23.11.2018

Intiaanioppaan ajatuksia - sukujuurista

Rakas ihmisystävä, olet ihmisenä todennäköisesti kokenut hyvin monia ihmiselämiä. Sinulla on aina sielunsuunnitelma valmiina jo ennen syntymääsi uuteen elämään. Valitset hyvin huolella perheen, mihin synnyt, sillä kyseinen perhe ympäristöineen edesauttaa sinua oppiläksyjen läpikäymisessä - niissä asioissa, mitä halusit kyseisessä elämässä tarkastella lähemmin. Sinulla on ihmisenä juuret niin äitisi kuin isäsi puolelta, ja heillä on omat juurensa, ja niin edelleen. Sinulla on geeniperimää, mikä vaikuttaa kehoosi. Sinulla on tiettyjä ominaisuuksia, jotka ovat tyypillisiä isän ja - tai äidin suvulle. Voit tutkituttaa DNA:si perusteella etnisyyttäsi, taustaasi, mistä sukusi on peräisin, vaikka sinulla ei olisi tietoa biologisista vanhemmistasi. Sinulla on sukusi voima takanasi.

Ihmisyydestä huolimatta, ja sen takia, olet kuitenkin ensisijaisesti aina sielu! Todetaan jälleen kerran, että olet osa kaikkein korkeinta lähdettä, ja eri ihmiselämien kokemusten avulla tuot tietoa kaikelle olevaiselle siitä mitä on olla ihminen. Sinä olet sielu ihmiskehossa. Jokaisen ihmiselämän aikana sinulla on uusi kulkupeli allasi. Et voi vaihtaa kehoasi kuin autoa - sinun täytyy itse huolehtia kehosi hyvinvoinnista. Kun kilometrit jossain vaiheessa tulevat täyteen, kulkuvälineen moottori sammuu lopullisesti - leikkaa kiinni - ja olet saavuttanut määränpääsi, palaat takaisin sielutietoisuuteen. Palaat taivaan kotiin!

Sielu voi tulla vierailemaan henkimaailmasta maan päälle niin halutessaan. Hän voi vierailla hänelle rakkaissa paikoissa, rakkaitten vielä maaelämässä olevien ihmisten luona. Hän voi jopa näyttäytyä ihmishahmossa. Ei häntä tarvitse pelätä. Kun puhutaan hengistä, tarkoitetaan usein sieluja, jotka ovat henkimaailmassa - ei tarkoiteta kummittelevia henkiä vaan läheisiämme taivaan kodista. Siellä on monia tasoja, joissa osa hengistä voi jatkaa ihmiselämän kaltaisessa tilassa oloaan. Mutta sielu ei tarvitse fyysistä kehoa, onhan se osa kaikkein olevaista. Mutta näyttäytyessään eläville ihmisille, sielu yleensä näyttäytyy tutussa ihmishahmossa tai valopallona.

Henkiä ei tarvitse pelätä. On olemassa henkiä, jotka ovat jääneet niin sanottuun välitilaan. He eivät vielä ole päässeet valoon - he ovat ehkä kiinni omissa riippuvuuksissaan, eivät ole vielä ymmärtäneet kuolleensa tai kuolemaan liittyy jotain sellaista, joka pitää heidät vielä valosta pois. Vanhoissa rakennuksissa ja paikoissa voi olla myös jäännösenergiaa.

Sielunperhe

Kaikilla sieluilla on perhe myös henkimaailmassa - sielunperhe on laajempi joukko sieluja, jotka ovat tavalla tai toisella osallisena eri ihmiselämissä - esimerkiksi niissä, missä sovimme sielunsopimuksin kokevamme erilaisia asioita heidän avustuksellaan. Sinulla on juuret näin ollen taivasmaailmassakin. Voit myös tuntea vetoa avaruuteen, sillä suurella todennäköisyydellä olet elänyt myös jollain toisella planeetalla kuin Maassa. Vaikka ihmisenä sinulla on sukujuuret, on sinulla sieluna paljon laajempi tietämys ja viisaus takanasi. Olet osa kaikkein korkeinta, ja olet kokenut elämiä omasta vapaasta tahdostasi niin ihmisenä kuin avaruusoliona. Mutta olet ennen kaikkea sielu, joka on osa taivaallista rakkautta ja iloa. Näitä asioita ei ole niin helppoa selittää ihmismielelle ymmärrettävästi. Sinä olet aina osa kaiken olevaista - olitpa ihmisenä, jonkun muun planeetan asukas tai henkenä - sieluna henkimaailmassa. Sinulla on kaikkien tuki ja turva takanasi! Olemme yhtä suurta perhettä!

Sinun ei tarvitse ihmiselämän aikana selviytyä kaikesta yksin - sinulla on henkimaailman tuki ja apu, kun vain pyydät sitä. Tiedosta itsesi ihmiskehona, mutta tiedosta itsesi myös osana koko maailmankaikkeutta. Et ole vain kulkuvälineesi, joka eri elämissä vaihtuu, olet sielu, valoa - rakkautta. Tiedosta, että sinulla on myös korkeampi minä syvällä sisimmässäsi. Sinulla on ihmisenä paljon helpompaa, kun tiedostat, että olet paljon enemmän kuin ihmiskehosi. Sinulla on mahdollisuus tehdä valintoja ihmisenä, sinulla on paljon suuremmat mahdollisuudet tehdä valintoja sieluna. Sieluna olet rakkautta, sellaista energiaa, jota ihminen ei välttämättä ymmärrä. Olet koko maailmankaikkeuden kansalainen. Ihmisiä on peloteltu iät ja ajat. On uskoteltu, että Maa on ainoa paikka, missä on elämää. Elämää on niin monessa muodossa, ihminen ei todellakaan ole maailmankaikkeuden kehittynein olento. Ihmiselämässä on opittu kaksinaisuudessa. Nyt kaikilla ihmisillä on mahdollisuus oppia rakkaudessa ja rakkaudesta - niin halutessaan. Ketään ei voi pakottaa, se on aina ihmisen oma valinta. Tiedosta, että olet itse tätä rakkautta - valoa kaikkein korkeimmasta! Olet suurenmoinen, ihmislapsi, olet siunattu, nyt ja aina. Olet rakas!

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net