31.05.2019

Intiaanioppaan ajatuksia - kun aika on

Rakas ihmislapsi, kun aika on sitä ja kun aika on tätä, niin sitten… Enää ei ole tekosyitä jättää tuonnemmaksi oman henkisen hyvinvoinnin huomioimista. Ei ole enää tekosyitä olla tekemättä itselleen hyvää. Ei ole mitään syytä asettaa itseään sellaiseen asemaan, jossa sydän ei ole mukana. Älä ole uhri, älä vieritä syitä toisten niskaan. Älä keksi tekosyitä, miksi et voisi elää elämäsi parhainta aikaa juuri nyt eikä vasta joskus hamassa tulevaisuudessa.

Sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö. Olet kuin elokuvan pääosan esittäjä. Kaikki muut ihmiset elämässäsi ovat statisteja - apulaisia opettamassa sinua eri tavoin. Samalla kun olet elämäsi elokuvan pääosan esittäjä, olet myös sen ohjaaja. Vain sinä tiedät, mitä sinä haluat elämässäsi aikaansaada, mitä haluat saavuttaa, mitä tarvitset ja mitä et.

Valitsetko elää komedian sankarina vai tragedian uhrina? Valitsetko elää mielenkiintoista elämää vai vähän “tylsempää”, kaikki on sinusta itsestäsi ja sinun valinnoistasi kiinni. Ei sinulle mitään Jussi- tai Oscar -patsasta jaeta, paitsi jos sattumoisin olet ansioitunut näyttelijä.

Voit vaikuttaa elämääsi positiivisesti tai negatiivisesti. Mutta elitpä niin tai näin, niin se on sinun valintasi - ei kenenkään toisen. Älä usko sitä valetta, ettei sinulla olisi mahdollisuutta saavuttaa unelmiasi. Kaikki on mahdollista - voit olla oman elämäsi sankari tai pelkuri - ihan mitä itse valitset.

Mikä tahansa valintasi on, olet aina tärkeä osa tätä maailmankaikkeutta - osa kaikkein korkeinta. Sitä ei sinulta voi pois ottaa. Mutta olet ehkä elämän koetellessa unohtanut sen, että sinä olet oman elämäsi luoja. Luo viisaasti - luo iloa elämääsi, niin elämäsi kukoistaa.

Usko itseesi, usko myös kaikkein korkeimpaan. Luota itseesi, ja luota ohjaukseen, jota saat intuitiotasi ja sydäntäsi kuunnellen. Rakasta, älä kärsi, ja muista, että olet kaunis sielu ihmiselämässä opintomatkalla rakkauteen ja vapauteen. Olet siunattu, sinä valonlapsi!

Jaa tämä:
MarjaanaK

Olen kiitollinen henkimaailman avusta ja johdatuksesta. Monien oppivuosien jälkeen olen löytänyt itsestäni auttajan ja saanut rohkeutta toimia meediona, Prananadi-energiahoitajana ja -reinkarnaatioterapeuttina. Yhteys henkimaailmaan löytyi vuosia sitten kirjoittamisen avulla. Nyt se vahvistuu myös henkiopastani ja hänen viisaita ajatuksiaan ja neuvojaan kanavoimalla. Hyviä lukuhetkiä! https://m.facebook.com/MarjaanaKaakinenPrananadiHealing/

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net