22.06.2018

Intiaanioppaan ajatuksia - meditaatio

Ota itsellesi hetki omaa aikaa, ota mukava asento ja sulje silmäsi. Hengitä rauhallisesti syvään sisään ja ulos pari kertaa, keskity vain hengittämiseen. Anna ajatusten mennä menojaan ja keskity vain hengittämään syvään sisään ja ulos - ei ole edes väliä hengitätkö nenän vai suun kautta, kunhan keskityt. Anna keuhkojesi täyttyä kauniilla valkoisella valoenergialla, puhalla ulos huolet ja murheet, negatiiviset tuntemukset, negatiiviset ajatukset. Ja hengitä kaunista valkoista valoenergiaa koko kehoosi, jokaiseen soluusi. Tunne kuinka hyvä olo leviää koko kehoosi, tasainen rauhallinen olo valtaa myös mielen.

Meditaatio on keskittymistä, tällä kertaa hengittämiseen. Mutta se voi olla keskittymistä moneen muuhunkin asiaan, mutta yhteen asiaan kerrallaan - se voi siis olla keskittymistä liikkumiseen luonnossa kaikki aistit avoimina, se voi olla keskittymistä käsitöihin, se voi olla keskittymistä musiikkiin - sen kuuntelemiseen tai jonkin instrumentin soittamiseen, se voi olla keskittymistä piirtämiseen… Meditointi yksinkertaisimmillaan on vain ja ainoastaan keskittymistä. Parhaimmillaan meditointi on tämän kaiken lisäksi myös yhteys kaikkein korkeimpaan. Olethan osa kaikkein korkeinta. Se on yhteys sieluusi, syvälle sydämeesi. Se on yhteys ilon ja rakkauden energioihin, aitoon itseesi. Meditoimalla säännöllisesti opit hiljentämään mielesi ja vain olemaan ilman mitään ajatuksia tai kysymyksiä - vain olemaan. Meditaatio ei vaadi paljoa aikaa, se ei vaadi mitään kommervenkkejä - keskity vain hengittämiseen ja pian huomaat olevasi yhteydessä korkeampaan itseesi, jolta voit niin halutessasi kysyä neuvoa elämäsi haasteisiin. Vaikka et vastauksia ihan heti kuule tai ymmärrä, älä huoli, saat vastaukset intuitiosi kautta.

Meditaation ei tarvitse olla vaikeaa, sinun ei tarvitse olla yhtään enempää kuin olet. Mutta säännöllisellä harjoittelulla saat lisää kärsivällisyyttä, opit rauhoittamaan mielesi, löydät tasapainon helpommin, keskittymiskykysi paranee, opit hyödyntämään sisäistä viisauttasi ja luottamaan siihen, että sinulla on oikeat vastaukset - opit luottamaan korkeampaan minääsi.

Niin se on, että meditaation avulla voit saavuttaa elämääsi sellaisia asioita, joista seuraa vieläkin enemmän hyvää. Ja kaikki alkaa hengittämiseen keskittymisestä - hengitä syvään sisään ja ulos. Anna rauhan ja rakkauden, ilon ja valon, viisauden ja voiman, tasapainon ja tyyneyden täyttää sydämesi, anna sielusi kauniin valon loistaa ympärillesi. Anna itsellesi omaa aikaa meditoida säännöllisesti niin huomaat, että arkipäivät muuttuvat vähemmän haasteellisiksi, koska olet meditaation avulla kasvanut ihmisenä. Et enää reagoi niin voimallisesti, jos joku asia ei toimikaan niin kuin haluaisit. Pysyt omassa tasapainossa helpommin eikä negatiivinen ihminen voi viedä valoasi, voimiasi.

Anna valosi kasvaa meditaation avulla. Anna itsellesi omaa aikaa! Anna ilon ja rakkauden virrata joka päivä elämääsi ja jaa sitä ympärillesi omana aitona itsenäsi - kun toimit sydämestäsi käsin. Anna hyvän tulla tykösi, anna hyvän kiertää. Älä epäile vaan luota! Kaikki on energiaa ja sinä olet oman elämäsi luoja, sinä, rakas ihmislapsi! Hyvää suven juhlaa!

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net