28.06.2019

Intiaanioppaan ajatuksia - miten päästä henkisellä tiellä eteenpäin?

Rakas ihmislapsi, elämä on kuin virtaava joki. Sekin saa alkunsa lähteestä. Alkuun joki on kapea, pikkuhiljaa se kasvaa. Välillä on mutkia, tyventä, koskia, akanvirtaa ja kareja, mutta vesi virtaa kuitenkin koko ajan eteenpäin. Joen varrella on saaria, taloja, mökkejä - on uimareita, kalastajia, pilkkijöitä... Lopulta joki yhtyy järveen tai mereen - joen vesi on osa suurempaa kokonaisuutta, mitä se on ollut koko ajan, mutta nyt se on vapaa muodostaan.

Ihmiselämä on myös kohtaamisia. Välillä jäämme johonkin paikkaan pidemmäksi aikaa, mutta silti kehitymme henkisesti. Kohtaamamme ihmiset opettavat näkemään meissä itsessämme asioita, joita emme haluaisi nähdä. Ne ovat niitä suurimpia oppiläksyjä. Taistelemme omien tunteidemme kanssa. Mutta koko ajan elämä virtaa eteenpäin - saamme lisää kokemuksia. Välillä joku yrittää padota elämän virtaa, estää sinua etenemästä. Padon rakentaja olet sinä itse. Sinä itse estät itseäsi kulkemasta eteenpäin, nauttimasta elämästä. Olet ehkä pettynyt itseesi ja elämääsi, et luota kykyihisi. Olet ehkä hylännyt unelmasi, ja elät enemmän toisille ihmisille kuin itsellesi. Olet voinut huomaamatta rakentaa suojamuurin ympärillesi. Nyt on aika rikkoa suojamuurit, päästä vesi virtaamaan vapaasti, heittäytyä elämän virtaan, ja antaa sen kuljettaa sinua eteenpäin.

Päästä kaikista esteistä irti, mitä olet tiellesi rakentanut. Älä pelkää vaan elä kiitollisena päivästä toiseen. Odota innolla tulevaa, mutta elä hetkessä, ja innostu jokaisesta päivästä. Saat uusia kokemuksia, uutta varmuutta. Saat iloa ja rakkautta, kun vain päästät irti suojamuuristasi, ja alat elää omana aitona itsenäsi - omia tarpeitasi kuunnellen. Päästä irti ajatuksista, ettet olisi tarpeeksi hyvä. Päästä irti negatiivisista tuntemuksista, päästä irti negatiivisista ihmisistä. Sinä - juuri sinä - olet myös luoja itsekin.

Rakasta itseäsi

Kun rohkenet elää sitä elämää, jonka takia olet tänne maan päälle tullut, kuljet henkisellä tielläsi jätti harppauksin eteenpäin. Mutkat tai kuopat matkan varrella eivät sinua hidasta, vaan saat niistä entistä enemmän virtaa. Ota ne opit mukaasi mitä tarvitset, ja tee itsellesi hyvää. Sillä vain rakastamalla itseäsi - asettamalla itsesi elämäsi tärkeimmäksi henkilöksi - löydät sen, mitä olet tullut tänne tekemään - valaistumaan ylösnousemuksen tiellä ihmiselämässä. Kun olet rohkea, heittäydyt elämän virtaan, et murehdi tulevia, annat anteeksi menneet, niin sinusta kyllä huolehditaan. Pärjäät elämässä, jopa niin että voit jakaa toisille omastasi.

Kaikki tieto löytyy jo itsestäsi. Sinulla on intuitio, ja sinulla on sydän täynnä viisautta, sillä sinulla on sielu, joka asuu syvällä sisimmässäsi. Luota siihen tietoon, mitä saat. Kun rakastat itseäsi, elämä virtaa tasaisesti ja varmasti - turvallisesti - mutta myös mielenkiintoisesti. Elämä on sitä mitä siitä ajattelet. Olet kaiken hyvän arvoinen, anna itsellesikin arvoa ja arvostusta, rakkautta. Olet siunattu valontien kulkija, rakas ihmisystävä.

Jaa tämä:
MarjaanaK

Olen kiitollinen henkimaailman avusta ja johdatuksesta. Monien oppivuosien jälkeen olen löytänyt itsestäni auttajan ja saanut rohkeutta toimia meediona, Prananadi-energiahoitajana ja -reinkarnaatioterapeuttina. Yhteys henkimaailmaan löytyi vuosia sitten kirjoittamisen avulla. Nyt se vahvistuu myös henkiopastani ja hänen viisaita ajatuksiaan ja neuvojaan kanavoimalla. Hyviä lukuhetkiä! https://m.facebook.com/MarjaanaKaakinenPrananadiHealing/

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net