20.07.2018

Intiaanioppaan ajatuksia - oletko elänyt aiemmin

Hyvä ihmislapsi, oletko joskus miettinyt elämän arvoitusta, miksi ihmisten pitää syntyä ja kuolla? Usko tai älä, olet syntynyt tänne maan päälle omasta vapaasta tahdostasi. Olet elänyt kymmeniä, satoja, jopa tuhansia elämiä ihmisenä. Olet ehkä välillä elänyt toisellakin planeetalla. Kaikki ihmiskokemuksesi, kaikki ihmiselämäsi ovat tapahtuneet sinun halustasi syntyä jälleen kerran ihmisenä kokemaan ainutlaatuista elämää kaksinaisuudessa, hyvässä ja pahassa.

Tämä nykyinen elämäsi on kuitenkin erilainen. Sinulla on mahdollisuus oppia elämään sovussa itsesi kanssa, oppia elämään sydämestä. Sinulla on mahdollisuus oppia elämään ilman kahtia jakoa, ilman kaksinaisuutta. Tämä elämäsi on hyvin erilainen verrattuna aikaisempiin elämiisi, jolloin olet joutunut välillä taistelemaan puolustaaksesi omia näkemyksiäsi, olet joutunut piilottamaan mielipiteesi, olet joutunut syömään sanasi. Sinua on ehkä rangaistu erilaisesta ajattelutavasta, erilaisesta olemuksesta. Sinua on ehkä rangaistu siitä, että olet käyttänyt avujasi, lahjojasi, toisten ihmisten hyväksi.

Enää sinun ei tarvitse piiloutua, enää sinun ei tarvitse taistella. Riittää, että rakastat itseäsi ja että olet uskollinen omalle itsellesi. Sinun ei tarvitse tehdä mitään toisten puolesta, riittää että hoidat oman leiviskäsi. Kuulostaako helpolta vai mahdottomalta? Kaikille ihmisille on annettu mahdollisuus saavuttaa valo tämän elämän aikana. Kuinka moni tarttuu tilaisuuteen jää nähtäväksi. Sinun ei tarvitse ajatella muita, vain itseäsi. Ei enää taistelua itsensä kanssa, voit olla avoimesti se kuka olet. Kaikille ihmisille on annettu mahdollisuus kohota korkeammille tasoille, ylösnousemukseen, tämän elämän aikana. Kyllä, tulet edelleen jatkamaan ihmiseloasi, mutta eläen ilossa, rakkaudessa ja valossa, kunhan opit rakastamaan itseäsi.

Olet elänyt eri puolella maapalloa, eri mantereilla, eri maissa. Olet elänyt kaupungeissa, kylissä, autiomaissa. Olet elänyt perheellisenä ja myös yksin. Olet elänyt rikkaana ja köyhänä, terveenä ja vammaisena. Olet elänyt rakastettuna. Olet elänyt pitkiä elämiä, olet elänyt lyhyitä elämiä. Olet ehtinyt kokea laajan kirjon erilaisia elämiä, olet samalla kartuttanut kaikkien tietoisuutta omilla teoillasi, omilla kokemuksillasi. Olet maksanut karmavelkoja ja kartuttanut erilaisia elämänkokemuksia, erilaisia taitoja, olet kartuttanut myös rakkautta. Pelkäät ehkä vielä tunteitasi, paljastaa niitä, sillä olet niin monesti aiemmin joutunut kärsimään syyttä suotta. Kärsimyksesi eivät olleet turhia, olet omalla henkisellä tiellä jo pitkällä ja sinulla on nyt mahdollisuus oppia rakastamaan itseäsi, avoimesti, juuri sellaisena kuin olet. Et toki ole vielä virheetön, eikä sinun tarvitsekaan olla.

On sinun valintasi mitä elämässäsi teet. On sinun valintasi, jos päätät jatkaa uurastusta. On sinun valintasi, jos päätätkin kuunnella sisäistä ääntäsi, kuunnella mitä sydämesi haluaa sinulle kertoa. Se haluaa sinulle kaikkea hyvää ja se kaikki hyvä on ulottuvillasi, ehkä olet jo päässyt sen makuun. Ei tarvita ihmetekoja, ei tarvita rukouksia, ei tarvita uskontoja, tarvitaan vain uskoa ja luottamusta, rakkautta ja iloa - silloin olet oikealla tiellä kohti maanpäällistä ylösnousemusta. Sinä olet tullut tänne kokemaan tämän suurenmoisen tapahtuman, kun ihmiset avautuvat sydänenergialleen ja alkavat loistaa entistä kirkkaammin, entistä kauniimmin valoaan, joka ei enää tukahdu. Se valo kumpuaa syvältä sydämestäsi ja vaikka se ei ole tavalliselle ihmissilmälle näkyvä, loistat kauniisti. Luot ympärillesi kauneutta, tasapainoa, rakkautta ja iloa, ei tarvita mitään muuta.

Usko itseesi, luota hyvän henkimaailman apuun. Rakasta itseäsi ja rakasta pyyteettömästi niitä, jotka vielä etsivät omaa valoaan. Sinä olet elänyt aiemmin ja ehkä valitset tulla maan päälle vielä tämän elämän jälkeenkin. Ei ole väliä, mitä olet aiemmin tehnyt. Tärkeintä on tämä hetki, tärkeintä on rakkaus itseesi, tärkeintä on löytää ilo elämääsi. Rakas ihmislapsi, loista kaunista valoasi - loista rakkautta itseesi. Ole esimerkki muille, tuo valoa toisille ja elämäsi kohoaa sellaisiin ulottuvuuksiin, jota et olisi uskonut tapahtuvan - jo nyt tässä elämässä. Valo, voima, viisaus, rakkaus ja ilo olkoon kanssasi!

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net