29.03.2019

Intiaanioppaan ajatuksia - huoli huomisesta

Rakas ihmislapsi, olet energiaa, kaunis valo-olento ihmiskehossasi. Olet oppimassa ihmisenä erilaisia asioita, mutta olet myös tuomassa valoa ympärillesi. Autat omalla tavallasi läheisiä, ja tuntemattomat ihmiset avautuvat sinulle helposti. Olet auttamassa ihmiskuntaa nostamaan omaa värähtelytasoaan korkeammaksi.

Ihmisroolissasi olet tottunut huolehtimaan monenlaisista asioista ja tehtävistä. Mutta olet ehkä omaksunut myös huolehtimisen toisten ihmisten asioista - ottamalla myös toisten asiat sydämellesi. Moni ihminen murehtii etukäteen asioita, jotka eivät tapahdu koskaan. Media on täynnä erilaisia tulevaisuuden uhkakuvia - ilmastonmuutoksesta, nälänhädästä, sodasta, terroristeista, kuolemasta… Se että murehtii asioita etukäteen, ei auta ketään. Voit tehdä oman osasi tulevien sukupolvien hyväksi elämällä sellaista elämää, jossa pidät huolta oman hyvinvoinnin ohella myös ympäristöstäsi, kulutat vain sen mikä on tarpeen. Tee pieniä tekoja. Pienistä teoista kertyy suuria, kun kaikki tekevät jotain. Maailma ei muutu yhdessä yössä, mutta yksikin ihminen voi vaikuttaa niin halutessaan.

Pienet teot

Sinä olet oman elämäsi ohjaksissa. Voit tiedostaa ikävät asiat ja tapahtumat, olla myötätuntoinen ilman että otat itsellesi taakkaa kannettavaksesi. Murehtiminen ei auta, mutta ne pienet teot auttavat. Ihmiskunta on avautumassa uudelle teknologialle, joka on ympäristölle ystävällisempää. Ihmiskunta on avautumassa myös muuten - salaisuudet paljastuvat. Ne voivat tuoda joksikin aikaa epätasapainoa, mutta kaikki mikä pitää puhdistaa, puhdistetaan. On tullut aika ajatella sydämellä. Huomispäivä tuo tullessaan hyviä asioita, kun elät itsesi näköistä valoista elämää. Auta miten pystyt, pienten tekojen kautta, on se sitten kierrättämällä tai antamalla aikaa tai rahaa. Mitä sinä haluaisit itsellesi tehtävän, tee sitä toisille. Laita hyvä kiertämään!

Epäkohdat ja ikävät tapahtumat koskettavat. Jumala ei ole paha, Jumala ei rankaise ihmisiä. Jumala on, miksi nyt kaikkein korkeinta voimaa kutsut, rakkautta. Ihmiset ovat itse saaneet asiansa huonoon jamaan. Mutta sieltä on myös poispääsy, kun oppii arvostamaan ja rakastamaan itseään. Silloin ei menetä niin helposti omaa tasapainoaan vaan toimii viisaasti ja avoimesti - auttaa omalla tavallaan. Autat parhaiten, kun toimit rakkaudessa, sydämellä, niin itseäsi kuin muita kohtaan. Muista että arvosteleminen ja negatiiviset sanat, ajatukset ja teot palaavat takaisin kuin bumerangi. Ei sinun silti tarvitse olla kuin pyhimys, mutta kun jokainen ihminen aloittaa maailmanparannuksen itsestään, on tämä maapallo paljon parempi paikka elää.

Pidä huoli itsestäsi, rakas ystävä, älä huolehdi tulevasta, murehtimalla vedät puoleesi vain lisää murehdittavaa. Elä päivä kerrallaan ilossa ja rakkaudessa. Aloita itsestäsi, mitä hyvää olet saanut tänään aikaiseksi? Olet siunattu, rakas valon airut!

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net