27.07.2018

Intiaanioppaan ajatuksia - kuu vai aurinko?

Kanavoijani leikki lapsuudessaan leikkiä, jossa lapset joutuivat valitsemaan joukkueensa, kuun tai auringon. Astrologiassa auringolla ja kuulla kuin myös eri planeetoilla on hyvin voimakas vaikutus ihmiskehoon ja -mieleen. Aurinko kuvastaa enemmän ulkokuorta ja kuu syvintä sisintä - sisintä, jota äärimmäisen harvoin joku muu pääsee näkemään.

Enää ei tarvita haarniskoja, univormuja tai jakkupukuja peittämään sitä syvintä sisintä. Nyt on tullut aika kuoria vaatteet kerros kerrokselta pois ja paljastaa alaston minä. Älä häpeile alastonta itseäsi. Ole ylpeä itsestäsi. Alaston minäsi paljastetaan, halusitpa sitä tai et - sinulle itsellesi. Sinun on tullut aika tutustua korkeimpaan itseesi, sieluusi, oppia tuntemaan itsesi sellaisena kuin me täällä henkimaailmassa sinut tunnemme - kauniina sieluna, maailmankaikkeuden kipinänä - valona, joka loistaa pelkäämättä mitään, valona, jonka ei tarvitse salata mitään. Sinun on aika tulla ulos kaapistasi, paljastaa todellinen itsesi, todellinen alkuperäsi. Olet kaunis ihmislapsi, mutta todellinen minäsi on sanoinkuvaamattoman kaunis. Sinun on tullut aika antaa sekä auringon että kuun nousta esiin kaikessa mitä teet, kaikessa mitä sanot, kaikessa mitä ajattelet. Sinun valosi on suurempi kuin kuun, sinun valosi on suurempi kuin auringon, sinun valosi on suurempi kuin kuun ja auringon yhteensä. Se valo on myös sisäistä voimaa, sisäistä viisautta, sisäistä rakkautta ja ennen kaikkea valtavaa iloa. Se on myös sisäistä kauneutta, jota ei mitata ihmissilmin.

On tullut aika paljastaa suuret salat, on tullut aika antaa valon loistaa. Sinulla on niin paljon mistä ammentaa ja jakaa. Sinä itse valitset, annatko valon loistaa, annatko sen valon auttaa itseäsi tässä elämässäsi. Sinun on aika valita joukkueesi, kuu, aurinko vai todellinen sinä, maailmankaikkeuden loistava valo, joka kumpuaa syvältä sisimmästäsi.

Ei sinun tarvitse maailmalle julistaa - katsokaa minua, katsokaa valoani. Ei! Riittää kun itse tiedostat, että olet paljon enemmän kuin ihmiskehosi, joka muuttuu ja on jo muuttunut paljon siitä, mitä olit kymmenen vuotta sitten, mitä olit viisi vuotta sitten, mitä olit vuosi sitten. Sinulla itselläsi on valta ja voima valita puolesi - haluatko loistaa ulkoisesti, haluatko loistaa vain sisäisesti vai haluatko loistaa täydellistä universumin, kaikkein korkeimman valoa ja rakkautta. Sinulla on valinnan mahdollisuus saavuttaa tämän elämäsi aikana jotain sellaista, mihin sinulla ei ole ollut mahdollisuutta aiemmin.

Tulet haasteita kohtaamaan jatkossakin, mutta nyt tiedostat, että sinulla on kyky selvitä kaikista haasteista, kaikista oppiläksyistä, kun elät elämääsi rakkaudessa, ilossa ja valossa. Sinulla on mahdollisuus valita, jäätkö junnaamaan paikalleen vai kuljetko rohkeasti eteenpäin, ilman haarniskaa - suojana vain kaunis valosi.

Rakas ystävä, avaa silmäsi maailmankaikkeudelle, avaa itsesi sydänenergialle - keskitä vain ajatuksesi sydämeen ja syvään sisimpääsi. Elämä on sitä, miten toimit, mitä ajattelet ja mitä sanoja käytät - valitse siis viisaasti.

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net