01.02.2019

Intiaanioppaan ajatuksia - puhdistautuminen

Hyvä, ihmisystävä! Kehosi käy monenlaisia muutoksia kohotessaan korkeammille energiatasoille. Toisinaan käytetään sanaa värähtelytaso. Kehosi puhdistaa itsestään ruoansulatuksen yhteydessä hyvin paljon sellaisia aineita, jotka eivät kuulu kehossasi olla. Keho puhdistaa itseään erilaisten eritteiden avulla, mutta myös sairauksien kautta.

Vatsataudit ja flunssat puhdistavat kehosta aika nopeasti pois negatiivista energiaa. Joskus vaaditaan vakavampia tauteja, joista kehon ei ole niin helppo selviytyä yksin. Kehosi tarvitsee sinun apuasi. Se haluaa sinun syövän monipuolisemmin ja terveellisemmin. Se ehkä haluaa liikkua tai levätä enemmän. Erilaiset kehon krempat ovat yleensä merkki siitä, että saatat olla stressaantunut, ja kehosi haluaa kiinnittää huomiosi siihen. Mikä on se syy - alkuperä - joka aiheuttaa keholle oireita ja tauteja? Pillerit parantavat ehkä oireet, mutta minkä takia alunperin sairastuit? Mihin kehosi haluaa sinun kiinnittävän huomiosi? Onko elämässäsi tapahtunut jotain sellaista joka voisi olla syypää kaikkeen? Se on kuin pieni lumipallo, joka rinnettä vieriessään alaspäin kasvaa kasvamistaan.

Keho tarvitsee puhdistautumista myös muuten. Sauna, jota intiaanitkin käyttivät omalla tavallaan, puhdistaa kehoa tehokkaasti. Se rentouttaa kehoa ja mieltä. Vesi puhdistaa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Mutta on myös sellaisia energioita, joihin sauna ja vesi eivät auta. Puhdistaudu negatiivisista energioista, mitä vedät puoleesi usein tiedostamattomasti. Ne saattavat aiheuttaa sen, että oma energiasi tukkeutuu, se ei virtaa normaalisti. Erilaiset energiahoidot ovat erinomainen tapa puhdistautua negatiivisesta energiasta. Voit myös omin sanoin pyytää, että kaikki sellainen energia, joka ei kuulu sinulle ja joka ei toimi kaikkein korkeimman lähteen rakkaudessa, poistuu sinusta. Suojele itseäsi negatiivisilta energioilta pyytämällä kauniin valoenergian täyttävän itsesi ja muodostamaan suojakuplan ympärillesi. Voit halutessasi vaihtaa valopallon väriä sellaiseksi, mitä tunnet tarvitsevasi juuri sinä päivänä.

Energiasyöpöille huutia

Keho puhdistautuu nyt kaikesta sellaisesta, mitä se ei enää tarvitse korkeammissa energioissa ollessaan. Se puhdistaa vanhoja pinttyneitä tapoja, jos vaan itse olemme avoimia, ja haluamme päästää vanhoista energiasyöpöistä irti. Ne voivat olla opittuja tapoja lapsuudesta, opittuja ajatus- ja käyttäytymismalleja. Ne voivat olla jotain edellisistä elämistä esiin tulleita asioita. Ne voivat olla sukuperintöä, myös kulttuuriin sidottuja malleja. Kaikista näistä kehoamme puhdistetaan, mutta myös ihmisen itsensä ja ympäristön aiheuttamista kemikaaleista. Älä siis ihmettele, jos olet viime vuosina kokenut puhdistamista kehossasi normaalia enemmän.

Myös elämääsi puhdistetaan. Siitä poistuu ihmisiä, jotka eivät tuo sinulle hyviä energioita. Elämää ehkä yksinkertaistetaan, työ saattaa muuttua toisenlaiseksi. Ehkä haluat muuttaa toiselle paikkakunnalle tai toiseen maahan. Rahalla ei ole enää niin suurta merkitystä - et murehdi enää raha-asioistasi, ja kas huomaat, että elämä virtaa runsaudessa mukavasti eteenpäin.

Puhdistautuminen on myös omien ajatusmallien muuntamista. Se on sitä, että alkaa arvostaa itseään, omaa aikaansa - oppii rakastamaan itseään sellaisena kuin on. Se on suuri ja tärkein askel, jotta saavutat onnellisen, rakkauden ja ilon täyteisen, elämän. Kaikki krempat vain muistuttavat sinua siitä, että sinulla on mahdollisuus elää nautinnollista elämää, myös ilman kipuja ja sairauksia, jos vain päästät kaikesta negatiivisesta itsessäsi irti. Sallit itsellesi rakkauden itseesi, sallit itsellesi elää tasapainossa - rakkaudessa. Puhdistaudu vanhoista ajatusmalleista, peloista - negatiivisista tuntemuksista ja energioista - päästä niistä irti. Elä hetkessä, päivä kerrallaan - puhtain sydämin. Olet siunattu valonlapsi, jolle kaikki on mahdollista!

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net