24.08.2018

Intiaanioppaan ajatuksia - sielun sopimus

Rakas ihmislapsi, elämä on sitä, mitä ajattelet, mitä sanot ja miten toimit. Olethan jo huomannut sen, kuinka vedät negatiivisia asioita puoleesi, kun suureen ääneen julistat, ettet sellaista ja sellaista asiaa elämääsi kaipaa ja saat juuri sitä! Toisinaan saatat yllättyä iloisesti, kuinka joku ihana toiveesi toteutuu aivan yllättäen, olithan melkein jo unohtanut koko asian. Olet sielu kaikkein korkeimmasta, usko jo!

Täällä ihmiselämässä tarvitset itsellesi kehon, kulkuvälineen millä liikkua. Olet ennen syntymääsi tähän elämään miettinyt jo etukäteen monia asioita, mitä haluaisit kokea, minkälaisia asioita toteuttaa, mitä lahjojasi haluat vaalia ja mitä haluat vahvistaa. Olet valinnut vanhempasi näiden suunnitelmien mukaisesti. Olet myös tehnyt suurempiakin suunnitelmia, olet valinnut elämäntehtäväsi. Olet tehnyt sopimuksen korkeamman minäsi kanssa asioista, mitä haluat tässä elämässä saavuttaa henkistä tietäsi ajatellen. Olet tehnyt sielun sopimuksen. Jossain vaiheessa elämääsi saatat kokea ahaa-elämyksen - olen tullut tähän elämään juuri tämän takia, tehdäkseni asioita, joilla saan auttaa toisia ihmisiä.

Aina sellaista ahaa-elämystä ei ota tullakseen. Mutta olet ehkä kokenut, kuinka elämäsi vie sinua eteenpäin, askel askeleelta, opettaa ja kasvattaa. Ehkä olet kokenut työssäsi, että olet jo tehnyt kaiken, eikä työ anna sinulle enää sellaista iloa kuin ennen. Kaipaat tehdä jotain merkittävää! Saatat ehkä vaihtaa alaa, vaihtaa totaalisesti suuntaa, ryhtyä opiskelemaan! Jos työsi kuitenkin tyydyttää sinua, tunnet siinä iloa, mutta tunnet elämäsi jollain lailla muuten tarpeettomaksi, niin mieti, mitä haluaisit elämässäsi saavuttaa, mikä tuo sinulle iloa? Ajattele sydämelläsi ja ryhdy toimiin - kyseeseen saattaa tulla vapaaehtoistyö, jolla voit auttaa vanhempia tai sairaita ihmisiä. Voit myös lahjoittaa ajan asemesta rahaa tai tavaraa. Ehkä saatkin elämäsi kukoistukseen, kun alat huolehtia itsestäsi paremmin. Olemme täällä oppimassa monia asioita, tuomassa erilaisia kokemuksia kaikkien yhteiseksi hyväksi kaikkein korkeimmassa. Itsensä rakastaminen - se on todella suuri oppiläksy, se on kaikkien ihmisten opittava. Opi rakastamaan kehoasi juuri sellaisena kuin se on. Ota tavaksi kiittää kehoasi ja ole kiitoksen takana niin kehosi jaksaa palvella sinua paremmin.

Kaikki lähtee itsestä - olet tämän kuullut ja lukenut monta kertaa - itsensä hyväksymisestä! Kun rakastat itseäsi aidosti, silloin vasta rakastat aidosti myös toisia -  pyyteettömästi, ilman takaa-ajatuksia, ilman vaatimuksia. Kun olet tämän suuren oppiläksyn oppinut niin alat toteuttaa enemmän ja enemmän sitä, miksi tulit tänne ihmiselämään - ryhdyt toteuttamaan sielusi sopimusta enemmän ja enemmän tietoisena. Se voi olla niinkin yksinkertainen, mutta ei niin helppo asia kuin pitää perhe koossa, rakastaa ja tukea lapsiaan, mutta myös toisten lapsia. Se voi olla myös leipätyö, kunhan sydän on siinä mukana ja se tuottaa sinulle iloa. Se voi olla henkisen tien avautuminen vasta vanhemmalla, kokeneemmalla iällä. Se voi olla vain sitä, että elät ilossa, valossa ja rakkaudessa, esimerkkinä muille ihmisille - siihen ei tarvita lottopotteja eikä tarvitse syntyä hopealusikka suussaan.

Elämäntehtäviä on monenlaisia - Trump Yhdysvaltojen presidenttinä saa ihmiset huomaamaan valtaapitävien toiminnot. Hän saa muutoksen aikaiseksi tietämättään. Hän saa ihmiset liikkeelle toimimaan tarvittavan muutoksen hyväksi. Elämäntehtävä voi olla taustajoukoissa toimimista, rukousta toisten ihmisten puolesta. Se voi olla auttamistyötä eläinten hyväksi. Se voi olla valon tuomista toisille ihmisille, maapallolle ja kaikille sen asukkaille - ei tarvitse olla esillä vaan voi toimia näkymättömänä.

Ehkä tunnetkin jo henkioppaasi ja enkelisi, mutta oletko tutustunut jo omaan sieluusi? Hiljenny hetkeksi, rakas ihmisystävä. Pyydä saada yhdistyä omaan korkeampaan minääsi! Tunne kuinka energia ympärilläsi vahvistuu. Se vahvistuu myös sisälläsi, kumpuaa syvältä sisimmästäsi, sydämestäsi. Siinä on hyvä olla. Tutustu korkeampaan minääsi paremmin, pyydä häntä auttamaan, kun apua tarvitset. Pyydä häntä ohjaamaan sinua niin että löydät oman elämäntehtäväsi, saat merkityksen elämälle. Kaikki on mahdollista, kun vain uskot ja luotat itseesi ja korkeamman minäsi ohjaukseen. Kuuntele sydäntäsi, kuuntele intuitiotasi! Aina et edes välttämättä ole huomannut, että olet jo siinä missä pitääkin, suoritat jo elämäntehtävääsi! Ota askel kerrallaan, kärsivällisesti. Olet rakas! Kaikkein korkein kiittää sinua, että olet jälleen kerran täällä maan päällä. Nyt oppiläksynäsi on oppia rakastamaan itseäsi ja oppia toimimaan sydäntäsi - korkeampaa minää kuunnellen. Sielun sopimus aukeaa sinulle, kun on sen aika - olet siunattu!

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net