18.04.2019

Intiaanioppaan ajatuksia - ei syytä pelkoon

Rakas ihmislapsi, ikäviä asioita tapahtuu niin maailmalla kuin koti-Suomessa. Autoja ja kirkkoja palaa, lapsia ja naisia kohdellaan kaltoin. Ihmisiä kuolee katastrofeissa ja terroriteoissa. Mihin tämä maailma on menossa?

Kaikista ikävistä tapahtumista huolimatta, maapallo kehittyy ja ihmiset myös. Kultainen aika on lähestulkoon jo nurkan takana. On paljon ihmisiä, jotka ovat omalla henkisen kehityksen tiellään jo pitkällä. Osa tapailee vasta ensi askelia. Mutta on myös vanhoja sieluja, jotka ovat etujoukoissa tuomassa lisää valoa maailmaan. Osa heistä toimii eri tavalla. He ovat ottaneet itselleen raskaan taakan saadakseen suurempia muutoksia aikaan. He ovat eräänlaisia katalysaattoreja, joiden käytöksen - ahneuden ja vallan - seurauksena useat huomaavat avaavansa silmät. Nämä ihmiset eivät enää sulje silmiään ikäviltä teoilta vaan vaativat muutosta. He eivät enää salli mitä tahansa käytöstä itseä eikä muita kohtaan. He avautuvat sille, kuinka pelolla johtaminen ei enää vaikuta heihin lamauttavasti. He alkavat vaatia oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa.

Useat valtioiden päämiehet ja -naiset, poliitikot, yritysjohtajat ovat suostuneet tässä elämässä toimimaan siten, että he toimivat ladun aukaisijoina ns. tavallisille ihmisille. He ovat suostuneet tavallisen kansan sylkykupiksi, jotta ihmiset avautuisivat rakkaudelle ja tasa-arvolle henkisessä kanssakäymisessä. Heidän tehtävänsä ei ole helppo. He ovat usein narsisteja, psykopaatteja - vallan ja rahan ahneita ihmisiä näin ulkoisesti. He ovat unohtaneet oman henkisen kehityksen tien tarkoituksella, jotta he saisivat aikaan suurempia muutoksia tänä merkittävänä aikana.

Ei ole aihetta pelkoon, vaikka ympärillä myllertää

Pyydä ja lähetä rakastavaa energiaa sinne minne sitä eniten tarvitaan. Pelko ruokkii negatiivista energiaa. Se syö pois toivon, ilon ja rakkauden. Pelko vetää puoleensa lisää negatiivisia tuntemuksia - se lisää pelkoa. Mitä tahansa maailmalla tapahtuukin, älä anna pelolle sijaa. Maapallo käy omaa ylösnousemusprosessiaan läpi, aivan kuten sinäkin. Maapallo puhdistaa itsestään negatiivisia energioista, aivan kuten sinäkin.

Jokainen ihminen on lahja tälle maapallolle. Jokainen elämä on tärkeä. Jokaisella elämällä on suurempi merkitys, vaikka sinusta ei välttämättä siltä tuntuisikaan. Jokainen ihminen on ennen kaikkea ensin sielu. Jokaisessa ihmisessä on jumalkipinä, myös niin sanotussa pahassa ihmisessä. Olet sielu ihmiskehossa oppimassa erilaisia asioita, kokemassa erilaisia kokemuksia. Näistä kokemuksista hyötyvät ihan kaikki - kaikkein korkeimmasta lähteestä, Jumalasta tai miksi nyt tätä korkeinta rakkauden ja tietoisuuden olomuotoa kutsutkaan - lähtien. Jumalatietoisuus on osa sinua, osa jokaista ihmistä - kaikkea elämää. Jumalatietoisuus ei jaa ihmisiä hyviin ja huonoihin, jumalatietoisuudelle ei ole olemassa syntiä tai karmaa. Jumalatietoisuus ei rankaise ihmisiä millään tavoin - ei ole olemassa helvettiä - ihminen on sen kuvitelman itse luonut vuosituhansien aikana.

Rakas ystävä, ymmärräthän että Jumala on suuren suuren suunnatonta tietoisuuden energiaa, joka on rakkautta, pyyteetöntä rakkautta. Jokainen ihminen on oman elämänsä luoja. Jos pelkäät, olet negatiivinen - vedät samanlaisia energioita puoleesi. Negatiivinen energia ei ole sinulle hyväksi. Sinulla on “luojan lahjat” muuttaa elämäsi positiivisemmaksi kiitollisuuden ja ilon avulla.

Elämä on ihme

Älä ota vastoinkäymisiä niin raskaasti vaan kysy, mitä ne haluavat sinulle kertoa? Haluavatko ne, että vaihtaisit suuntaa? Löytäisit jälleen ilon elämääsi? Teetkö itsellesi jotain sellaista, mikä ei ole hyväksesi? Älä anna pelolle valtaa! Monet ikävät tapahtumat voivat olla sovittu jo ennen ihmiselämään syntymistä - kokea asioita ryhmänä kuten esimerkiksi kuolema lento-onnettomuudessa. Vakavat sairaudet ovat yleensä merkki siitä, että kehosi tarvitsee jotain - stressivapaata elämää, unelmien täyttämistä, iloa ja rauhaa sydämeen, tasapainoa työelämään… Usein sairaudet ovat myös signaali - herätys tähän elämään - herätys itsensä rakastamiseen! Herätys itsensä arvostamiseen kaikessa tekemisessä. Se on hätähuuto sille, että olet ajautunut omalla henkisellä tielläsi sivuun - se kutsuu sinua takaisin - se kutsuu sinua rakastamaan itseään ja nauttimaan elämästä. Se kutsuu sinua olemaan rohkea - keho osa parantaa itsensä, jos annat sille keinot siihen - puhtaan ravinnon kautta, levon ja liikunnan, stressittömän elämän avulla. Ole rohkea, ja jätä pelkosi taaksesi - älä jossittele. Näe itsesi ja läheisesi elämässä ilossa ja rakkaudessa. Pyydä valoa koko maapallolle kaikkine asukkaineen - myös sinulle itsellesi. Pyydä valoa ja rakkautta koko maailmankaikkeudelle. Elämä on ihme - se ei ole rangaistus. Se on suuri lahja! Sinä olet suurin lahja itsellesi! Sinä olet osa “kaikkivaltiasta”, joka ei ole valtias vaan rakkaus. Olet siunattu, sinä rakkauden ja valon lapsi!

Jaa tämä:
Marjaana Kaakinen

Marjaanan erikoisalaa on henkimaailma ja mystiikka. Marjaana kirjoittelee myös suosittua Intiaanioppaan ajatuksia -blogia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net