17.08.2018

Intiaanioppaan ajatuksia - ole läsnä

Rakas ihmislapsi, olet varmasti aivan täynnä kaikenlaisia elämänohjeita miten parantaa omaa elämääsi - miten sinua tämän tästä kehotetaan elämään hetkessä, unohtamaan huolet ja murheet, olemaan positiivinen koko ajan. Mietit miten se on mahdollista, kun arki kaatuu päälle, laskut kasaantuvat, työ ei maistu enää hyvälle tai olet ollut jo pitkään työtä vaille. Miten jaksaa arjessa, kun pitää venyttää jokaista senttiä, miten elää ilossa, kun suhde puolisoon on kaikkea muuta kuin rakastava. Miten? Miten elää hetkessä?

Rakas ihmislapsi, siinä on se salaisuus - elää hetkessä, kaikki aistit avoimina, kuunnella omaa intuitiotaan ja tehdä valinnat sydäntään kuunnellen. Silloin alat elää ilossa, etkä pelossa. Et mieti mistä rahat tulevat, mistä saat ruoan pöytään. Jos sinulla on työpaikka, mutta et viihdy enää työssäsi, ei ole mukava lähteä töihin, et saa työstäsi enää tyydytystä, huomaat kuinka elämäsi alkaa junnaamaan samoja raiteita, et tunne enää eläväsi. Vastoinkäymisiä alkaa kerääntyä tiesi varrelle, ensin pieniä ja sitten vähän isompia. Ne vastoinkäymiset ovat merkki sinulle siitä, että sinun olisi hyvä vaihtaa suuntaa, sinun olisi hyvä kuunnella sydäntäsi valintoja tehdessäsi, sinun olisi hyvä luottaa intuitioosi, sinun olisi hyvä uskaltaa olla rohkeampi, luottaa itseesi ja siihen, että elämäsi muuttuu paremmaksi, kun alat toimia sydämestäsi käsin. Kun uskallat lopettaa voivottelun, kun uskallat unohtaa murheet, kun uskallat olla oma aito itsesi, joka toimii sydäntään kuunnellen, silloin ilo alkaa virrata elämääsi tuoden sinulle riittävästi runsautta, jotta pärjäät. Se tuo hymyn huulillesi! Se tuo elämääsi uutta kauan kaipaamaasi sisältöä! Uskalla olla rohkea! Mieti sydämelläsi, mitä tahdot tässä elämässä saavuttaa, mitä haluat tässä elämässä tehdä. Ota askel siihen suuntaan jo tänään, niin huomaat pian, että elämä on elämisen arvoista. Olet iloinen ja positiivinen, selviät mahdollisista pienistä vastoinkäymisistä helpommin ja tiedät, että ne auttavat sinua olemaan läsnä elämässäsi, ne auttavat sinua korjaamaan suuntaa - et syytä muita ongelmista, et ole uhri!

Sinulla on kaikki mahdollisuudet elää sellaista elämää, mitä syvällä sisimmässäsi haluat. Mutta se vaatii uskoa ja luottamusta itseen, se vaatii uskoa ja luottamusta kuunnella sydäntään, se vaatii uskoa ja luottamusta tehdä valinnat sydämellään, se vaatii uskoa ja luottamusta toimia intuition mukaan. Rakas ystävä, elä ilossa, valossa ja rakkaudessa! Sinussa on kaikki se rohkeus ja viisaus - olet kuin pieni lapsi, joka ottaa ensi askeliaan, alkuun vähän huterin jaloin, pyllähtää välillä, mutta joka sitkeästi nousee ylös ja pian jo juoksee nauraen kohti uusia seikkailuja.

Sinä olet omalla henkisellä tiellä ottamassa aimo harppauksia eteenpäin, kun uskallat elää tässä hetkessä, uskallat kokea tunteet ja tuntemukset juuri nyt - uskallat kuunnella kehoasi! Sinulla on avaimet onneen, käytä niitä. Ne avaimet ovat rohkeus, luottamus, ilo ja rakkaus. Lukitse murheiden ja huolten ovi takanasi ja avaa ovi uuteen onnellisempaan ja iloisempaan elämään. Sinulla on oman elämäsi avaimet käsissäsi, käytä niitä viisaasti.

Intiaanioppaan kanavoija Marjaana Kaakinen toimii meediona Kuudes Aisti Auttajissa.

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net