09.11.2018

Intiaanioppaan ajatuksia - muista rakastaa itseäsi

Hyvä ihmislapsi, olet rakas! Olet rakkaudellista energiaa, valoa. Olet nyt ja aina osa suurempaa, Jumalaa, Korkeampaa Lähdettä. Sielusi valo ei sammu koskaan. On tullut aika jälleen kerran muistuttaa sinua itsensä rakastamisen tärkeydestä!

Ihmiselämään olet tullut oppimaan ja kokemaan hyvin monenlaisia asioita, omasta vapaasta tahdostasi. Olet suunnitellut suuret linjat, mitä haluaisit tässä elämässäsi oppia ja mitä kokea, jo ennen syntymääsi. Hyvin monet haluavat tutkia rakkautta sen eri muodoissa. Joku syntyy vanhemmille, joilla ei jostain syystä ole antaa lapselle kotia tai rakkautta. Toinen syntyy rikkaaseen perheeseen, josta ei näennäisesti puutu mitään. Kolmas syntyy köyhiin olosuhteisiin, köyhään perheeseen, jossa hän oppii perheen tukiessa kaikessa rakkaudessa.

Sinä itse

Jokainen ihminen on oman elämänsä luoja, niin hyvässä kuin pahassa. Sinä itse luot oman tulevaisuutesi - olet nämä sanat niin monesti kuullut ja lukenut! Sinä itse olet luonut tilanteen, missä nyt olet - on se sitten onneton avioliitto, elämä yksinäisenä, elämä yltäkylläisyydessä ilman rakkautta, rakkautta ilman rajoja, mitä tahansa. Sinä itse - sinä olet valinnut kokea rakkautta tai rakkaudettomuutta eri tavoin. Mutta sinulla on aina mahdollisuus valita toisin, tehdä erilaisia tekoja ja valintoja. Kaikkien näiden kokemusten ja opetusten taustalla on yksi ja sama tarkoitus, opi rakastamaan itseäsi! Kun opit arvostamaan itseäsi, opit myös sen, ettei sinun tarvitse sietää mitä tahansa kohtelua toiselta ihmiseltä. Opit puolustamaan itseäsi - ei väkivalloin vaan rakkaudella, rakkauden teoilla itseäsi kohtaan. Kaikkien ihmisten oppiläksynä on itsensä rakastaminen. Se ei tarkoita sairaalloista kehonsa muokkaamista ollakseen aina nuori ja kaunis. Se ei tarkoita narsistista rakkautta itseään kohtaan. Se ei tarkoita ylimielisyyttä muita kohtaan. Se tarkoittaa itsensä hyväksymistä sellaisena kuin on. Se tarkoittaa itsensä arvostamista. Sinun ei tarvitse uhrautua kenenkään tai minkään vuoksi vaan asettaa itsesi kaikessa etusijalle, myös vanhempana ja puolisona. Rakkaus itseen on itsestään huolehtimista - se on huolehtimista omasta hyvinvoinnistaan, kunnostaan, elintavoistaan. Se tarkoittaa niitä pieniä tekoja, joita teet itsellesi rakkaudesta ja ilosta.

Elämäsi tärkein teko - rakasta itseäsi

Kun voit kehossasi hyvin, voit myös mielessäsi hyvin. Silloin voit oppia - rakastamalla ensin itseäsi - rakastamaan toisia pyyteettömästi, ilman tarvetta saada vastarakkautta pakonomaisesti. Kun rakastat itseäsi, avaudut rakkaudelle, ja vedät puoleesi rakkautta! Älä aliarvioi itseäsi, älä vertaa itseäsi toisiin. Voit ottaa toisista innostavia ja motivoivia esimerkkejä. Sinäkin pystyt mihin vain, kun uskot itseesi ja omiin kykyihisi. Kun rakastat itseäsi, jaksat jakaa rakkauttasi myös muille.

Rakas ystävä, elämäsi tärkein teko on rakastaa itseäsi! Rakkaus itseesi tuo elämääsi paljon positiivista. Elämäsi palaset alkavat loksahdella paikoilleen. Löydät syvemmän tarkoituksen elämällesi. Olet suurta rakkautta syvällä sisimmässäsi. Anna sen rakkauden valon virrata sydämestäsi itseesi. Käytä positiivisia sanoja puhuessasi itsestäsi. Viljele kiitollisuutta ajatuksissasi ja sanoissasi. Olet rakkauden ja ilon lapsi, jolla on henkimaailman tuki ja rakkaus takanaan. Olet valoa - muista se, olet rakkauden ja ilon valoa! Olet siunattu!

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net