiasi. Olet osa kaikkein korkeinta, jolle todellakaan mikään ei ole mahdotonta, jos se on sinun hyväksesi. Olet siunattu valontien kulkija, valitsitpa mitä tahansa! Voit toki peesata jonkun nopeamman takana, mutta kaikki tieto löytyy sinussa itsessäsi, sillä jokainen luo oman kokemuksensa, jokainen luo oman elämänsä.

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net