16.11.2018

Intiaanioppaan ajatuksia - enkeleitä elämääsi

Rakas ihmislapsi, tiedäthän, että kaikki mitä ajattelet, sanot ja teet, ne kaikki vahvistavat niitä asioita, mitä vedät puoleesi. Ne vahvistavat sitä, miltä tulevaisuutesi tulee näyttämään. Sinä olet oman elämäsi luoja. Älä kuitenkaan pelkää, kun opit rakastamaan itseäsi, opit luomaan vieläkin paremmin. Muista, et ole koskaan yksin! Sinulla on aina mahdollisuus pyytää apua, sinun ei tarvitse selviytyä yksin. Pyydä, niin saat!

Hyvä ystävä, olet kokenut monenlaisia elämänkohtaloita aikaisemmissa elämissä. Olet ehtinyt kokea paljon myös tässä elämässäsi. Olet varmaan huomannut, kun et mieti ja murehdi asioita etukäteen, niin asiat ovat vain alkaneet loksahdella paikoilleen. Hyviä asioita, odottamattomia asioita on tapahtunut. Olet myös kokenut sen, kun olet esimerkiksi alkanut murehtia raha-asioista, olet pian kuin suossa, josta ei pääse helpolla ylös. Rahahuolet alkavat lisääntyä, etkä enää tiedä mitä tekisit. Kaikki, mihin keskityt elämässäsi, lisääntyy. Positiivinen vetää positiivista - negatiivinen negatiivista. Niin yksinkertaista se on, muuta ajattelutapaasi positiiviseksi, muuta käyttämäsi sanat myönteisiksi, niin elämä alkaa muuttua parempaan suuntaan. Tarvittaessa ota itseäsi niskasta kiinni, ota härkää sarvista, ja hoida asiat kuntoon. Kun olet rehellinen niin itsellesi kuin muillekin, niin rehellisyyttäsi arvostetaan. Pyydä apua ihmisenkeleiltä, läheisiltäsi. Pyydä apua taivastiimiltäsi - henkimaailman ihanilta auttajilta, enkeleiltä, oppailta - ole avoin ottamaan apu vastaan. Sinä et ole koskaan yksin! Luota itseesi, luota henkimaailman apuun. Mutta muista pyytää apua, ja ota apu vastaan!

Olet enkeli itsekin

Enkeleitä on monenlaisia, jotkut ovat ohikulkijoita, jotkut kanssakulkijoita, jotkut ovat ihmisasussa, jotkut eläinten muodossa. Opettele pyytämään apua, opettele ottamaan apu vastaan. Sinä itse olet suurin este onnellisuudelle, tasapainolle ja hyvinvoivalle elämälle. Sinä itse olet jollekin enkeli, auttaja! Antamisen ja vastaanottamisen tasapaino ovat todella tärkeitä. Niiden on oltava tasapainossa, jotta jaksaisit auttaa. Jotkut ihmiset vaativat koko ajan apuasi, eivätkä anna koskaan tai hyvin harvoin mitään positiivista takaisin. Silloin olet enkeli - auttaja - itsellesi, kun päästät sellaisista ihmisistä irti. Olet myös enkeli heille, sillä heidän on opittava itse, miten luoda omaa tasapainoa, miten luoda omaa tulevaisuutta. Et voi elää toisten ihmisten puolesta. Voit elää vain omaa elämääsi. Enkelin siipesi eivät jaksa kantaa, jos et huolehdi ensin itsestäsi.

Ota tavaksesi yhdistyä henkimaailman auttajiisi, omiin enkeleihisi. Pyydä apua, kun sitä tarvitset. Mutta ennen kaikkea uskalla elää ja nauttia, uskalla elää itsesi näköistä elämää. Elämässä ei pärjää negatiivisuudella, se vie voimia. Elämässä pärjää positiivisuudella. Vedät enemmän positiivisuutta puoleesi, kun kiität arkipäivässä kaikesta hyvästä, mitä sinulla jo on. Kiität myös niistä ikävistä tapahtumista ja asioista, sillä niiden avulla sinulla on mahdollisuus kasvaa ihmisenä, ja kääntää elämä positiivisempaan, iloisempaan suuntaan. Ihmisellä on myös huonoja päiviä, huonoja hetkiä, mutta älä jää niihin kiinni vaan astu rohkeasti eteenpäin. Kiitä niistäkin kokemuksista, ja olet kokemuksissasi astetta rikkaampi. Olet matkalla kohti suurenmoista rakkautta ja iloa, enkelit rinnallasi! Olet siunattu, rakas ihmisenkeli!

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net