03.05.2019

Intiaanioppaan ajatuksia - ihmissuhteet

Rakas ihmislapsi, elämä on mielenkiintoinen lahja. Olet jälleen kerran opiskelemassa myös ihmissuhdetaitoja. Jokainen ihmissuhde opettaa jotakin, vaikka et sitä sen koommin ajattelisi.

Niin se vain on, että ihminen tarvitsee myös toista ihmistä, ainakin niin kauan kuin hän osaa pitää itsestään huolta. Rakastavat vanhemmat ovat tärkeitä lapsen positiiviselle kehitykselle. Mutta myös rakkaudettomuus opettaa. Ihmissuhteet eivät ole helppoja, sillä ihminen ymmärtää niin helposti väärin - tulkitsee toisen sanat ja ilmeet eri tavalla kuin ne on tarkoitettu. Ihmissuhteet kasvattavat, vaikka kohtaaminen olisi lyhyt.

Ihmissuhteet ovat hyvin kiemuraisia, mutta kultainen aikakausi on tuomassa hyviä muutoksia myös ihmissuhteisiin. Tulee nimittäin aika, jolloin ihmiset ovat avoimia ja rehellisiä - ihmiset ovat yhtä. Toisin sanoen vaikka jokainen on oma yksilönsä, niin kaikkien sydämet ovat yhteydessä toisiinsa jumalkipinän ansiosta. Ihmisistä tulee yhtä niin ettei sanoja enää välttämättä tarvita - ei ole enää salaisuuksia vaan kaikki tieto avautuu jokaiselle ihmissydämelle. Kommunikointi tapahtuu telepaattisesti niin kuin joskus kauan sitten.

Ihminen hakee tiedostamatta toisesta ihmisestä tukea, turvaa, tuttuutta - rakkautta. Hän saattaa esimerkiksi etsiä sitä mihin hän on tottunut lapsena - samankaltaisia ihmissuhteita. Nainen saattaa hakea vahvaa miessuhdetta, jos hänen isänsä on ollut vahva persoona. Mies voi puolestaan etsiä äitinsä kaltaisia piirteitä naissuhteissaan. Jokainen ihmissuhde opettaa, ja riippuen siitä kuinka hyvä olet oppimaan, voit oppia kerralla tai voit tarvita lisäoppia jonkun toisen ihmissuhteen muodossa. Ihmiset, jotka löytävät rakkautta samaa sukupuolta olevista henkilöistä, ovat oppimassa hyvin vahvasti siitä, että rakkaus on monimuotoista. Jokainen ihminen tulee jossain vaiheessa - jossain elämässä - kokeneeksi myös rakkauden samaan sukupuoleen. Mutta hän oppii myös sen, että itsensä rakastaminen avaa sydämen pyyteettömälle rakkaudelle. Naisen ja miehen välistä rakkautta on tarvittu uuden ihmiselämän synnyttämiseksi. Tekniikkaa on kehitetty myös niin että syntymän ihme on mahdollista jo muullakin tavoin.

Ihminen on usein tapojensa orja, ja monet tavat ovat perua lapsuuden kodista. Toisaalta lapsuus on saattanut kasvattaa myös aivan toiseen suuntaan. Nuori etsii itseään, tekee kokeiluja. Aikuinen on saattanut kasvattaa suojamuurin ympärilleen, kun hän on kohdannut ihmissuhteissa - rakkaudessa - pettymyksiä. Ihmissuhteista tärkein on suhde itseen. Kun sinulla on hyvä rakastava suhde itseesi, on sinun paljon helpompaa hyväksyä toiset ihmiset sellaisina kuin he ovat - olivat he sitten heteroita, tai jotain muuta.

Kultainen aika viimeistään tulee avaamaan ihmismielet myös sille, kuinka monet uskonnot ovat tuhansien vuosien ajan pelotelleet ihmisiä helvetin tulella ja synneillä. Kultainen aika avaa ihmiset pyyteettömälle rakkaudelle ja tasa-arvolle - oli sukupuoli mitä tahansa. Sinä voit olla tämän aikakauden edelläkävijä jo nyt, oppimalla rakastamaan itseäsi, avaamaan sydämesi myös toisille ihmisille ilman tarvetta hallita ketään vaan rakastaa pyyteettömästi. Paljon tarvitaan vielä muutoksia, mutta niitä on tehty jo ihmiskeholle - DNA:lle - ja lisää muutoksia kohti valokehoa ja valaistumista tapahtuu koko ajan. Kaikki eivät näitä muutoksia kestä, ja he päätyvät ehkä lähtemään tästä ihmiselämästä jo suunniteltua aikaisemmin. Mutta samalla kun ihmiskehoja puhdistetaan ja muutetaan, miin myös Äiti Maa puhdistaa itseään. Äiti Maa - maapallo - nousee myös korkeampaan tasoon ihmiskunnan kanssa. Mutta ihmiskunnalla on vielä paljon työtä, jotta kaikkiallinen rakkaus avautuu jokaisessa ihmissydämessä.

Muutoksen tuulet puhaltavat, se muutos on alkanut jo itsessäsi. Olet ehkä huomannut kiinnittäväsi enemmän huomiota siihen, miten itse käyttäydyt ihmissuhteissa, arvioit omaa käyttäytymistä - miksi tein niin? Ehkä olet alkanut miettiä enemmän käyttämiäsi sanoja? Ehkä olet alkanut suhtautua positiivisemmin itseesi ja tulevaisuuteesi ja muihin ihmisiin - elämään yleensä?

Jokainen ihmissuhde peilaa sinuun asioita, mistä et pidä itsessäsi - mitä ehkä pelkäät. Mutta ne voivat peilata sinuun myös rakkautta ja hyvää, sitä mitä jo olet - osa kaiken rakastavaa korkeinta energiaa, jolle mikään ei ole mahdotonta, kun vain rakastat ja arvostat itseäsi. Olet siunattu, rakas valonlapsi - älä ole turhan ankara itsellesi, sillä ilossa piilee henkisen kasvun salaisuus - ilon energiassa!

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net