06.04.2018

Intiaanioppaan ajatuksia - enkelit elämässämme

Uskotko enkeleihin? Ovatko enkelit uskon asia vai kuuluvatko he mielestäsi samaan sarjaan kuin keijukaiset, maahiset, yksisarviset, joulupukki? Se mihin uskot, se on olemassa. Kaikkihan on energiaa. Mutta vaikka et uskoisikaan, niin silti sinulla on enkeleitä elämässäsi, et ehkä tunnista heitä enkeleiksi tai et vain näe heitä. Ethän näe sähköäkään, mutta tiedät, että saat laitteesi latautumaan, kun työnnät johdon pään pistorasiaan.

Enkelit elämässämme ovat todellisia, aivan kuten sinä, rakas ihmislapsi ja minä, intiaani henkioppaana. Joskus enkelit ovat ihmishahmossa - ihania kohtaamiasi ihmisiä, jotka auttavat pyyteettömästi, rakkaudella ja ilolla. Kaikilla ihmisillä on oma suojelusenkeli. Et välttämättä näe häntä fyysisin silmin, mutta voit tuntea hänen rakastavan energiansa ympärilläsi. Suojelusenkelinä voi toimia myös joku läheinen, joka on jo siirtynyt rakkauden ja valon maailmaan, kun hänen kehonsa on kuollut.

On monenlaisia enkeleitä ja hahmoja - valo-olentoja, joilla on tärkeitä tehtäviä tässä maailmankaikkeudessa. Arkkienkeleillä on omat vastuualueensa, mutta nyt emme puhu tästä vaan ylipäänsä enkeleistä. Enkelit eivät ole siivekkäitä olentoja, mutta niin halutessasi, he voivat siivekkäinä näyttäytyä. He voivat valita oman olomuotonsa. Tärkeintä on kuitenkin se vilpittömyys, rakkaus ja ilo, millä he toimivat ihmisten ja myös eläinten, koko Universumin hyväksi. Ei ole merkitystä sillä, onko suojelusenkelisi arkkienkeli tai ei. He kaikki ovat suurta rakkautta, heillä vain on erilaiset tehtävät ja he voivat olla useammassa paikassa samaan aikaan.

Oletko jo tutustunut omiin enkeleihisi? Voit hiljentyä jossain sinulle sopivan rauhallisessa paikassa, meditoida ja pyytää omia enkeleitä näyttäytymään ja esittäytymään sinulle. Et välttämättä näe heitä ihmishahmona, voit nähdä heidät myös kauniina värinä tai valona. Enkelisi ovat sinua varten, he auttavat sinua, kun pyydät. Joskus he auttavat pyytämättä, suojellakseen sinua vaaratilanteilta. Mutta enkelisi ei voi sinua, sinun kehoasi, pelastaa kuolemalta, silloin kun sen hetki on. Mutta hän on auttamassa sinua siirtymisessä valon ja rakkauden maailmaan, oikeaan kotiimme. Enkelit elämässämme ovat yhtä todellisia kuin sinä itse. Enkelit - emme selviäisi elämästämme ilman heitä. Kiitä silloin tällöin enkeleitäsi, juttele heidän kanssaan. Vaikka et kuulisikaan heidän vastaustaan, tulet sen jossain muodossa saamaan. Jonain päivänä voit hyvinkin huomata kuulevasi heidän vastauksensa, älä silloin hämmenny, se on aivan totta!

Enkelit toivovat rakkaille ihmisveljilleen ja -sisarilleen kaikkea hyvää. He pyytävät, että eläisit ilossa ja rakkaudessa, tekisit asioita, jotka tuovat sinulle hyvän mielen, auttaisit toisinaan toisia ihmisiä, tekisit päätöksesi sydämelläsi, arvostaisit enemmän itseäsi ja näkisit hyvän myös toisissa. Enkelit eivät väisty rinnaltasi koskaan. He tuovat sinulle lohtua, kun olet murheellinen. He ovat mukana elämässäsi tukemassa sinua, ohjaamassa sinua suurella rakkaudella, niin valtavalla, ettei ihmissydän sitä edes ymmärrä.

Anna enkelisi auttaa sinua, olla ystäväsi niin ilossa kuin surussa. Enkelit elämässämme eivät arvostele meitä, vaikka tekisimme väärin. He rakastavat meitä vioistamme huolimatta ja juuri niiden takia. Enkelit elämässämme ovat suuri lahja. Arvosta tätä lahjaa, arvosta enkeleitä! He tuovat valoa elämääsi silloin kun et sitä näe. Enkelit elämässämme ovat välillä verta ja lihaa - eläimiä tai ihmisiä. He eivät ole sattumalta elämässämme. Arvosta itseäsi ja enkeleitäsi, arvosta toista elämää - kaikella on tarkoituksensa.

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net