14.06.2019

Intiaanioppaan ajatuksia - mieli on tyhjä?

Rakas ihmislapsi, ajattelepa sanaa mieli ja siitä johdettuja sanoja? Mieliala, mielihalu, mielikuva, mielikuvitus, mielipide, mielisairas, mielenkiintoinen, mielellään, mielleyhtymä… Mitä ne nostavat mieleen? Mieli on ihmiselle tärkeä edelleen, mutta sen rooli on muuttumassa. Se ei enää ole se joka sanelee mitä tehdä, jos kuuntelet ja toimit sydämesi mukaan.

Mieli suhtautuu epäilevästi kaikkeen uuteen. Se antaa sinulle paljon syitä, miksi sinun pitäisi tyytyä vanhaan eikä hypätä ”päättömästi” uuteen. Mieli pelkää muutoksia. Se haluaa turvata selustasi. Mielellä tuntuu olevan mielipide joka asiasta.

Meditaatiossa pyritään tyhjentämään mieli ajatuksista. Se voi olla alkuun vaikeaa. Jos keskityt hengittämiseen, on sinun helpompi päästää ajatuksista irti. Onko mieli koskaan tyhjä? Ehkä hetkellisesti. Niinpä ratkaisu on elää enemmän ja enemmän hetkessä, olla läsnä kaikilla aisteilla, mutta keskittyä vain yhteen asiaan ja tekemiseen kerrallaan. Keskittyminen on avainsana. Nyky-yhteiskunnassa se on vaikeaa. Nykyisin tunnutaan arvostettavan sitä, että osaa tehdä monta asiaa samanaikaisesti, jolloin ei keskity kunnolla mihinkään. Eivätkä tehtävät tule hoidettua hyvin. Ihmisen keskittymiskyky on huonontunut. Ihmisestä on tullut kärsimätön. Keskittyessään ihminen oppii sulkemaan pois kaikki ulkoiset häiriötekijät. Kun keskittyy tehtäväänsä, hoituu se hyvin ja nopeammin. Yksinkertaisesti saa enemmän aikaiseksi lyhyemmässä ajassa.

Toimi sydämestä

On äärimmäisen tärkeää, että lapsille opetetaan keskittymistä jollain tavalla. Meditaatio on yksi hyvä keino. Jooga on myös hyvä, sillä lapsi oppii parhaiten tekemällä. Joogatessaan hän oppii myös hengittämään oikein.

Mieli toimii apunasi, mutta sydän tietää parhaiten. Sielu asuu sydämessä. On aika aloittaa uusi elämä - uusi aikakausi sydämellisesti, sydämellä. Olet omassa tasapainossa, kun toimit sydämestä. Silloin et tarvitse mieltä olemaan koko ajan puolustuskannalla vaan voit olla rento, ilman stressiä. Sinun ei tarvitse miettiä, mitä muut sinusta ajattelevat vaan voit olla aito oma itsesi. Keho voi paremmin, niin myös mieli, kun se oppii uuden tavan toimia. Ajattele sydämellä, toimi sydämellä, tee valinnat sydäntäsi kuunnellen. Olet siunattu, rakas ihmislapsi. Ole sitä miksi olet tänne tullut.

Jaa tämä:
MarjaanaK

Olen kiitollinen henkimaailman avusta ja johdatuksesta. Monien oppivuosien jälkeen olen löytänyt itsestäni auttajan ja saanut rohkeutta toimia meediona, Prananadi-energiahoitajana ja -reinkarnaatioterapeuttina. Yhteys henkimaailmaan löytyi vuosia sitten kirjoittamisen avulla. Nyt se vahvistuu myös henkiopastani ja hänen viisaita ajatuksiaan ja neuvojaan kanavoimalla. Hyviä lukuhetkiä! https://m.facebook.com/MarjaanaKaakinenPrananadiHealing/

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net