13 huhti 2018

Intiaanioppaan ajatuksia - henkisen tien kulkija

Kirjoittanut 

Olet ehkä lukenut paljon henkistä kirjallisuutta. Olet ehkä osallistunut erilaisille henkisille kursseille. Olet ehkä kiinnostunut henkisistä asioista enemmänkin - olethan juuri tässä! Ehkä etsit henkiselle tiellesi suuntaa. Olet ehkä tyytymätön siihen, ettet ole päässyt elämässäsi pidemmälle. Vertaat ehkä itseäsi muihin, etkä ole tyytyväinen omiin saavutuksiisi. Henkinen tie on jokaisella erilainen.

Jonkun elämä saattaa näyttää monikaistaiselta moottoritieltä, jolla porhalletaan urheiluautolla tuhatta ja sataa. Toisen elämä saattaa näyttää vaikeakulkuiselta kinttupolulta, joka välillä katoaa näkyvistä. Älä vertaa itseäsi muihin. Jokainen on siellä, missä hänen pitääkin olla. Älä ole kateellinen, jos joku toinen henkisen tien kulkija tuntuu olevan pidemmällä kuin sinä. Ethän voi tietää, mitä kaikkea hänen elämänsä pitää sisällään, mitä hän on aiemmin tehnyt ja kokenut, mistä hän on luopunut, mitä hänen aiemmat elämänsä pitävät sisällään. Ihmiset tekevät erilaisia valintoja, hän on ehkä päätynyt henkiselle tielle koettuaan jotain todella rankkaa elämässään. Iloitse heidän puolestaan, jotka silmissäsi näyttävät olevan jo pitkällä. Iloitse heidän puolestaan, jotka ovat juuri löytäneet kiinnostuksen henkiselle tielle. Henkisiä teitä on niin monta kuin on ihmisiäkin! Mikään tie ei ole samanlainen, koska sinä olet sinä, ainutlaatuinen!

Henkisen tien kulkeminen ei aina tunnu helpolta. Usko korkeampaan saattaa pettää, kun kohtaa surua ja pettymyksiä. Mutta et ole koskaan yksin, et edes silloin, kun elämä tuntuu haasteelliselta. Rakastava henkimaailma on aina tukenasi, myös silloin, kun huudat surusta ja itket ilosta.

Kaikilla ihmisillä on henkiset lahjat ja niitä voidaan kehittää. Jollakin se lahjakkuus näkyy erityisenä herkkyytenä, hän osaa aistia toisesta ihmisestä paljon enemmän kuin sen mitä hän kuulee tai näkee fyysisillä aisteillaan. Joku on lahjakas taiteellisesti ja luodessaan jotain maalaten, piirtäen, säveltäen - tuo hän inspiraationsa kaikkein korkeimmasta. Kaikki lahjat ovat yhtä arvokkaita. Ei kaikista tule meedioita, eikä tarvitsekaan tulla. Voit hyödyntää omia henkisiä lahjojasi aivan tavallisessa arjessa - auttaa toisia ihmisiä siinä lähelläsi kykyjesi ja mahdollisuuksiesi mukaan. Ei henkisen tien kulkijan tarvitse toitottaa maailmalle lahjoistaan. Hän voi käyttää niitä parhaan kykynsä mukaan niin kuin haluaa. Ei kaikista tule parantajia, mutta kaikki voimme parantaa itseämme.

Henkisen tien kulkija arvostaa itseään ja hän arvostaa myös muita. Hän iloitsee toisten menestyksestä. Henkisen tien kulkija elää aivan tavallisessa arjessa niin kuin muut - hänenkin täytyy saada särvintä pöytään. Henkisen tien kulkija on aito ihminen, hän ei yritä olla muuta kuin sitä mitä on. Toki hän voi aina kehittää itseään, omia lahjojaan. Mutta hänen ei välttämättä tarvitse käydä kurssin kurssia, lukea yhtään henkistä kirjaa, sillä kaikki mitä me tarvitsemme, kaikki se tieto on meissä itsessämme.

Henkisen tien avautuminen saattaa olla jollekin pelottava kokemus - hän voi aistia asioita, joita hän ei vielä ymmärrä - asioita, joihin monet eivät usko tai ole koskaan itse kokeneet. Älä pelkää, sinulle ehkä tuodaan asioita, mitä et vielä ymmärrä tai halua uskoa, ne eivät ole mielikuvituksesi luomuksia. Sinulla on kyky hallita näitäkin asioita. Voit pyytää henkioppaaltasi apua, että opit hallitsemaan ja käyttämään henkisiä lahjojasi paremmin niin kuin itse haluat kunhan toimit kaikessa rakkaudessa.

Henkisen tien kulkijaa odottaa monia ihania asioita. kun vaan jaksat pysyä positiivisena ja oppia myös epäonnistumisista ja nouset ylös kaaduttuasi. Pian löydät tasapainon, rauhan. ilon ja valon elämääsi, etkä anna pikkumurheiden suistaa sinua tieltäsi. Olet kokemassa täällä monenlaisia asioita, oppimassa erilaisista tilanteista. Olet matkalla kohti aina kirkkaampaa valoa ja suurtakin suurempaa rakkautta. Olet siellä, rakas ystävä, missä sinun pitääkin olla. Kärsivällisyys on ihmisen yksi oppiläksyistä. Tämä aika kohti suurempaa valoa ja tasa-arvoa, avaa ihmissydämiä aina vaan nopeammin. Valjasta henkiset lahjasi käyttöösi, ota niistä ilo irti elämässäsi. Ole peloton ja ratsasta kohti aamunkoittoa, kohti sitä suurenmoista valoa, jonka tärkeä osa olet. Olkoon henkinen tiesi sinulle siunauksellinen!

Viimeksi muutettu 13 huhti 2018
Intiaanioppaan ajatuksia - Marjaana Kaakinen

Olen kiitollinen henkimaailman avusta ja johdatuksesta. Monien oppivuosien jälkeen olen löytänyt itsestäni auttajan ja saanut rohkeutta toimia meediona, Prananadi-energiahoitajana ja -reinkarnaatioterapeuttina. Yhteys henkimaailmaan löytyi vuosia sitten kirjoittamisen avulla. Nyt se vahvistuu myös henkiopastani ja hänen viisaita ajatuksiaan ja neuvojaan kanavoimalla. Hyviä lukuhetkiä! https://m.facebook.com/MarjaanaKaakinenPrananadiHealing/

Jätä kommentti

Huom! Nimi tai nimimerkki näkyy kaikille lukijoille, sähköpostiosoite jää vain toimituksen tietoon.

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU