12.04.2019

Intiaanioppaan ajatuksia - luonto kutsuu

Rakas ihmislapsi, sulje hetkeksi silmäsi ja kuuntele! Luonto kutsuu sinua maadoittumaan. Luonto kutsuu sinua löytämään yhteytesi ympäröivään luontoon.

Ystävä hyvä, vaikka asuisit kaupungissa, luonto kutsuu sinuakin. Itse asiassa se kutsuu sinua vielä voimallisemmin. Jokainen tarvitsee raikasta ilmaa hengittääkseen ja voidakseen hyvin. Luonto on heräämässä pikkuhiljaa kevääseen. Linnut palaavat muutoltaan, alkavat pesimäkauden. Luonto puhkeaa kukkaan ja vehreyteen. Luonto kutsuu niin äänin kuin tuoksuin.

Luonto kutsuu sinua tekemään myös hyvää meidän kaikkien puolesta. Luonto pärjää hyvin ilman ihmistä, mutta nyt se kaipaa apuasi, ja ihmiset tarvitsevat luontoa. Se pyytää sinua olemaan vastuullinen. Se pyytää sinua poimimaan luontoon levinneitä roskia. Se pyytää sinua valistamaan nuorempiaan siitä, kuinka tärkeää on pitää ympäristö puhtaana. Tosin monet nuoret ovat jo onneksi tässä asiassa valistuneita, jopa enemmän kuin monet aikuiset.

Luontoäiti haluaa muodostaa yhteyden takaisin ihmislapsiin. Maadoittuminen luonnossa - joka voi olla vaikka kävelylenkki puistikossa, metsässä, veden ääressä - auttaa tasapainottamaan kehoa ja mieltä. Luonnossa liikkuminen poistaa stressiä. Ja tiedäthän sen, että stressi on suurin syy ihmisten sairauksiin. Luonto on lääkettä, jota et saa kuntosaleilta. Terveydestään on hyvä pitää huolta, mutta ilman luontoa ei olisi ihmistä. Ota tavaksi tehdä edes pieni happihyppely ulos luontoon. Pyydä ystävä mukaan niin sinulla tulee lähdettyä ulkoilemaan paremmin.

Yhteytesi luontoon paranee, kun maltat viettää luonnossa pidempiä aikoja. Kun kuljet luonnossa tietoisesti, aistit avoimena, avaa se sinulle luonnon parantavia energioita vieläkin syvemmin. Mutta pyydä myös luonnolle parantavia energioita sinne missä näet että luonto kärsii ihmisten aikaansaannoksista. Kun maltat hiljentyä luonnossa, olla paikallasi hiljaa - liikkumatta, myös eläimet uskaltavat tulla sinua lähemmäksi, kun ne huomaavat avoimuutesi ja hyväntahtoiset energiasi. Pyydä myös luonnonhenkiä lähentymään sinua. Kun käyt usein samassa paikassa, alkavat ne pikkuhiljaa luottaa sinuun, ja saattavat jopa näyttäytyä sinulle.

Luonto on niin monimuotoista ja kaunista, kun vain maltat avautua luonnolle. Luonto auttaa sinua, kun sinä autat luontoa. Mikäli kotisi ympärillä on luonto lähellä, kiitä puita, kiitä pensaita ja kukkia. Kiitä myös luontoa siellä missä liikut - kiitos-sanalla on valtava positiivinen voima. Kiitos sinulle, ystävä hyvä, että autat omalla tavallasi luontoa ja luontokappaleita. Sinulla on syvempi yhteys luontoon, kun vain kaivat sen syvältä sisimmästäsi esiin ja alat käyttää sitä. Siunausta sinulle, rakas valonlapsi, olkoon yhteytesi luontoon kaunis!

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

1 kommentti

  • Kommentoi linkkiä Satuk 21.04.2019 lähettänyt Satuk

    Kiitos näistä todella hyvistä intiaanioppaan ajatuksista! Näistä olen saanut lohdutusta vaikealla hetkellä ja myös vahvistusta siihen, että olen menossa oikeaan suuntaan omassa henkisessä kehityksessäni.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net