18.05.2018

Intiaanioppaan ajatuksia - elämän tarkoitus

Moni henkinen ihminen on ajatuksissaan miettinyt sitä, että haluaa tämän nykyisen elämän olevan viimeinen maan päällä ja elävänsä seuraavan kerran jollain rauhallisemmalla planeetalla. Moni henkinen ihminen on kyllästynyt tähän nykypäivän maailman menoon - vallan tavoittelijoihin, pelolla ja rahalla hallitseviin, epätasa-arvoon, ihmisten aliarvioimiseen, eläinten kiduttamiseen… Lista on pitkä eikä loppua sille näy. Kaikki nämä epäkohdat korostuvat henkisen ihmisen silmissä. Miten voi olla onnellinen ja iloinen, kun kaikilla ei mene niin hyvin - osa kärsii sodasta, osa ruoan puutteesta… Miten voin olla elämässäni onnellinen, kun aina joku kärsii jostakin jossakin?

Rakas ihmislapsi, voit olla onnellinen elämässäsi - sinun ei tarvitse ottaa koko maailman kärsimyksen taakkaa kannettavaksesi. Elä ilossa, valossa ja rakkaudessa, elä onnellisena juuri siellä missä olet - elämän tarkoitus on löytää itsensä ja onnensa. Se onni ei ole keneltäkään muulta pois - kaikille on Universumilla tarjota runsautta mielin määrin, mutta ihminen ei ole vielä oivaltanut, ettei hänen tarvitse kärsiä. Mutta sillä kärsimyksellä hän kasvattaa itseään, oppii ihmisenä. Hän voi vallan hyvin ottaa opikseen myös runsauden keskellä, mutta ihmismieli on tehnyt tepposet - kun hän ajattelee voivansa huonosti, olevansa köyhä ja arvostelee itseään niin hän on juuri sitä - hän itse kutsuu niitä luokseen! Mutta kun ihminen jättää ainaisen valittamisen, alkaa arvostaa ja rakastaa itseään, kunnioittaa muuta elämää, löytää kiitollisuuden elämäänsä, ei murehdi eikä huolehdi, vetää hän puoleensa runsautta, rakkautta, arvostusta, onnea ja iloa. Hän säteilee sitä hyvää oloaan myös muille omana aitona itsenään - rakkauden hedelmänä - oman elämänsä luojana. Sanoilla, teoilla ja ajatuksilla on niin suuri merkitys!

On sallittua olla onnellinen. Oman esimerkin voimalla näytät muille, että kaikki on mahdollista. Kuka vain pystyy siihen, kun ainoastaan ja vain muuttaa elämänsä suuntaa kohti positiivisuutta. kohti valoa.

Maapallo on hyvin poikkeuksellinen paikka, jokainen ihminen on oman elämänsä luoja! Kun tunnet syvää rauhaa sydämessäsi ja olet iloinen ja luottavainen niin elät korkeammalla tasolla, 5 D:ksi sitä kutsutaan. Mutta kun tunnet itsesi surulliseksi, pelokkaaksi, voimattomaksi, avuttomaksi - olet 3D:ssä - olet kuin hississä, välillä ihanasti yläkerroksessa ja ykskaks jotain tapahtuu ja mielesi painaa hissin nappulaa ja olet saman tien alakerrassa.

Me luomme oman tulevaisuutemme, mutta me olemme jo pääsuunnat ennen ihmiskehoon syntymistä suunnitelleet kotona, ilon ja rakkauden maailmassa. Olet luoja monin tavoin, niin hyvässä kuin pahassa. Ja kyllä, jotkut ihmiset todellakin valitsevat kohtalokseen väkivaltaisen kuoleman, myös oman käden kautta tapahtuvan kuoleman. Sinulla on ohjakset kädessäsi - mihin suuntaan elämän ratsusi ohjaat?

Ystävä hyvä - elä rakkaudessa ja ilossa, ota ihmismieli ystäväksesi - älä anna sen rajoittaa elämääsi. Pidä itsestäsi hyvää huolta, tee asioita, jotka tuovat sinulle iloa - ole rohkea mutta ole myös auttavainen käsi toiselle elämälle - auta kykyjesi mukaan. Joskus pelkkä hymy tai sana riittää! Älä nuku onnesi ohi - elä täyttä elämää ihan jokainen päivä.

Anna elämällesi suurempi tarkoitus, voit auttaa toisia ihmisiä, eläimiä, luontoa, kunhan autat ensin itseäsi. Sinun ei tarvitse kantaa maapallon murheita harteillasi, tee pieniä tekoja - ota askel kerrallaan! Löydä elämääsi arjen pienet ilot! Älä vertaa itseäsi muihin, sillä sinä olet oman elämäsi seppä. Salli hyvän tulla luoksesi ja luo viisaasti, ilossa, valossa ja rakkaudessa. Elämän tarkoitus on elää, oppia joskus kantapään kautta, mutta ainoastaan ja vain elää täyttä elämää.

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net