09 maalis 2018

Intiaanioppaan ajatuksia - haaveet, unelmoinnin tärkeydestä

Mielikuvitus on erinomainen apuväline. Se on lahja, minkä ihminen on saanut syntymästään. Lapsi käyttää mielikuvitustaan, mutta kasvaessaan hän usein unohtaa mielikuvituksen tehden tilaa järjen äänelle.

Pienen lapsen näkymätön ystävä ei ole mielikuvituksen tuote. Pieni lapsi on avoin henkimaailman lahjoille ja hänellä on kyky nähdä selvänäköisesti, hänellä on kyky aistia paljon enemmän. Näkymättömät ystävät ovat yleensä lapsia rajan takaa henkimaailmasta. Pieni lapsi kokee asioita paljon syvällisemmin kuin aikuinen, joka on unohtanut henkiset lahjansa ja on unohtanut ajan myötä olevansa sielu ihmiskehossa. Luonnonkansoille on henkisten lahjojen käyttö ollut hyvin luontevaa. Kaikilla ihmisillä on henkiset lahjat, osalla ne ovat vain odottamassa käyttöönottoa, kun osalla ne ovat jo käyttövalmiina. Mielikuvitus on väline, jonka avulla henkisiä lahjoja oppii ottamaan käyttöönsä. Ensi alkuun täytyy vähän kuvitella asioita ja pian huomaat, ettei kyseessä ole enää mielikuvituksesi vaan todella koet henkimaailman yhteyden.

Haaveilu on erinomainen keino oppia käyttämään mielikuvitusta, jos sen on unohtanut. Muistat varmaan kun lapsena leikit tai kun vanhempasi lukivat sinulle iltasatua, miten uppouduit tarinaan ja saatoit tuntea olevasi osa sitä, olla se kirjan sankari tai nähdä pääsi sisällä mitä tapahtuu. Päässäsi liikkuu tuhansia ja tuhansia ajatuksia päivässä. Voit oppia hallitsemaan ajatuksiasi. Unelmointi on mielikuvien harjoittamista. Se on samalla keino harjoittaa aivojasi. Urheilijat käyttävät mielikuvaharjoittelua, he näkevät itsensä tekemässä huippusuoritusta, taiteilijat voivat nähdä työnsä valmiina ennen kuin ovat edes päässeet työnsä alkuun. Sinä voit myös nähdä itsesi tekemässä erilaisia asioita - asioita, mistä haaveilet, on se sitten uusi koti, työ, ihmissuhde, painonpudotus, mitä tahansa. Mielikuvaharjoittelun avulla huijaat aivojasi uskomaan sen mitä kuvittelet. Mielikuvien avulla, haaveillen, voit myös houkutella unelmiesi toteutumista. Älä silloin mieti, mistä saat aikaa tai rahaa vaan ole avoin ja luottavainen siihen, että unelmasi toteutuvat.

Mielikuvitus on hyvä ystävä, mutta se voi olla myös paha, jos murehdit ja huolehdit, näet negatiivisin silmin, kuvittelet kaikkein pahinta tapahtuvan. Ei se pahin tapahdu, mutta estät negatiivisilla mielikuvilla ja ajatuksilla sen, että hyvä ei pääse luoksesi. Jos epäilet, ei haaveesikaan toteudu.
Anna haaveiden olla osa arkipäivääsi. Mutta elä tässä hetkessä. Jos haaveilet vain maallisesta mammonasta, olet ehkä hetken aikaa onnellinen, kun unelmasi toteutuu. Mutta pian janoat jotain uutta, isompaa ja enemmän. Mitäpä jos silloin tällöin ottaisit tavaksesi haaveilla ilosta ja rauhasta omassa ympäristössäsi ja sitten pikkuhiljaa laajentaa sitä kattamaan isomman ja isomman alueen niin että pian näet koko maapallon ja ihmiskunnan elävän rakkaudessa ja valossa. Ota pieni askel kerrallaan. Haaveile elämäsi sellaiseksi kuin sydämestäsi sitä haluaisit, sillä se miten ajattelet ja se mitä haaveilet, on tulevaisuutesi.

Viimeksi muutettu 14 maalis 2018
Intiaanioppaan ajatuksia - Marjaana Kaakinen

Olen kiitollinen henkimaailman avusta ja johdatuksesta. Monien oppivuosien jälkeen olen löytänyt itsestäni auttajan ja saanut rohkeutta toimia meediona, Prananadi-energiahoitajana ja -reinkarnaatioterapeuttina. Yhteys henkimaailmaan löytyi vuosia sitten kirjoittamisen avulla. Nyt se vahvistuu myös henkiopastani ja hänen viisaita ajatuksiaan ja neuvojaan kanavoimalla. Hyviä lukuhetkiä! https://m.facebook.com/MarjaanaKaakinenPrananadiHealing/

Ei vielä käyttäjätiliä? Rekisteröidy!

KIRJAUDU