14.03.2019

Intiaanioppaan ajatuksia - luovuuden lahjat

Rakas ihmislapsi, sinulla on paljon monenlaisia taitoja ja lahjoja, vaikka siltä ei tuntuisikaan. Olet kehittänyt lahjojasi niin tässä kuin aikaisemmissakin elämissäsi. Miten luulet ihmelasten taitojen kehittyneen? Ne ovat kehittyneet monien elämien aikana intohimosta jotain tiettyä taitoa kohtaan, mutta myös mahdollisuudesta oppia lisää ihmiselämien välissä - taivasmaailmassa.

Kaikki ihmiset ovat jollain lailla luovia. Ei tarvitse olla taiteilija ollakseen luova. Taiteilijat - muusikot, säveltäjät, näyttelijät, laulajat, kuvataiteilijat, kirjailijat... - ovat hioneet taitojaan monien elämien ajan. Sinä olet myös luova itsellesi ominaisella tavalla. Joku on luova keksimään ratkaisuja, joku toinen on luova tuomalla iloa ja huumoria esiin, joku osaa olla luovasti laiska.

Ei tarvitse raapia päätään löytääkseen itsestään luovuutta - olet sitä joka päivä, arjen pyörittämisessä. Olet ehkä ollut lapsena innokas piirtämään, mutta taitojasi ei välttämättä ole osattu arvostaa, se on ehkä koettu ajanhukkana. Et ole saanut kannustusta. Piirtäminen tai joku muu intohimo on saattanut jäädä kokonaan. Lahjoja voidaan kehittää myös tässä elämässä, ja oppia kokonaan uusia taitoja. Tietotekniikka mahdollistaa myös luovuuden kehittämistä ja oppimista - vaikka et osaisi nuotin nuottia, voit jonkin sovelluksen avulla oppia soittamaan ja säveltää omaa musiikkia.

Luovuudella iloa elämään

Hyödynnä mahdollisuuksia! Kaikki mikä tuo sinulle iloa, on hyväksesi! Ja myös ympäristön hyväksi, sillä kun voit hyvin, olet hyvällä tuulella, niin levität hyvää energiaa ympärillesi. Jos teet jotain luovaa käsilläsi, saat itsellesi hyvää energiaa uuden oppimisesta, taitojen kehittymisestä. On palkitsevaa nähdä omien käsiensä jäljen.

Kaikista ei todellakaan tule kuuluisia taiteilijoita, eikä tarvitsekaan. Ole oman elämäsi taiteilija! Tärkeintähän on se, että saa itselleen hyvän mielen ja olon. Luovuus auttaa sinua kukoistamaan, voimaan paremmin. Välillä tuotokset eivät ehkä tyydytä tuloksellaan, mutta kun uppoutuu luovaan tekemiseen, saa inspiraatiota kaikkein korkeimmasta - myös yhteys henkimaailmaan kehittyy, samoin henkiset lahjat. Kaiva lapsuuden intohimot esiin, ja ole luova. Jos pidät leipomisesta, niin leivo. Käytä aikasi mieluummin luovasti kuin sohvaperunana. Toki levätäkin on hyvä, mutta kun antaudut luovuudelle, saat paljon iloa elämääsi.

Rakas ihmislapsi, mitä taitoja ja lahjoja sinussa löytyykään, tee tutkimusmatka itseesi! Jos sinulla on palava halu tehdä jotain, niin tee - ihmelapsetkin ovat olleet joskus ihan tavallisia lapsia. Harjoittelemalla opit! Anna luovuutesi kukoistaa! Olet siunattu, luova valonlapsi!

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net