24.03.2019

Intiaanioppaan ajatuksia - energiapyörteissä

Rakas ihmislapsi, olet energiaa, aivan kuten kaikki ympärilläsi. Kaikki on energiaa! Kun useat ihmiset omaksuvat samanlaiset ajatukset, voit nähdä tunnistettavia esineitä, rakennuksia jne. Nekin ovat energiaa, vaikka joku on ne valmistanut. On näkymätöntä ja näkyvää energiaa - on näkymätöntä energiaa, jota voidaan “lukea”.

Ihminen on energiaa, hänen fyysinen näkyvä kehonsa on energiaa, niin ovat myös hänen ihmissilmälle näkymättömät energiakehonsakin. Energiaa ovat myös ihmisen tunteet. Ihminen voi olla niin sanotusti hyvässä hapessa - hyvässä kunnossa - hyvissä energioissa. Sähkökin on energiaa, vaikka et sitä ihmissilmin voi nähdä muuten kuin että erilaiset sähkölaitteet ja valaisimet toimivat sen avulla. Toisinaan ihminen voi ympäröidä itsensä negatiivisilla energioilla, kuten vihalla, kateudella, mustasukkaisuudella ja pelolla. Ne ruokkivat negatiivista energiaa, saavat sen vieläkin vahvemmaksi.

Ihminen jättää energiaa jälkeensä, puhutaan jäännösenergiasta. Esineet ja tavarat keräävät itseensä energiaa ihmisistä, jotka käyttivät niitä. Korut, joita käytät päivittäin, ovat tallentaneet sinusta energiaa itseensä. Tästä korusta voidaan lukea monenlaisia tietoja sinusta. Taitava psykometrikko voi saada tietoa myös mahdollisista muista omistajista, jos sellaisia on, mutta myös korun valmistusvaiheista.

Ajattelepa minkälaisissa energiapyörteissä kuljet päivän mittaan? Imet itseesi toisten energioita tiedostamatta - hyviä ja huonoja “fiboja”. Toisten energioilta voidaan suojautua, ja omia energioita -  omaa värähtelytasoa voidaan kohottaa. Voit esimerkiksi pyytää arkkienkeli Mikaelin sinisen viitan tiukasti ympärillesi suojelemaan sinua. Voit myös kuvitella itsesi kauniin valopallon sisään. Keinoja on muitakin. Mutta kun tiedostat, että kaikki on energiaa, niin ymmärrät ehkä itseäsikin paremmin - miksi toisinaan niin helposti joudut omasta tasapainostasi pois.

Kuvittele, jos kaikki levittäisivät postitiivisia energioita ympärilleen

Maapallo altistuu myös energioille, jotka tulevat kosmoksesta. Kaikki maapallolla on energiaa - ihmiset, eläimet, kasvit, kivet, vesi… - koko maapallo. Äiti Maa puhdistaa energioitaan mahtavin luonnonvoimin. Valitettavasti ihmisten jotkut aikaansaannokset ovat rasittaneet maapalloa kovin. Nyt tarvitaan myös sinun aktiivista huolenpitoa luonnosta - Äiti Maasta. Voit auttaa myös kohottamalla omia energioitasi - elämällä positiivisesti, ilossa ja rakkaudessa, kiittäen kaikesta hyvästä. Silloin levität positiivista energiaa ympärillesi, ja siitä hyötyvät kaikki. Kuvittele, jos kaikki ihmiset levittäisivät positiivisia energioita ympärilleen - silloin kukoistaisivat ihan kaikki, niin ihmiset, eläimet, luonto - koko maapallo.

Emme voi muuttaa toisia, voimme muuttaa vain itseämme. Ajattele, jos kaikki ajatteleisivat sydämellä ja tekisivät päätökset sydäntään kuunnellen - silloin ei olisi sotia, väkivaltaa, oman vallan tavoittelua, toisten alistamista ja aliarvioimista vaan kaikki eläisivät sulassa sovussa keskenään - hyvissä energioissa - hyvässä elintasossa. Et voi muuttaa toisia ihmisiä, mutta voit edesauttaa sitä, että Suomessa, missä asuu maailman onnellisin kansa, tulevissa eduskuntavaaleissa annat äänesi ihmiselle, joka päättää asioista sydämellään.

Energiapyörteet voidaan puhdistaa ja tasapainottaa, elämä maapallolla voi olla tasapainoista ja onnellista. Salli itsesi nauttia elämästä, iloita ja rakastaa. Anna hyvän olosi - hyvän energiasi - näkyä, kylvä sitä ympärillesi missä ikinä oletkin, mitä ikinä teetkin. Muutos lähtee sinusta itsestäsi, itsesi hyväksymisestä sellaisena kuin olet, itsesi rakastamisesta.

Ole se aktiivinen, mutta rauhoittava energiapyörre työpaikalla ja kotona. Ole se ilon lähde, joka levittää positiivista energiaa - iloa ja naurua - ympärilleen. Elämä on paljon helpompaa, kun lakkaat tietoisesti murehtimasta asioista. Sinulla on kaikki mahdollisuudet jo tämän elämäsi aikana muuttaa elämäsi kulkua - omia energioitasi korkeammalle positiiviselle värähtelytasolle. Sinä olet energiaa - anna valosi loistaa, tartuta ilon energiaa. Ole aidosti sitä mitä olet, sielu ihmiskehossa. Olet siunattu, rakas ystävä - sinä valon ja rakkauden lapsi!

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net