07.09.2018

Intiaanioppaan ajatuksia - itsensä löytäminen

Mieti aikaa kun olit lapsi. Olit huoleton, iloinen ja kovin toimelias leikeissäsi. Olit utelias ja opit koko ajan jotain uutta. Opit sen mitä saa tehdä ja mitä ei. Välillä koettelit rajojasi ja vanhempiesi hermoja. Herkkänä lapsena vaistosit paljon enemmän kuin sanotut sanat, vaistosit sanojen energian, mutta ennen kaikkea myös sanojan oman energian. Opit vuosien saatossa varomaan omaa avointa käytöstäsi, opit varomaan sanojasi, opit varomaan tunteitasi. Opit sulkemaan itsesi, nielemään kivun ja kärsimyksen - unohdit oman itsesi. Aloit vetää erilaisia rooleja eri ihmisten seurassa. Kadotit aidon oman itsesi jonnekin syvälle sisimpääsi.

Vuosien vieriessä tunsit kummaa kaipausta, olit ehkä levoton, apea tai surullinen, mutta et tiennyt miksi. Olit ehkä hankkinut ansaitsemillasi rahoilla kauniin kodin, auton ja elit turvallista elämää perheesi kanssa, mutta jotain puuttui. Ehkä olit jo kokenut jotain suruja elämässäsi, yllättäviä ikäviä tapahtumia, jotka veivät pohjan pois elämästäsi. Tulit epävarmaksi tulevaisuudestasi. Hankit ehkä huolien mukana sairauden kehoosi, tulit kärsimättömäksi ja kateelliseksi. Et tiennyt enää kuka olet, mihin menet. Kaikki vuodet tuntuivat hukkaan heitetyiltä - vuodet vierivät. Vertasit itseäsi toisiin ja masennuit vielä enemmän. “Minäkin voisin olla jotain, jos minulla tai vanhemmillani olisi ollut rahaa, aikaa, mahdollisuuksia…, mitä tahansa!” Unohdit itsesi - unohdit sen, että olet sielu kaikkein korkeimmasta kokemassa ihmiselämää. Unohdit sen, että sinä kykenet mihin tahansa, jos vain uskot siihen.

Kävit erilaisia kursseja, luit paljon kirjoja, mutta vieläkin tunsit olevasi kateissa. Etsit sieltä ja täältä, erosit ehkä puolisostasi, vähän aikaa tuntui hyvältä, ja pian olit taas tyytymätön itseesi ja elämääsi. Kateellisena katselit kuinka ystäväsi menestyivät omassa elämässään, kun he uskalsivat tehdä rohkeita päätöksiä, vaihtaa alaa, lähteä opiskelemaan, muuttaa maalle tai jopa ulkomaille. Mietit, miksi minä en kykene siihen? Mikä mättää? Miksi toiset ovat onnellisia ja minä saan paskaa niskaani vuodesta toiseen?

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan tulevaisuuteesi. Löydä itsesi! Sinä olet sitä mitä ajattelet, mitä sanot ja miten toimit. Mieti sanojasi - oletko niissä positiivinen vai negatiivinen? Miten puhut itsestäsi, omista taidoistasi ja lahjoistasi? Miten puhut tulevaisuudestasi? Ajatteletko positiivisesti vai onko kaikessa jotain vikaa? Valitatko mieluummin kuin kehut? Opi hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet. Kukaan ei ole täydellinen. Mutta kun olet aito, olet löytämässä itsesi. Ole avoin, myönnä virheesi. Opi rakastamaan itseäsi virheineen! Opi ajattelemaan itsestäsi positiivisesti! Opi pyytämään apua - sinun ei tarvitse selviytyä yksin. Löydä sisäinen lapsesi, se iloinen nauravainen lapsi, tyttö tai poika. Löydä luottamus elämään. Ajattele sydämellä, ole myötätuntoinen. Löydä syvin sisimpäsi - korkeampi minä!

Keskity sydämeesi ja pyydä korkeampi minäsi paikalle, pyydä häntä osoittamaan sinulle jollain merkillä, että hän on läsnä, jos et sitä muuten usko. Voit tuntea värähtelytasosi nousevan, tuntea rakkaudellisen energian ympäröivän sinua. Se on todellinen minäsi - valo, ilo ja rakkaus! Kun uskallat lähteä rohkeasti etsimään itseäsi syvältä sisimmästäsi, löydät ilon ja valon elämääsi, löydät merkityksen elämällesi, opit iloitsemaan toisten menestyksestä, et vähättele itseäsi vaan rakastat itseäsi. Kaikki löytyy itsestäsi - kaikki vastaukset! Ihan kaikki! Et tunne enää sitä tyhjyyttä vaan suorastaan nautintoa siitä, että saat elää tätä elämää.

Rakas ihmislapsi, ole avoimesti ja aidosti se mitä olet, sielu kaikkein korkeimmasta - muuta ei tarvita. Kaikki vastaukset löytyvät sinusta itsestäsi, kun vain uskaltaudut tutkiskelemaan sydäntäsi. Ja kun löydät itsesi, mikään ei ole mahdotonta.

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net