08.02.2019

Intiaanioppaan ajatuksia - Valon päivä

Rakas ihmislapsi, kanavoijani kirjoittaa tätä tekstiä Valon nimipäivänä. Kuinka sopiva aihe se onkaan. Ihminen tarvitsee ihan konkreettisesti valoa nähdäkseen pimeässä. Ihminen tarvitsee myös aurinkoa, ei pelkästään D-vitamiinin takia vaan siksi että ihminen on myös valoenergiaa. Kuinka moni oikeasti haluaisi antaa lapselleen nimen Valo? Ei varmastikaan kovin moni syystä että hän ei haluaisi lastaan kiusattavan nimen takia. Valo on tavattoman kaunis nimi, eikä kovin moni kykenisi kantamaan sitä nimeä valon arvoisesti. Mutta jokainen Valo sen tekee, ovathan he olleet valitsemassa omaa nimeään jo ennen syntymää.

Valo ja pimeys ovat olleet ihmisen sisäisen kamppailun osapuolet tuhansien vuosien ajan. Tähän aikaan on syntynyt paljon ihmisiä, joilla sisäinen valo loistaa kauas, vaikka se valo ei ole aina ihmissilmälle näkyvää. Osa ihmisistä elää edelleen pimeydessä - pelossa ja vallanhimossa. Jotkut saattavat jonkun rankan elämän koettelemuksen takia löytää takaisin valoon tai ainakin hieman valoisampaan olotilaan.

Me kaikki olemme valoa

Valo - minä olen valo, sinä olet valo - me kaikki olemme valoa, vaikka emme olisi sitä vielä ymmärtäneet - sisäistäneet. Valo on korkea energiamuoto. Se on positiivinen ja rakkaudellinen olotila. Mutta vaikka kuinka olet valossa ja loistat sitä valoa ympärillesi, et tee sitä suinkaan sen takia että haluaisit paistatella valokeilassa kaiken aikaa. Teet sitä nöyrästi, ja mitä todennäköisimmin tiedostamatta valosi määrää. Tähän aikakauteen on syntynyt paljon valonlapsia tuomaan rakkauden energiaa, toivoa paremmasta, iloa ja viisautta kanssaeläjille.

Valo - mieti hetki minkälaista elämä olisi, jos ei olisi valoa? Mieti myös sitä että kaikilla ihmisillä on valo sisällään, sydämessään. Valo! Me kaikki olemme todellakin valoa, valo-olentoja. Kannamme kaikki kaikkein korkeimman valoa itsessämme. Kun katselet toisia ihmisiä, tarkastele heitä valon kautta. Koet heidät silloin aivan erilaisina. Kanssakulkijasi ovat opettamassa sinulle sitä mitä et halua nähdä itsessäsi. Mitä ne asiat ovat? Mitä nämä kanssakulkijat peilaavat käytöksellään sinuun?

Ihminen ei ole virheetön, tekemällä oppii, ja virheiden avulla oppii parhaiten. Kun löydät valon ensin omasta sydämestäsi, ja tarkastelet toisia ihmisiä oman valosi kautta, löydät itsestäsi toisenlaisen ulottuvuuden. Et ehkä ole enää niin tunteittesi hallitsema. Löydät enemmän iloa elämääsi. Alan ymmärtää sen, että jokainen ihminen on oman elämänsä luoja, niin hyvässä kuin pahassa. Opit ehkä arvostamaan itseäsi ja toisia ihmisiä. Huomaat nopeasti, kun tipahdat valosta varjoon. Mutta löydät takaisin valoosi aina vain nopeammin, kunnes elät valossa joka hetki. Sitä on ylösnousemus fyysisessä elämässä - löytää valo itsestään, mutta nähdä se myös toisissa ihmisissä - sellaisissakin, jotka eivät sitä valoa kylvä ympärilleen. Valo, tuo ihana valo, olet sinä ja minä - me kaikki olemme valonlapsia. Olet siunattu, rakas ystävä, valo olkoon kanssasi.

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net