26.10.2018

Intiaanioppaan ajatuksia - oletko eksynyt?

Rakas ihmislapsi, oletko tuntenut viime aikoina olevasi jollain lailla eksyksissä? Tuntuuko sinusta siltä, että yhteytesi henkioppaaseen on muuttunut? Oletko epätietoinen siitä, mihin suuntaan sinun pitäisi omalla elämäntielläsi kulkea? Olet ehkä miettinyt elämäsi tarkoitusta ja omaa elämäntehtävääsi. Syystä tai toisesta tunnet ehkä olevasi jumissa. Aiemmin kulkemasi tie ei ehkä tunnukaan enää niin hyvälle. Älä huoli, olet juuri siellä, missä sinun pitääkin olla.

Elämä kulkee sykleissä. Puhutaan seitsemän vuoden jaksoista. Mutta nyt maanpäällinen aika on nopeutunut, jolloin elämä kulkee paljon joutuisammin eteenpäin. Kyllä, olet ennen syntymääsi suunnitellut myös oman elämäntehtäväsi. Et välttämättä ole siinä ryhmässä, joka olisi jo lapsena tiennyt oman elämäntehtävänsä. Mutta olet tehnyt koko joukon valintoja elämäsi aikana, valintoja, jotka ovat ohjanneet sinua tähän hetkeen.

Olet kasvanut ihmisenä. Hyvin monille varsinainen elämäntehtävä avautuu vasta myöhemmällä iällä, joten älä ole yhtään huolissasi. Ikä on vain numero, sillä ei ole elämäntehtävän kannalta mitään merkitystä. Mutta kun ajattelet nuorempaa itseäsi, olisiko sinulla silloin ollut kykyjä auttaa toisia ihmisiä - toimia niin kuin teet nyt? Mitenkään väheksymättä nuoria, vanhoja tai minkään ikäisiä - mieti, olisitko todella voinut auttaa toisia ihmisiä niin hyvin kuin nyt, ilman tämän elämän kokemuksiasi? Olisiko sinulla ollut niin syvä viisaus, itsevarmuus kuin nyt? Vai tuntuuko sinusta, että itsetuntosi on karissut jonnekin?

Nuori voi tukea nuorta. Mutta vanhempi ihminen ei välttämättä suhtaudu nuoriin aina niin avoimesti. Monet auttajat ovat kokeneet hyvinkin kovia tapahtumia, jotka ovat kasvattaneet heidät siksi, mitä he ovat nyt. Auttajan täytyy ensin saada omat asiansa kuntoon, löytää tasapaino omassa elämässään, vasta sitten hän voi auttaa toisia ihmisiä. Et ole hukassa. Olet ehkä siinä vaiheessa elämääsi, jolloin sinulla on mahdollisuus alkaa miettiä sitä, mitä sinä haluat oikeasti tehdä, mitä sinä haluat olla isona? Mitkä asiat kiinnostavat sinua? Mitä haluaisit tehdä?

Puhdistaudu turhasta

Jos tunnet, että yhteytesi henkioppaaseen on muuttunut etäisemmäksi, niin hän on todennäköisesti antanut nyt sinulle vain enemmän tilaa itsellesi. Hän on antanut sinulle tilaa löytää itsesi, oppia rakastamaan itseäsi, oppia luottamaan itseesi, ja löytää korkeampi minä itsestäsi. Oppaasi auttaa sinua edelleen, mutta nyt on aika antaa korkeamman minän tulla tietoisemmin elämässäsi esiin. Elämä kuljettaa sinua eteenpäin, vaikka tuntisit olevasi paikoillaan. Sinulla voi olla monenlaisia ajatuksia päässäsi. Selkeytä niitä, kirjoita ajatuksesi vaikka paperille. Tunnustele sydämessäsi, mikä tuntuu sinusta hyvälle ja mikä ei.

Syksy ja talvi saattavat tuntua pysähtyneisyyden ajalle, mutta ne ovat itse asiassa rauhoittumista, itseensä tutustumisen aikaa, puhdistautumista kaikesta turhasta, ja latautumista kohti tulevaa. Se on hyvin tärkeää aikaa, jotta oppisit rakastamaan itseäsi, löytäisit rohkeuden itsessäsi tehdä tarvittavia muutoksia. Mutta jos olet onnellinen siellä missä olet, ei sinun tarvitse tehdä muutoksia vain niiden vuoksi. Ei hyvää kannata vaihtaa huonompaan! Elä onnellista elämää - se on suurin elämäntehtäväsi. Elä tässä hetkessä, niin olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Olet siunattu - juuri sellaisena kuin olet!

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net