25.01.2019

Intiaanioppaan ajatuksia - on aika

Rakas ihmislapsi, paljon on muuttunut elämässäsi asioita. Osa ihmisistä viivähtää elämässäsi vähän pidempään, osa vain käväisee hetken. Elämäsi on muuttumassa edelleen. Mutta miten, aika näyttää. Elämään on tulossa uusia tuulia, ihan konkreettisestikin. Uusia ovia avautuu, kun jätät vanhoja asioita ja ihmisiä taaksesi. Päästät irti sellaisista asioista ja ihmisistä, joihin sinulla ei ole enää tarvetta ylläpitää yhteyttä - jotka eivät tuo enää iloa elämääsi.

Kaikki muuttuvat jollain tapaa, mutta ehkä itse koet muuttuneesi vieläkin enemmän kuin läheisesi. He eivät ehkä jaa innostusta ja kiinnostusta asioihin, jotka ovat sydäntäsi lähellä. Sinä et ehkä ole kiinnostunut asioista, jotka kiinnostavat heitä. Olet löytänyt suunnan elämällesi, mutta toiset eivät välttämättä halua seurata sinua samaan suuntaan. Päästä irti - anna heidän mennä menojaan. Mutta jatka sinä siihen suuntaan, mikä tuntuu sinusta hyvälle. Älä raahaa ketään väkisin mukaasi, äläkä itse mene sellaiseen mukaan, mihin et itse halua. Ei sinun tarvitse seurata kohteliaisuuttasi tai kiltteyttäsi.

Nyt on aika valita suunta elämälleen, eikä miettiä toisia ihmisiä, on aika asettaa itsensä etusijalle. Valitse suunta sydämelläsi - mikä sinua innostaa, mikä kiinnostaa, mikä tuntuu sydämessäsi hyvälle - mikä saa hymyn huulillesi. Valitse se suunta nyt! Mikäli kuitenkin yrität velvollisuudentunteesta seurata jonkun toisen tietä, ei se tunnu hyvälle. Mitä pidemmälle menet vastentahtoisesti, sitä ikävämmältä ja puuduttavammalta se sinusta tuntuu. Anna sydämesi valita oikea suunta, ala toteuttaa haaveitasi. Silloin kun sydän on mukana, ei mikään voi epäonnistua. Mutta päivitä unelmasi ensin. Unelmatkin muuttuvat matkamme varrella. Anna itsellesi mahdollisuus tehdä juuri sitä, mistä haaveilet - kulje pikkuhiljaa siihen suuntaan.

Jos et tiedä mihin suuntaan lähteä, mitä tehdä, hiljenny hetkeksi. Ota kynä ja paperia esiin. Kysy itseltäsi, mitä haluaisit lähitulevaisuudessa tapahtuvan, ja kirjoita itsellesi kirje. Kirjoita se positiivisessa muodossa, preesensissä: “Minulla on…” Älä kirjoita sitä mitä et halua. Kirjoita vain se, mitä haluat itsellesi, älä kirjoita kenellekään toiselle. Jos sinulla on useampi vaihtoehto mistä valita, punnitse niitä mielessäsi, ja kirjoita jokaisesta hyvät ja huonot puolet ylös. Tarkastele niitä sitten uudestaan, ja tee valinta sydämelläsi - mikä vaihtoehdoista tuntuu parhaalle.

Nyt on aika laittaa oma elämä sellaiseen kuntoon, että nauttii siitä. Mikä saa sydämesi sykkimään? Mikä on intohimosi? Mikä on unelmasi? Rakas ihmislapsi, elämä muuttuu, älä jää polkemaan paikoillesi, älä kangistu kaavoihin vaan riennä rohkeasti eteenpäin, ja tee elämästäsi upea seikkailu - juuri itsesi näköinen. On aika tuulettaa sellaiset asiat elämästään pois, mitkä eivät sinne enää kuulu. Olet siunattu valonlapsi. Olet oman elämäsi luoja, nyt ja aina.

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net