17.05.2019

Intiaanioppaan ajatuksia - valo tulee valon luo

Rakas ihmislapsi, olet varmaan pienestä pitäen kuullut erilaisia sanontoja kuten “Se joka kuuseen kurkottaa, katajaan kapsahtaa” tai “Itku pitkästä ilosta” tai “Raha tulee rahan luo”. Monet sanonnat ovat juurtuneet ihmismieliin, ja ne ovat jopa voineet muokata ihmisten omia ajatuksia ja uskomuksia.

Raha on pahasta, rahaa ei riitä kaikille - se on vain rikkaita varten. Raha on energiaa siinä missä kaikki muukin. Se on neutraali vaihdon väline. Se mitä ajattelet rahasta - onko se hyvää vai pahaa, olenko hyvän arvoinen - vaikuttaa myös siihen, virtaako raha sinulle päin vai kiertääkö se sinut kaukaa. Rahaa ja runsautta riittää ihan kaikille.

Valoa virtaa joka paikkaan - se ei lopu koskaan. Riippuen ihmisen asenteesta, tavoista ja elämänasenteesta, valo virtaa helpommin sellaiseen ihmiseen, joka on avoin. Herkkänä ihmisenä olet saattanut huomata, kuinka tuntemattomat ihmiset saattavat avautua sinulle hyvin helposti. Tiedostamattaankin he jotenkin vain tietävät sydämessään, että sinussa on valoa, että sinulle voi avautua. Valo vetää puoleensa ihmisiä, jotka sisimmässään etsivät valoa - kaipaavat valoon.

Ihmisten asenteet, myös lapsuuden kokemukset, vaikuttavat usein siihen, mitä ajattelee ihmisistä, jotka eivät ole samanlaisia tai samannäköisiä kuin me - mitä ajattelemme uskonnosta ja uskovaisista, mitä ajattelemme rahasta ja rikkaista, mitä ajattelemme politiikasta ja poliitikoista… Kovalla työllä saatuja rikkauksia arvostetaan, mutta ei helpolla työllä tehtyjä. Ei tarvitse raataa saadakseen runsautta. Kaikki riippuu asenteista - myös sanoista mitä käytät - “ei minulla ole varaa” niin ei sitten todellakaan ole. Se miten käytät sanoja, ratkaisee paljon, sillä sanoilla ja ajatuksilla on myös oma energiansa. Kielteiset sanat ja ajatukset kumoavat haaveet - ei olla avoimia runsaudelle.

Olet muutakin kuin ihmiskehosi

Niin se vain on, että ihminen itse on usein suurin este omalle menestykselle. Muistathan, rakas ystävä, että positiivinen vetää puoleensa positiivista aivan kuten negatiivinen negatiivista. Vaikka kuinka puhuisit voittavasi rahapelissä, mutta sisimmässäsi ajattelet rahasta negatiivisesti, kumoaa negatiiviset ajatukset haaveesi. Mutta jos olet avoin runsaudelle, ajatukselle siitä, että rahalla voi tehdä paljon hyvää myös toisille, ja olet positiivinen sanoissa ja ajatuksissa, alat vetää runsautta puoleesi. Se ei välttämättä ole lottovoitto, mutta kun olet avoin mahdollisuuksille niin runsaus voi tulla myös muussa muodossa. Ehkä sinulla on pesukone rikki, eikä sillä hetkellä ole varaa ostaa uutta, mutta joku haluaakin lahjoittaa sinulle käyttökelpoisen lähes uuden pesukoneen, koska se ei sopinutkaan hänen käyttötarkoituksiin…

Nykymaailmassa rahalla on aivan liian suuri painoarvo. Ihminen voi elää hyvää elämää ilman miljoonia. Jos raha polttelee hyppysissä, niin suurikin summa saattaa kadota hetkessä, ja ollaan taas samassa tilanteessa kuin aiemmin. Toisaalta kun rahaa käyttää myös toisten hyväksi, sitä virtaa myös paremmin takaisin. Niin kauan kuin ihminen elää ja toimii sydämestään käsin, on hän onnellinen - oli rikkauksia tai ei.

Valo - joka tulee kaikkein korkeimmasta lähteestä, on myös energiaa, ihmissilmälle näkymätöntä - on loppumatonta. Sinä itse olet osa tätä valoa, kaiken olevaista, suurta rakkautta. Valo tulee valon luo. Se tulee myös niille, jotka eivät sitä vielä tiedosta. Kun tiedostat olevasi muutakin kuin ihmiskehosi, olevasi valo-olento, elämäsi alkaa kirkastua. Monet asiat alkavat loksahdella kuin palapelin palat paikoilleen.

Avaudut rakkaudelle ja ilolle - valolle - vieläkin enemmän. Jokainen ihminen on kuitenkin oma yksilönsä, ja jokainen on omalla tiellään juuri siellä missä pitääkin. On ihmisiä, jotka eivät ole vielä avoimia valolle ja sen tuomalle hyvälle. Ei toiselle voi “tuputtaa valoa” vaan jokainen avautuu valolle kuin kaunis kukka, kun on sen aika. Kauniita kukkia on jo paljon, niin on myös nuppuja.

Rakas ystävä, muista silloin jos ja kun elämä joskus kolhaisee, että sinä tulet valosta. Olet oppimassa ja kokemassa ihmiselämässä asioita, että sinä olet osa kaikkein korkeita. Ihminen on ja saa olla erehtyväinen. Suhtaudu toisiin myötätunnolla ja pyyteettömällä rakkaudella. Pyydä valoa sinne minne sitä tarvitaan, itselleenkin saa pyytää. Yksikään avunpyyntö tai rukous ei jää kuulematta, eikä myöskään vastaamatta. Ei yksikään, mutta ihminen ei valitettavasti sitä apua toisinaan huomaa tai tunnista. Rakas ihmislapsi, elämän kulkua voi muuttaa valoisampaan suuntaan. Sinä olet siunattu valonlapsi, aivan kuten myös ne, jotka eivät ole valolle vielä avautuneet!

Jaa tämä:
MarjaanaK

Olen kiitollinen henkimaailman avusta ja johdatuksesta. Monien oppivuosien jälkeen olen löytänyt itsestäni auttajan ja saanut rohkeutta toimia meediona, Prananadi-energiahoitajana ja -reinkarnaatioterapeuttina. Yhteys henkimaailmaan löytyi vuosia sitten kirjoittamisen avulla. Nyt se vahvistuu myös henkiopastani ja hänen viisaita ajatuksiaan ja neuvojaan kanavoimalla. Hyviä lukuhetkiä! https://m.facebook.com/MarjaanaKaakinenPrananadiHealing/

1 kommentti

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net