14.12.2018

Intiaanioppaan ajatuksia - rakkauden mahti

Uudestaan ja yhä uudestaan saat näitä samoja sanoja lukea, ystävä hyvä. Maapallolla elämä on negatiivisuudessa ja positiivisuudessa, joko jommankumman painaessa elämäsi vaakakupissa enemmän. Tässä ajassa on tarkoitus oppia pois negatiivisuudesta - antaa enemmän sijaa rakkaudelle, itsensä rakastamiselle. Rakkaus on kaikkein vahvin energia. Edes atomipommi ei vedä sille vertaa, sillä atomipommi tuhoaa. Rakkaus ei tuhoa vaan parantaa.

Rakas ihmislapsi, olet täällä ihmiselämässä oppimassa positiivisuudesta ja negatiivisuudesta, olet oppimassa rakkaudesta sen eri muodoissa. Olet oppimassa rakastamaan itseäsi. Sitten kun osaat rakastaa itseäsi sellaisena kuin olet, ei yhtään enempää tai vähempää, osaat rakastaa myös toisia ihmisiä sellaisena kuin he ovat. Tiedät, että olet osa jotain suurempaa, että elämälläsi on suurempi merkitys kuin se, millä autolla ajat, missä matkustat, mitä harrastat. Olet yksi heistä, valontuojista tähän maailmaan, tähän aikakauteen. Se valo on rakkautta. Se on myös iloa. Se on rakkauden ilmentämistä sanoin ja teoin. Se on oppimista erheiden kautta. Se on oppimista siitä, että löytää itsensä, syvimmän syyn elämälleen - elämänsä tarkoituksen.

Rakkaus - se ei jaa ihmisiä eri kategorioihin ihonvärin, uskonnon tai minkään muun takia. Se ei sulje ketään pois, se ei aliarvioi ketään. Rakkaus on kaikkein vahvin energia mitä olla voi - puhdas pyyteetön rakkaus. Olet oppimassa rakkauden tiellä sen osa-alueita kunnes löydät rakkauden itseesi ja pyyteettömän rakkauden. Kun osaat rakastaa itseäsi, osaat rakastaa myös toisia ilman mitään tarvetta saada vastakaikua rakkaudellesi. Sillä kun sydämesi on täynnä rakkautta, se hyväksyy kaiken sellaisena kuin se on. Se hyväksyy sen, että kaikki elämä on kaunista ja yhtä arvokasta, että kaikella on tarkoituksensa. Mutta myös sen, että rakkauden avulla voi parantaa syvätkin haavat - rakkaudella ja anteeksiannolla. Rakkauden avulla sodat loppuvat, rakkaus voittaa pelon ja kaiken negatiivisuuden.

Olet syvällä sisimmässäsi suurta rakkautta - se valo loistaa sinussa kauniimmin ja aina vain kauniimmin, kun annat itsellesi siihen mahdollisuuden - annat itsellesi luvan päästää irti menneestä, annat itsellesi luvan rakastaa itseäsi ja nauttia elämästä. Annat itsellesi mahdollisuuden elää rakkaudessa ja ilossa. Sinne minne ihmiset kokoontuvat tekemään rakkauden tekoja - siellä on kaikkivaltias läsnä. Sinä olet osa tätä kaikkeutta, kaikkein korkeinta. Olet siunattu, rakas valonlapsi!

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net