25.05.2018

Intiaanioppaan ajatuksia - kuinka pysytellä energia-aaltojen harjalla

Elämä maapallolla on hyvin monitasoista ja haasteellista. Ihmiselämä on täynnä kohtaamisia ja valintoja, mikään ei ole sattumaa. Ei ole sattumaa, että olet valinnut hyvin mielenkiintoisen ajan elääksesi maapallolla. Ei ole sattumaa, että olet valinnut juuri tämän elämän. Ei ole sattumaa, että olet itsekin valontuoja ihmiskunnalle.

Maapallolla on ollut voimakkaita muutoksen energia-aaltoja ja ne jatkuvat vielä. Eri puolella maapalloa tapahtuu voimakkaita luonnonilmiöitä, joiden avulla äiti maa puhdistaa itseään. Herkkyydestäsi riippuen voit näitä energia-aaltoja tuntea itsessäsi, eri energiakehoissasi. Vaikket niitä tietoisesti ehkä huomaakaan niin kehosi kyllä kokee ne jossain muodossa, halusitpa sitä tai et. Ihmiskeho kokee hienovaraisia mullistuksia. Voit kokea outoja oireita kehossasi, väsymystä, päänsärkyä - eri energia-aallot vaikuttavat hiukan eri tavoin.

Voidaksesi pysytellä energia-aaltojen harjalla, sinua puhdistetaan monin tavoin - kehosi lisäksi puhdistetaan myös mieltäsi. Sinulle voidaan tuoda ikäviä muistoja menneistä mieleesi, jopa entisiä elämiä. Tarkoitus on, että käsittelet sellaiset asiat mielessäsi ja päästät niistä sitten irti. Nuorempana teit ehkä valintoja eri painoarvoin kuin nyt, kun ikävuodet ovat tuoneet lisää elämänkokemusta. Sinua yritetään opettaa näkemään asioita eri näkökulmista, tarkastelemaan niitä laajemmin, mitä seurauksia erilaisella toiminnalla on. Sinua opetetaan näkemään ja kokemaan asioita uudella tavalla, sydämellä. On hyvin tärkeää, että kuuntelet sydämesi ääntä, sisintäsi, kun teet valintoja elämässäsi. Sydämesi tietää aina, mikä on sinun parhaaksi.

Se että katselet ja tarkastelet asioita laajemmalti, auttaa sinua ymmärtämään itseäsi ja toisia ihmisiä paremmin, myös niitä, jotka eivät jaa näkemyksiäsi. Voit muuttaa vain itseäsi, mutta voit arvostaa myös toista elämää. Näe hyvä kaikissa, vaikka sitä hyvää joutuisitkin välillä vähän kaivamaan. Kanssaihmiset eivät ehkä ole samalla aaltopituudella kanssasi, joten ei kannata lyödä päätään seinään saadakseen heitä ymmärtämään omaa näkökulmaansa. Voi olla, että he ehkä myöhemmin ymmärtävät sen.

Ihmiset ovat kaikki matkalla samaan suuntaan, vaikka se ei siltä vaikuta. Kaikki keräävät erilaisia kokemuksia ja oppiläksyjä. Se että ole henkisen tien kulkija, pitäisi merkitä sinulle suurta sydäntä, avointa mieltä ja laajaa näkemystä - hyväksyntää siitä, että me olemme erilaisia ja kuitenkin meissä kaikissa asuu jumalkipinä, luoja, sielu. Henkisen tien kulkija näyttää omalla käytöksellään esimerkkiä toisille, niille jotka ehkä vielä etsivät oman elämänsä tarkoitusta - eikä se tarkoitus ole aina henkisen tien kulkijalle itselleenkään aivan selvä. He ovat ehkä löytäneet oman onnen elämäänsä eri tavalla kuin sinä.

Energia-aaltojen harjalla pysyminen vaatii sinnikkyyttä ja kärsivällisyyttä. Se on vaatinut monia ihmiselämiä, että olet tässä näin. Se vaatii sen, että muutat ajattelutapaasi positiiviseksi. Se vaatii sitä, että ymmärrät mistä tässä kaikessa on kyse. Ei ole kyse vain sinusta vaan meistä kaikista. Et voi huolehtia vain omasta navastasi vaan sinun täytyy huomioida myös toiset navat. Yksinkertaisesti se tarkoittaa sitä, että ajattelet ja toimit sydämestäsi käsin, arvostat itseäsi ja toista elämää, on se sitten ihmisen tai eläimen. Teet hyvää itsellesi - arvostat kehoasi ja kuuntelet, mitä se kaipaa - pidät hyvää huolta itsestäsi niin fyysisesti kuin henkisesti, teet asioita, jotka tuovat itsellesi hyvää mieltä aiheuttamatta toiselle elämälle mitään pahaa.

Energia-aalloilla surffailu on hauskaa - lisää iloa elämääsi. Pysyt aalloilla paremmin, kun muistat joka päivä kiittää siitä, missä olet nyt. Ylläpidä kiitollisuuspäiväkirjaa niin huomaat kuinka paljosta voit olla kiitollinen. Kiitollisuus luo elämään iloa ja ilon energia on sitä energiaa, jolla pysyt aallonharjalla aina vain pidempään ja pidempään. Ja vaikka molskahtaisit välillä aaltojen sekaan, nouse ylös nopeasti ja anna mennä. Negatiiviset energiat, negatiiviset tuntemukset, kaikki pelot pyrkivät sinut aallonharjalta suistamaan. Mieti silloin, mikä tarkoitus sillä tuntemuksella on ja päästä siitä sitten irti. Mitä useammin nouset ylös, sitä helpompaa se on jatkossa ja pian huomaat pysyväsi energia-aaltojen harjalla ilman mitään ylösnousemusoireita, iloisena ja onnellisena siitä elämästä, mitä saat kokea.

Muuta pinttyneitä tapojasi, muuta ajattelutapaasi ja asenteitasi, ole iloinen ja luottavainen - ne ovat keinot iloiseen ja onnelliseen elämään - ne ovat keinot pysytellä energia-aaltojen mukana, turvallisesti. Sinulla on kyky muuttaa itseäsi, jos niin vain haluat. Se vaatii tahdon lujuutta, joten ota mieli ystäväksi ja apulaiseksi, mutta luota sydämen ääneen. Intuitio tuo sinulle ahaa-elämyksiä, ota niistä kiinni. Mieti mikä tarkoitus on mahdollisilla epäonnistumisilla ja epämukavilla kokemuksilla - mitä ne sinulle opettavat - ohjaavatko ne elämääsi parempaan suuntaan? Mikä suunta se voisi olla? Se on sydämen suunta, sydäntietoisuus ihan kaikessa mitä teet, ajattelet ja puhut.

Älä huoli, vaikka välillä tipahdat etkä saa tunteitasi pysymään kurissa - kaikella on tarkoituksensa, välillä täytyy puhdistaa. Elämä on kaunis lahja, älä hukkaa sitä. Olet juuri siellä missä sinun pitääkin olla. Joskus tarvitaan useampia pulahduksia, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä nousta pinnalle ja antaa aallon nostaa sinut korkeuksiin! Energia-aallot muuttavat ihmiskehoa ja ihmismieltä, ne avaavat henkisiä lahjoja ja mahdollisuuksia käyttöösi. Olemme palaamassa tasa-arvon, rakkauden ja ilon aikaan, jolloin kukaan ei ole parempi kuin toinen, kukaan ei ole tärkeämpi kuin toinen. Energia-aallot kantavat meitä kaikkia, ennemmin tai myöhemmin, mukaan mahtuu aina. Kun opit oman tapasi surffata, löydät oman aidon ja pyyteettömän itsesi, niin pääset pitkälle.

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net