04.05.2018

Intiaanioppaan ajatuksia - parantamisen lahja

Ihmiselle on annettu monia etuoikeuksia. Ihmiselle on annettu monia lahjoja. Yksi niistä on parantamisen taito. Ihmisellä on taito parantaa itseään, mutta myös toisia ihmisiä. Luonnonkansat ovat osanneet myös käyttää luonnon erilaisia antimia hyväkseen hoitaessaan vaivojaan ja sairauksiaan. Sairauksia ilmeni yleensä silloin, kun ihminen oli joutunut eroon luonto-yhteydestään. Tällä luonto-yhteydellä tarkoitan sielu-yhteyttä luontoon ja kaikkein korkeimpaan voimaan.

Ihminen on luonut omat sairautensa, ajatuksin ja teoin. Kyllä, ihminen on myös luoja. Kun ihminen stressaantuu kiireestä, huolista, murheista, kun hän ei osaa kuunnella kehonsa tarpeita, saattaa hän näin sairastuttaa itsensä. Mutta hän osaa myös parantaa itsensä, jos ja kun hän niin vain haluaa tehdä. Parantuakseen ihmisen täytyy löytää usko ja luottamus siihen, että kaikki on mahdollista. On tärkeää, että ihminen löytää yhteytensä luojaansa sisällään, omaan sieluunsa, joka on osa kaikkein korkeinta.

Kuuntelemalla sydäntään, sisintään, ihmiselle tuodaan neuvoja, mihin suuntaan hänen olisi hyvä edetä. Mutta kun sairaus saa sijaa kehosta, ihminen ei valitettavasti jaksa kuunnella sisintään ja turvautuu lääketieteen apuun. Toki lääketiede on hieno asia. Mutta länsimainen lääketiede paneutuu harvoin todellisiin syihin, miksi ihminen on sairastunut, mikä on perimmäinen syy sairauteen. Oireet hoidetaan pois teollisesti valmistetuilla lääkkeillä, jotka eivät ihmiskeholle tee hyvää. Ihminen ei parane kokonaan, jos syytä sairastumiseen ei paranneta.

Ihmisellä on parantavia voimia käytössään. Pyydä, että saat olla puhdas kanava parantaville energioille kaikkein korkeimmasta lähteestä. Pyydä omin sanoin. Sinulla on parantavat kädet - pyydä, että parantava energia virtaa kämmeniisi kruunuchakran kautta ja laita kämmenet parannettavan kohdan päälle tai vähän sen yläpuolelle. Pyydä, että parantava energia virtaa kämmentesi kautta hoidettavaan ihmiseen tai eläimeen. Usko ja luota siihen, että parantava energia kulkee kämmentesi kautta ja kiitä kauniisti, että saat auttaa ja välittää parantavaa energiaa. Voit myös itsellesi parantavia energioita kämmentesi kautta antaa. Vähitellen alat ehkä huomata, kuinka kämmenesi tuntuvat lämpimiltä, jopa kuumilta. Voit ehkä tuntea pistelyä kämmenissä - se on merkki parantavasta energiasta, parantavista käsistä. Mutta myös pelkkä kaunis pyyntö - ei vaatimus - riittää.

Voit pyytää parantavaa energiaa itsellesi ja toisille. Älä vaivu epätoivoon, vaikket heti mitään tuntisikaan. Ole avoin, osoita kiitollisuutta ja pyydä. Ihmisen on mahdollista suorittaa uskomattomia tekoja. Mutta ne eivät tapahdu, jos hän ei usko niihin. Kaikki on energiaa. Sairaudet ovat energia-tukoksia, jotka estävät energian puhtaan virtaamisen. Hiljenny ja pyydä kaikkein korkeinta voimaa, että saisit parantavia energioita välittää toisille ja itsellesi. Pyydä parantaja-henkioppaita avuksesi. Usko ja luota, se riittää!

En neuvo sinua laistamaan lääkärissä käyntiä ja lääkkeitä, jos ja kun niitä tarvitset. Mutta kiinnitä huomiota siihen, mikä on perimmäinen syy sairastumiseen. Oletko levon tarpeessa? Oletko liian kiireinen niin työssä kuin kotona? Onko ihmissuhteesi kunnossa? Murehditko liikaa menneitä? Murehditko raha-asioita? Kannatko toisten huolia itsessäsi? Kuunteletko kehoasi, mitä se kaipaa ja tarvitsee? Syötkö terveellisesti? Juotko liikaa alkoholia? Jos näin on, miksi teet niin? Onko elämässäsi tapahtunut jotain merkittävää silloin tai vähän ennen kuin sairastuit? Rakastatko itseäsi? Oletko armollinen itsellesi vai vaaditko itseltäsi liikaa? Miksi vaadit itseltäsi liikaa? Mieti, mitkä asiat voivat vaikuttaa terveydentilaasi - ympäristö, ihmissuhteet, mitä suuhusi laitat, mitä kemikaaleja käytät… Sinulla on mahdollisuus elää huolettomasti, sinä itse päätät. Vaikka sinulla on velvoitteita, voit silti elää stressitöntä elämää. Ihminen luo oman tulevaisuutensa. Tee siitä terve, tee siitä iloinen!

Ihmisellä on lahja parantaa itsensä, luoda tulevaisuutensa, toteuttaa haaveensa. Avaudu kuuntelemaan sisintäsi, mitä se haluaa, mitä se neuvoo ja ohjaa. Ota kiinni intuitiostasi, niistä nopeasti ohi kiitävistä ajatuksista päässäsi. Sinua autetaan auttamaan itseäsi, kun vain sallit sen. Avaudu rakkaudelle ja ilolle hyväksymällä itsesi sellaisena kuin olet. Arvosta itseäsi pitämällä itsestäsi parempaa huolta. Ota lahjasi käyttöön! Usko ja luota itseesi, lahjoihisi ja siihen, että olet tärkeä osa tätä luomakuntaa. Olet luoja itsekin, jolle kaikki hyvä on mahdollista. Ennen kaikkea ole armollinen itsellesi. Kaikki ei ehkä onnistu ensi yrittämällä, mutta sinulla on sisua jatkaa ja yrittää uudelleen. Elämä on kaunis lahja. Sinä olet kaunis juuri sellaisena kuin olet, omana aitona itsenäsi. Pidä itsestäsi entistäkin parempaa huolta!

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net