15.06.2018

Intiaanioppaan ajatuksia - uuden alku

Et voi jäädä pitkäksi aikaa suljetun oven taakse, elämä on täynnä muutoksia. Yksi ovi avautuu, kun toinen sulkeutuu. Näin on myös ihmissuhteissa. Olet ehkä huomannut, kuinka ihmissuhteesi ovat muuttuneet viime vuosien aikana? Aiemmin niin läheiset ystävät tai sukulaiset eivät enää tunnukaan niin läheisiltä. Tuntuu kuin et enää löytäisi yhteistä säveltä heidän kanssaan, aivan kuin he olisivat muuttuneet tyystin vieraiksi. Ei, he eivät välttämättä ole muuttuneet lainkaan, mutta sinä olet. Olet kulkemassa omaa polkuasi nopeampaa tahtia, eivätkä toiset enää oikein pysy perässäsi.

Älä välitä! Kyllä he sieltä valoon löytävät, mutta he kulkevat omaa tahtiaan, omalla polulla, omien oppiläksyjen kautta. Olet siirtynyt omalla tielläsi sellaiseen vaiheeseen, etteivät kaikki läheisesi sinua ehkä ymmärrä. He eivät ymmärrä valosi loistetta - se saattaa heitä tiedostamattomasti ärsyttää. He eivät ole enää samalla aaltopituudella kanssasi. He ovat kiinnostuneita enemmän maallisista asioista, rahasta ja sen tuomista eduista. Tai ehkä he ovat käpertyneet omaan kuoreensa valittamaan sitä, mitä he olisivat voineet olla tai mitä he olisivat voineet saavuttaa. He ovat luovuttaneet, heittäneet hanskat tiskiin. Olet ehkä aistinut heidän negatiivisen elämänasenteen, etkä viihdy enää heidän seurassaan. Olet alkanut valikoida ystäväsi hyvinkin tarkkaan. Et ole sulkeutumassa kuoreen vaan avautumassa sydän-energialle. Olet itse asiassa tulossa avoimemmaksi ja sallivammaksi, mutta et vain enää kestä negatiivisia energioita - et kestä valittamista. et kestä enää negatiivista seuraa.

Miten voit tulla avoimemmaksi, kun suljet ovia läheisiltäsi? Sulkemalla ovia - he pääsevät niistä kyllä kulkemaan myöhemmin perässäsi, jos näin valitsevat tehdä. Sinun ei tarvitse jäädä odottamaan heitä. Sinun on tullut aika siirtyä eteenpäin omalla tielläsi, avata uusia ihania ja mielenkiintoisia ovia, tavata uusia samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa on helppo olla, helppo jutella, helppo paljastaa sisimpänsä.

Sydämesi tietää milloin on aika siirtyä eteenpäin. Alat tuntea olosi levottomaksi, et ole enää se sama sinä vaan valon airut, joka säteilee kauniisti jumalaista valoa ympärilleen. Sinun tehtäväsi ei ole pelastaa vaan loistaa valoasi, elää elämääsi ilossa ja rakkaudessa. Voit toki auttaa toisia niin halutessasi, mutta olet jo ymmärtänyt sen, ettet voi läheisiäsi muuttaa, et voi kääntää heidän päätään ymmärtämään sinua ja sinun valintojasi.

On tullut suurten päätösten aika, on tullut uuden ajan aika - uuden alku elämässäsi. Luot oman tulevaisuutesi, hyvä niin. Mutta voit luoda vieläkin enemmän, vieläkin runsaammin, jos niin valitset. Valon tuojana olet esimerkkinä muille elämällä elämääsi sydämestä, tekemällä päätökset sydämestäsi. Kunnioitat ja arvostat edelleen toisia ihmisiä, mutta ymmärrät sen, ettei sinun pidä jäädä paikoilleen - sinun ei pidä pelastaa maailmaa, ei ketään. Sinä vain ja ainoastaan säteilet valoasi! Mutta mikäli toisia haluat auttaa niin tue heitä, ole ystävällinen, kun he etsivät tietämättömänä siitä, mitä he oikein etsivät. Arvosta toista ihmistä, älä moiti, vaikka hän ei ymmärtäisikään henkisyyden merkitystä omassa elämässään eikä varsinkaan sinun elämässäsi. Älä ole ylimielinen vaan salli kaikkien tulla tykösi, jos he valoa etsivät. Joskus tarvitaan vain lempeyttä, toisinaan myös lujuutta. Sinä olet oman tiesi valinnut - he vielä etsivät omaansa. Ovet valoon avautuvat ennen pitkää kaikille. Ole sinä aidosti oma itsesi, käytä sydämesi viisautta jokaisessa päivässä, jokaisessa valinnassa. Säteile kaunista valoasi lempeästi!

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net