31.08.2018

Intiaanioppaan ajatuksia - päästä irti

Rakas ihmislapsi, olet tämänkertaisen matkasi aikana ihmisenä kerännyt paljon tietoa, taitoja ja tuntemuksia. Monia näistä tiedoista ja taidoista olet ehkä hyödyntänyt jo aikaisemmilla matkoillasi, entisissä elämissäsi. Jokaisella matkalla keräät kokemuksia, tapaat monenlaista matkalaista. Jossain vaiheessa matkasi tällä tasolla päättyy. Eletyt elämäsi ovat kuin matkamuistoja, mutta kaikki muistot pysyvät tallessa. Kaikki kokemuksesi ja oppimasi taidot ovat tallessa korkeammalla tasolla. Puhutaan akaasisista tiedostoista, mihin kaikkien ihmisten matkakertomukset päätyvät. Tämä kaikki tieto kaksinaisuuden kokemuksista on kerätty talteen, jotta kaikki niistä hyötyisivät - sinä, sielusi, korkeampi minäsi - me kaikki olemme osa kaikkein korkeinta. Sinulla on mahdollisuus päästä aiempiin matkakertomuksiisi käsiksi sielusi, korkeamman minän avustuksella. Olet ehkä saattanut nähdä unta entisistä elämistäsi, olet ehkä päässyt meditaatiossa, hypnoosissa tai reinkarnaatioterapian avulla kokemaan entisiä elämiäsi.

Tällä matkallasi et kuitenkaan enää tarvitse kaikkia tuntemuksiasi entisistä elämistäsi. Et myöskään tarvitse niitä ikäviä tuntemuksia, mitä olet poiminut talteen tässä elämässäsi - olet ehkä kohdannut samanlaisia tilanteita useampaankin kertaan. Ne painavat matkalaukussasi - osa niistä on hyvinkin negatiivisia ja rankkoja. On hyvä välillä tyhjentää turha painolasti, on hyvä päästää irti menneestä, on hyvä päästää irti sellaisista asioista, mitä et enää tarvitse. Päästä irti kaikesta negatiivisesta energiasta, mikä ei ole sinun. Päästä irti kaikista negatiivisista tuntemuksistasi. Päästä irti kaikista negatiivisista matkakumppaneistasi. Kaikki negatiivinen energia syö sinua sisältä päin, se painaa mieltäsi, mutta se tuntuu myös kehossasi. Hiljenny hetkeksi ja tunnustele, missä kohtaa kehoasi tunnet negatiivisia tuntemuksia? Onko se rinnassa, sydämessä, vatsassa, polvissa vai jossain muualla? Päästä irti, älä murehdi menneitä, anna itsellesi anteeksi. Anna anteeksi myös niille ihmisille, jotka ovat sinua jotenkin satuttaneet ja näin lisänneet taakkaasi. Älä murehdi asioita etukäteen, murehtiminen ei auta mitään vaan vedät lisää negatiivista energiaa puoleesi. Päästä irti kaikesta taakasta.

Kehosi tuntee itsessään kaiken ylimääräisen painolastin, vaikka se onkin silmillesi näkymätöntä energiaa. Kehosi tuntee negatiivisen energian vaikutuksen. Jos varastoit negatiivisia tuntemuksia esimerkiksi vatsassasi tai rinnassasi, niin pidemmän päälle voit näin sairastuttaa itsesi. Kuuntele kehoasi, kuuntele sydäntäsi ja päästä irti menneestä. Päästä irti myös fyysisesti sellaisista tavaroista, mitä et enää tarvitse - puhdista kotisi kaikesta sellaisesta, mikä on turhaa niin huomaat kuinka se vaikuttaa myös kehoosi ja mieleesi positiivisesti.

Mieti mitä haluat elämääsi, mitä haluat tämän matkasi aikana vielä saavuttaa, mitä haluat nähdä? Mitä haluat oppia? Mitä kaipaat elämääsi? Mistä haaveilet? Päästä irti negatiivisista energioista ja anna tilalle virrata iloa ja rakkautta, ihania positiivisia energioita. Sinä olet energiaa, olet herkkä havaitsemaan ja tuntemaan erilaisia energioita paljon enemmän kuin aavistatkaan. Anna itsellesi aikaa vain olla, älä täytä elämääsi turhalla vain sen takia että muut niin tekisivät. Täytä elämäsi ilolla, valolla ja rakkaudella niin pääset pitkälle tämän matkasi aikana - etkä kohtaa niin paljon vastustusta vaan saat matkata myötätuuleen. Anna elämänvirran kuljettaa sinua eteenpäin - jätä turha painolasti, turhat matkatavarat pois - päästä vain rohkeasti irti!  

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net